redakcja 05.02.07, 15:51 Zapraszamy do głosowania. Przypominam o zasadach: głosujemy na "Tak" lub "Nie" i ewentualnie dodajemy swój komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felinecaline Re: TAK 05.02.07, 17:27 Tak, tak, tak, tak - pierwsze, ktore mi sia rzeczywiscie podoba, zrobione z fantazja i wyczuciem stylu, bez pompy i zadecia, bez udawania i szpanowania. Mieszkanie do zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.ka Re: NIE 05.02.07, 18:45 W domu gdzie jest małe dziecko nie można palić papierosów! Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Elżb 05.02.07, 20:53 stanowczo NIE, mimo kilku ciekawych momentów. cegły akurat w tym wnetrzu wygladają okropnie Odpowiedz Link Zgłoś
ada16 tak 06.02.07, 11:14 choć z pewnym ociąganiem. Mieszkanie wygląda, jakby odziedziczono je po Babci ( i ta część jest bardzo ok) . To co zrobiono później -kuchnia i łazienka fatalne, Odpowiedz Link Zgłoś
ja824 nie 06.02.07, 13:42 Nie. Mieszkanie sympatyczne, bez zadęcia ale nie na konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
croquemitaine NIE 06.02.07, 13:47 Nie. Miałoby zachwycać, a nie zachwyca. I razi sztucznością. Te cegły z rozbiórki i blacha stalowa mają się nijak do podłogi z płytek, pseudoantycznego fotela i ocieplających dodatków w postaci powykręcanych wazoników ze sztucznym kwieciem. Brzydka łazienka. Odpowiedz Link Zgłoś
shirley74 nie 06.02.07, 20:53 Widać ze wiele pracy włożono w to miekszanie, ale czegoś mu brakuje. szkoda. I te okropne stołki barowe, absolutnie koszmarne. Odpowiedz Link Zgłoś
artleks NIE 10.02.07, 10:57 Za brak przytulności - troche zawialo lodowatym wiatrem. Calo poprawna tylko nie chce sie mieszkac a raczej zjesc pizze...Moze urządzić tu bistro? Odpowiedz Link Zgłoś
askak1 tak 07.02.07, 14:42 duzo rzeczy do zmiany- np stol przed kanapa - okropny. Na temat cegiel mozna dykutowac- ale i tak uwazam, ze piekne meble, ze w duszy gra i to na mila strune- i ogolnie jest fajny klimat. A to wiecej niz wiele tu mieszkan pokazanych ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
agaro1 TAK 10.02.07, 17:18 ogólnie na tak chociaż nie bardzo pasuje mi murowana kuchnia połączona z salonem, reszta super Odpowiedz Link Zgłoś