giuditta 20.06.07, 18:55 Gospodyni?! Tyle wrzawy w GW i innych wydawnictwach Agory o rownouprawnienie, ale jak przychodzi co do czego, to kto gotuje w kuchni marzen? Oczywiscie - kobieta! Slabiutko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malakobietka Taka trendy i jazzy ze az bigosu i schabowczaka 21.06.07, 22:16 Taka trendy i jazzy ze az bigosu i schabowczaka nie wypada w niej gotowac...:) Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Ukryta za barkiem 22.06.07, 07:22 > Gospodyni?! Masz rację. Podręczniki dla dzieci chcieliby zmieniać na mniej dyskryminujące, a własnych dziennikarzy nie potrafią upilnować:) Jeśli chodzi o kuchnię, to do apartamentu na wynajem okej, ale we własnym domu w życiu bym takiej przestylizowanej różowej landrynki nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
sebibin Ukryta za barkiem 22.06.07, 08:35 Mnie się nie podoba (lalce Barbie może by się podobała, ale ona ma dużo czasu...) Moim zdaniem kuchnia jest: - niepraktyczna (kto będzie otwierał 2 drzwi aby dostać się do prania?) - niebezpieczna (kto umieszcza kontakty elektryczne w pobliżu wody?) Odpowiedz Link Zgłoś
mebletammi Ukryta za barkiem 22.06.07, 10:27 mogę takie meble wykonać i dla Kena też (jeśli chodzi o równouprawnienie i jednakowy dostęp do wykonywania pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Ukryta za barkiem 22.06.07, 14:27 Różowa ohyzda. Od samego patrzenia zęby bolą. Odpowiedz Link Zgłoś
marind7 Ukryta za barkiem 08.02.08, 12:28 A właśńie, że ta "ukryta pralka" jest super, podoba mi się rownież ten podświetlony barek, a najlepszy jest tam thermomix. Uwielbiam go i nie wyobrażam sobie bez niego kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś