bozena_ra 28.04.07, 13:55 Szukam sofy ewentualnie narożnika wygodnych do spania,siedzenia i o dużej powierzchni po rozłożeniu.Pomocy poradzcie coś bo już nie mam siły szukać dalej wszystko pstrokate,niskie oparcia,pikowane w kostkę.Co radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luna4u Re: Wygodna sofa narożnik 30.04.07, 11:19 ja jestem bardzo zadowolona z tego narożnika... www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15585&catalogId=10103&storeId=19&productId=20759&langId=- 27&categoryId=15946&chosenPartNumber=70058870 (gdyby link nie działał to szukaj na stronie Ikea - sofa FAGELBO - kolor na czasie, dość klasyczny więc i praktyczny, niepzrestanie tak szybko być modny - oparcia ze wszystkich stron,nawet po rozlożeniu wiec bardzo wygodnie oglada się TV calą rodziną - duzy pojemnik na posciel -mieszcze dwie kołdry i cztery poduszki - do spania tworzy się jednolita powierzchnia, wszystko na spreżynach, troche twardo i może nie super wygodnie,ale to w końcu nie lóżko ja chwilowo spię tak juz drugi miesiąc i nie narzekam... Odpowiedz Link Zgłoś
maagdaaleenaa Re: Wygodna sofa narożnik 04.05.07, 07:41 Witajcie! Ja również szukam kanapy natożnaj - najlepiej solidnej i wygodnej nadającej siędo codziennego spania. Tą kanapę z Ikea widziałam w służbowym mieszkaniu po roku używania. Fakt-kanapa spora, wygodna, ładne duże pojemniki na pościel, ale jakość tapicerki... Ta którą widziałam była obita cienkim materiałaem przpominajacym flanelę, w służbowym mieszkaniu - gdzie nikt nie dba z namaszczeniem o sprzęt - po prostu były przetarcia na siedzisku a na krawędziach dziurawe sito. Może są one produkawane z różnymi tapicerkami. Mnie podobają sie meble GAWIN, ale widziałam je tylko w ofercie w internecie... Odpowiedz Link Zgłoś
bromba-i-inni Re: Wygodna sofa narożnik 04.05.07, 09:47 Obejrzyj meble firm wajnert i flair:) Odpowiedz Link Zgłoś
julkaka1 Re: Wygodna sofa narożnik 05.05.07, 23:06 w jankach jest salon firmy meble plast , sklep nazywa sie living room maja super naroznik nazwa concorde:) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpeli Re: Wygodna sofa narożnik 05.05.07, 23:11 Proponuje tego typu naroznik, ma wszystkie potrzebne funkcje: spanie, pojemnik na posciel i nie musi stac przy scianie dzieki gustownej obudowie z drewna. Wprawdzie nie spimy na nim dzien i noc, ale znajomi czy rodzinak, którzy śpią na nim jak nas odwiedzą, chwalą sobie wygodę. Podaje link do strony firmy: www.galameble.com/index.php?lang=_pl&m=kat&id=19 Odpowiedz Link Zgłoś
jimbor Re: Wygodna sofa narożnik 15.01.08, 16:01 A jak się sprawdza jako mebel na którym się siedzi? Bo w sklepie sprawia wrażenie niezbyt wygodnego... w porównaniu do innych bardziej miękkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
super-sofa Re: Wygodna sofa narożnik 20.06.19, 09:01 Salon to miejsce na relaks. Właśnie dlatego meble, które w nim są, powinny być wygodne. Jeśli szukasz wysokiej jakości sofy lub narożnika, zachęcamy Cię do odwiedzenia naszego sklepu: www.super-sofa.pl/ - posiadamy szeroki wachlarz designerskich mebli, wykonanych ze starannością. W razie pytań chętnie doradzimy! Pozdrawiamy Super-Sofa Odpowiedz Link Zgłoś
super-sofa Re: Wygodna sofa narożnik 31.03.20, 22:43 Jeśli szukasz wygodnego mebla, takiego jak sofa czy narożnik, koniecznie odwiedź nasz sklep Super-Sofa: www.super-sofa.pl/ W naszej bogatej ofercie znajdziesz m.in. sofy z funkcją spania, które zapewnią Ci komfort na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy Super-Sofa Odpowiedz Link Zgłoś
krystian777 Re: Wygodna sofa narożnik 19.04.22, 13:46 Polecam meble stąd: www.eltap.pl/oferta.html Mają fajne i kanapy i narożniki, na dodatek zazwyczaj jest też funkcja spania po rozłożeniu no i pojemnik na pościel. Najlepiej wybierać te z pianką HR, ale to różnie wygląda. Wszystko zależy od ceny-wiadomo, ze jak lepszy komfort to jest wtedy trochę drożej, ale są spoko bardzo i wytrzymałe ;) Odpowiedz Link Zgłoś