Dodaj do ulubionych

szafy , meble

17.08.11, 11:41
Doradźcie mi jakąś fajna i solidna firme , musze zobić szafe
Obserwuj wątek
    • Gość: t.k.22 Re: szafy , meble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 12:22
      Polecam szafy firmy ARD-MEBLE z Mińska Mazowieckiego rejon Warszawy i okolic też obsługują bardzo solidna firma i konkurencyjne ceny
      • media_hole Re: szafy , meble 19.08.11, 15:55
        Nie znam żadnej firmy wykonującej meble na zamówienie, może warto poszukać lokalnego stolarza? Tak, żeby móc kontrolować postępy prac na bieżąco ;) Co do gotowych mebli, to bardzo ładne (i w dodatku w całkiem przystępnych cenach) produkuje Esmebel, przede wszystkim sosnowe. No i dostępne online, bo mają sklep internetowy.
        • Gość: gosia2441 Re: szafy , meble IP: *.dolsatbelchatow.pl 19.08.11, 22:44
          napisz do mnie na priva podam ci namiary na super fachowca.
        • free.wrangler Re: szafy , meble 03.11.11, 20:10
          Ja raz się nacięłam na małą firmę z Poznania robiącą szafy wnękowe. Następnym razem spróbowałam więc czegoś "większego". polecono mi sklep Baster meble. na sporej powierzchni jest naprawdę wiele mebli różnych firm w przekroju od kuchni po sypialnie. Wybór duży super sprzedawcy.
      • andrewks1 Re: szafy , meble 06.01.13, 23:04
        u mnie w warszawie robił pan ANDRZEJ solidnie i tanio naprawde polecam a co najwazniejsze daje gwarancje podaje namiar 506469319
    • morowymoro Re: szafy , meble 22.08.11, 16:13
      sam mam szafę na zamowienie jednak trzeba się poważnie zastanowić czy nie wystarczy nam po prostu gotowa szafa, taką można kupić w sklepie internetowym z meblami, można sprawdzić np. w extrapunkcie.pl
      • belcia26 Re: szafy , meble 07.11.11, 11:23
        interesuje mnie szafa wolnostojąca,boje sie kupowac w necie zwłaszcza gdy wiekszosc szaf nie mozna zobaczyc w środku,czy polecacie jakieś sklepy w Warszawie czy strony z szafami gdzie mozna zobaczyc na zewnątrz jak i w środku?
    • belcia26 Re: szafy , meble 16.02.12, 10:15
      a moze ktoś poleci wykonawce który u was robił szafy?Warszawa i okolice
    • kasiak37 Re: szafy , meble 17.02.12, 11:09
      firma znana od lat z szaf robionych na zamownienie:
      komandor.pl/
      • belcia26 Re: szafy , meble 17.02.12, 15:33
        komandor chyba drogi?
        • kasiak37 Re: szafy , meble 17.02.12, 15:39
          tani nie jest i nigdy nie byl.Za to jakosc ma swietna.
        • janas_k Re: Komandor 23.02.12, 18:54
          Ja bym powiedzial ze nie tani, ale tez nie drogi.Cena de facto zalezy od tego co tam w srodku zamontujesz, jakie polki, szfki itd. Masz 5 letnią gwarancje, firme pewna i solidna. Gdyby nawet cos sie dzialo w co watpie to wiesz do kogo sie zwrocic bo zapewniają dozywotnia naprawe pogwarancyjna. Stolaz pewnie zrobi cos na wzor za pol ceny ale jaka masz gwarancje ze to bedzie dobrze zrobione?

My mamy zabudowe komandora ponad 5 lat i wszystko dziala bez zarzutu.
    • belcia26 Re: szafy , meble 18.02.12, 02:23
      A ja szukam w Warszawie i okolicach
      • belcia26 Re: szafy , meble 23.02.12, 21:42
        chciałabym szafe wolnostojącą,nie chce szafy takiej na szynach co mi do podłogi przykręcą
        • gerbuna200 Re: szafy , meble 10.01.13, 14:56
          Zerknij na stronę www.pozytywka.com.pl zamawiałam tam meble na wymiar, szafy akurat nie ale widziałam w końcowej fazie realizacji w ich pracowni jak dogladałam własne meble i ustalałam kolor. Szafa była imponujaca w jasno szarym kolorze z ładnymi drewnianymi frontami, ogromna, chyba do wnęki, drzwi normalne. Warto się zainteresować, bo dla mnie to było super odkrycie. Blisko centrum od BlueCity jakieś 10 minut. Dobra jakość, ceny niewygórowane, będę ich polecać, bo tak obiecałam :) wykonali dla mnie kawał dobrej roboty, a wymagania mam duże i kapryszę.
    • andrewks1 Re: szafy , meble 26.09.17, 12:49
      bez problemow zrobione warszawa i cena dobra 506469319
    • andrewks1 Re: szafy , meble 24.10.17, 19:03
      PROPONUJE pana nr 506469319 WARSZAWA dobra cena i wykonanie
    • restauratorkass Re: szafy , meble 03.07.18, 11:09
      Polecam szafy z Kieleckiej Fabryki Mebli.
    • janusz193 Re: szafy , meble 15.07.18, 22:20
      Fajne meble mają na stronie domodes.pl/meble/komody
    • andrewks1 Re: szafy , meble 16.06.19, 12:06
      Warszawa tanie meble na wymiar szafy regały drzwi suwane pomiar i wycena za darmo sprawdz cene nie przepłacaj zadzwon 506469319 krotkie terminy
    • amandi11 Re: szafy , meble 26.06.19, 17:28
      Polecam rzetelną firmę spod Warszawy Wiór Płyt z Wyszkowa. Oferują bezpłatny pomiar u klienta oraz wycenę. Specjalizują się w meblach kuchennych ale szafy czy inne meble na zamówienie oczywiście również wykonują według projektu klienta. Jest to przede wszystkim rzetelna firma, która przykłada wielką wagę do szczegółów i wykończeń, przez co ich realizacje są estetycznie wykonane. Oczywiście kompleksowo oferują również projektowanie oraz montaż
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka