Dodaj do ulubionych

Meble z Duszą

29.04.07, 14:49
Witam,
czy może ktoś z Was słyszał o firmie produkującej meble o nazwie Meble z
Duszą? Siedziba zanjduje sie w Markach koło Warszawy, może ktos mógłby sie
podzielić opinią na temat tych mebli?
Obserwuj wątek
    • yoosti Re: Meble z Duszą 29.04.07, 15:22
      Jest tak firma i znajduje się w Kobyłce dokładnie
      www.meblezdusza.com/kontakt.html
      Mi bardzo podobają się ich meble i nawet jestem w trakcie zamawiania szafy do
      zabudowy (i okiennic jeśli portfel pozwoli :). Póki co jestem zadowolona, a marudny
      klient ze mnie :).

Jak szafa będzie już zamontowana to wrzucę zdjęcia, ale to za miesiąc, jak remont
      skończę :)
      • maazura Re: Meble z Duszą 29.04.07, 15:27
        dzięki za informacje, ja sie przymierzam do narożnej witryny, stół + krzesła
        oraz komoda. Praktycznie wszytskie meble do salonu. Ale chyba wstrzymam sie
        jeszcze miesiąc... Byłam raz oglądać meble ale jakoś Pan obsługujący nie bardzo
        umił mi odpowiedziec na wszytkie moje pytania bo tez jestem marudna. Pozdrawiam!
        • yoosti Re: Meble z Duszą 29.04.07, 15:31
          Ja kontaktuję się zawsze z pewną Panią, która baaardzo szczegółowo wyjaśnia
          wszystkie moje wątpliwości i stara się ująć w projektach wszystkie moje "udziwnienia" :)

To co dla mnie najważniejsze, to że każdy mebel wykonany może być wg. projektu
          zamawiającego i na wymiar, a w przypadku mej małej, wiejskiej chatki to ogromne
          udogodnienie :)

Pozdrawiam
          • maazura Re: Meble z Duszą 29.04.07, 15:45
            A czy za projekt dodatkowo sie płaci? Jeżeli np meble odbiegają od standardowych
            wymiarów? Raz telefonicznie również rozmawiałam z kobietą, która poinformowała
            mnie że jest możliwość dojazdu do klienta i na miejscu doradzenia w sprawie
            ewentualnej aranżacji. Tylko nie dopytałam ile to kosztuje ,ale może Ty sie
            orientujesz?
            • yoosti Re: Meble z Duszą 29.04.07, 16:01
              Nie płaci się nic za projekt ani ich przyjazd w celu zmierzenia wszystkiego i doradzenia w
              sprawie całej aranżacji.
              Wizja lokalna niezbędna, bo wtedy różne kwiatki wychodzą :)))
              • maazura Re: Meble z Duszą 29.04.07, 16:29
                jeszcze raz wielkie dzięki za wszelkie sugestie. Chyba sie przekonałam jednak do
                mebli z duszą. Mam nadzieje, że w mieszkaniu w bloku też będą sie sympatycznie
                reprezentować.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka