salma75 22.02.07, 19:51 Gdzieś obiło mi się o uszy, że raczej kiepska jest ( w przeciwieństwie np. do ikeowskich kuchni)... Czy to prawda? Ma ktoś sofkę z Ikea? Jak się sprawują? Jaką Ikea daje na nie gwarancję? Podoba mi się narożnik EKTORP... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salma75 Re: Jakość sof IKEA.... 22.02.07, 21:43 Znalazłam, doczytałam...:/ Przyjdzie mi się wyleczyć z Ektropa...:( Odpowiedz Link Zgłoś
agus4378 Re: Jakość sof IKEA.... 27.02.07, 11:48 Ja tez choruję na Ektorpa:) Dlaczego mówisz że trzeba sie z tego wyleczyć? Tez trochę czytałam,i znalazłam różne opinie! Ale generalnie ludzi sa zadowoleni! Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: Jakość sof IKEA.... 27.02.07, 16:09 Ja mam skórzaną Laholm, kilka latek i jestem bardzo zadowolona. Mam dziecko i dwa psy, które bezustannie po niej skaczą i nie ma nawet śladu rysy na skórze. Sama skóra gruba, miękka. Ale może to dotyczy akurat tej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
ally123 Re: Jakość sof IKEA.... 28.02.07, 15:32 ja mam beddinge. Bardzo wygodna, nic sie z nia nie dzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
croolewna Re: Jakość sof IKEA.... 28.02.07, 15:56 ally123 napisała: > ja mam beddinge. Bardzo wygodna, nic sie z nia nie dzieje:) A śpisz na niej codziennie czy tylko służy do siedzenia? Da się na niej spać na codzień? Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiszka Re: Jakość sof IKEA.... 04.11.07, 15:20 ja mam i spimy na niej codziennie- bardzo wygodna do spania- nie czuć w ogole łączenia materacy- tak jak jest to w wersalkach. natomiast do siedzenia- jesli ktos ma krotkie nogi , a chce sie oprzec, to siedzisko jest za szerokie, chyba ze sie siedzi z podkurczonymi nogami na sofie. ja mma 174 cm wzrostu- i kolana mi sie zginaja jeszcze "na siedzisku", wiec mimowolnie je podkurczam do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
becausee Re: Jakość sof IKEA.... 28.02.07, 19:59 Hej My mamy ektorp i jesteśmy wszyscy bardzo zadowoleni. Mamy tę 3 osobową bez funkcji spania. Idealne jest to ze zały pokrowiec mozna zdjac i wyprac. Synom podobaja sie zdejmowane poduchy, czasem moga je zdjac i bawic sie np w domek, super zabawa:-) a sama kanapa bardzo wygodna, odpowiednio wysoka i głęboka, komfortowo się siedzi. My polecamy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Jakość sof IKEA.... 05.11.07, 12:00 za moją sofę (brązowy materiał - nazwy nie pamiętam) zapłaciłam ok 1.500 i po 3 latach poszła na śmietnik. Pod koniec zakrywałam ją narzutą, bo aż wstyd było pokazywać - powstały plamy (odbarwiał się materiał), zaciągnięcia i rozwalony pojemnik na pościel. Odpowiedz Link Zgłoś