korneliaaa Prezentacja konkursowa - mieszkanie Joanny i Łu.. 04.02.07, 20:41 tak Odpowiedz Link Zgłoś
decorella nie 05.02.07, 12:57 za "plastiś" kabiny prysznicowej, która psuje piękną łazienkę, za barek pełen butelek z alkoholem nad kuchennym stołem - za dosłownie jak dla mnie...., za ujęcie na którym między innymi zielony fotel... - bez ładu, składu, pomysłu, jak na strychu. no i ten ołtarzyk na ostatniej fotografii.... Odpowiedz Link Zgłoś
arabella15 tak 06.02.07, 12:14 Mieszkanie z uroczym klimatem, przytulne, miło byłoby je odwiedzić. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia_123 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Joanny i Łu.. 07.02.07, 21:50 tak Odpowiedz Link Zgłoś
awella Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Joanny i 09.02.07, 21:20 tak! tak! Odpowiedz Link Zgłoś
frau-schmidt Nie 12.02.07, 22:32 Chociaż niebanalne, to jakos tak strasznie. Do tego pokoju, gdzie bylo robione ostatnie zdjecie, balabym się wchodzić po zmroku!! Kominek przepiekny, fajna lazienka, ogolna konsekwencja tez godna pochwaly. Ale za duzo tego. Miejscami wyglada to jak mieszkanie staruszki, ktora ciut zbzikowala. Nie gniewajcie sie wlasciciele! Po odciazeniu mieszkania z 1/4 sprzetow, wpuszczeniu swiatla, bedzie fajny klimat. A tapeta w sypialni wyglada jak by byla tam od lat60. Odpowiedz Link Zgłoś
miki566 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Joanny i Łu.. 16.02.07, 22:47 Nie. Obejrzalam jeszcze raz i podtrzymuje swoja pierwsza opinie. Przeciez to graciarnia bez ladu i skladu. Wszystkie pomieszczenia zagracone. Jak w tej kuchni przygotowywac posilki? Nie ma miejsca i wyglada niehigienicznie. Ja bym sie tam bala czegokolwiek jesc. I jak tam odkurzac wsrod tych wszystkich bibelocikow, buteleczek itp? Za duzo tego wszystkiego. To ostatnie zdjecie wyglada jak jakis oltarz choc chyba nim nie jest. Czy jest tam wogole miejsce dla ludzi? Zdecydowane Nie. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.malgorzata T A K ... za Gustava Klimta.... zaraz wytłumaczę: 03.03.07, 10:30 Na zdjęciu - na stole w kuchni zobaczyłam reprodukcję obrazu Gustava Klimta i... jak do tego momentu myślałam -"co za przeładowanie, przecież ja lubię metal, szkło, minimalizm" ... Tak uśmiechnęłam się, poczułam w Was, właścicielach pokrewną duszę i nagle dostrzegłam fajny klimat w tym mieszkaniu, już mi się wszystko podobało, jak u dobrych przyjaciół. Aczkolwiek mój dom jest zupełnym przeciwieństwem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rosannamarianna Prezentacja konkursowa - tak!!! 22.09.07, 01:36 Wspaniałe mieszkanie !!! Niezwykłe a jednak do mieszkania, do życia. Widać , że rzeczywiście ktoś tam mieszka i że nie jest mu obojętne czym się otacza...Wnętrza w niczym nie przypominają katalogu sklepu meblowego a to dzisiaj - niestety - dominująca tendencja. Tak, zdecydowanie - tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Prezentacja konkursowa - tak!!! 22.09.07, 11:01 To lubie :-D oczywiscie, ze TAK . Odpowiedz Link Zgłoś
puntanegra Prezentacja konkursowa - mieszkanie Joanny i Łu.. 29.04.08, 21:22 Tak,ale z pewnymi zastrzezeniami.mieszkanie ma swoj fajny klimat,tym cenniejszy dla mnie,gdyz częsciowo podzielam gust wlascicieli.to prawda,ze mieszkanie jest przytulne,ale trochę za malo w tym lekkosci i elegancji jaką mają np wnętrza francuskie .za duzo bibelotow i częsc z nich nie bardzo wspołgra z innymi.duzy plus za pomysł zrobienia blatu i kostrukcji pod szafki w kuchni z kafelkow +super gałki ceramiczne.tak czy owak najwazniejsze,zeby własciciele sie w nim czuli dobrze.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś