boederman 31.07.07, 23:53 Nie lubie takich "podrobek" na sile... Jak dla mnie to tandeta i wcale w takim mieszkaniu nie czulbym sie dobrze, no moze tylko przez jakies 2 tygodnie po wakacjach w Grecji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bx2m Re: Biel, błękit i ślady antyku 01.08.07, 01:14 Szczególnie zima musi byc przyjemnie w takim greckim wnetrzu Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_gruszki Re: Biel, błękit i ślady antyku 01.08.07, 09:14 Mieszkałam przez pewien czas w Grecji. Tam nikt tak nie mieszka. Jak dla mnie tendencyjny kicz w nie najlepszym guście. To jak postawić pseudodworek między osiedlem bloków z wielkiej płyty. Nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
edytanna Re: Biel, błękit i ślady antyku 02.08.07, 17:44 Ja myślę o zrobieniu łazienki w klimacie przypominajacym Santorini. Faktycznie całe mieszkanie to za dużo. Myślę, że w tych aranżacjach nie chodzi o stworzenie mieszkań Greków, skoro jak ktoś napisał "Grecy tak nie mieszkają", tylko o zrobienie pewnego klimatu. Dla mnie zdjęcia będą bardzo przydatne :-) Najbardziej podobają mi się krzesła. Takie co to zaraz ma się rozlecieć. Dla mnie są rewelacyjne (oczywiście tylko jako trzymak ręcznika w łazience ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
joyce81 Biel, błękit i ślady antyku 08.08.07, 08:11 To nie mieszkanie, tylko bodajże kawiarnia/restauracja;). Na mieszkanko faktycznie mało praktyczny to wystrój. Poza tym artykuł to kolejny "przedruk" z Czterech Kątów, z tą różnicą, że poprzednio w tytule była mowa o Greckich klimatach. Oj komuś się nie chce w Gazecie Wybiórczej;). Odpowiedz Link Zgłoś
ola_pozytywna Biel, błękit i ślady antyku 09.08.07, 20:17 W bloku ten styl się nie sprawdzi, tu się zgodzę. Ale w domku letniskowym nad jeziorem czy nad morzem -jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_pozytywna Re: Biel, błękit i ślady antyku 09.08.07, 20:20 > W bloku ten styl się nie sprawdzi, tu się zgodzę. Ale w domku > letniskowym nad jeziorem czy nad morzem -jak najbardziej. oczywiście bez tej pseudomarmurowej kolumny :) Odpowiedz Link Zgłoś