barbapapa2000 13.09.07, 16:30 no...w wannie..np:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolkas1 Re: Powrót do elegancji 13.09.07, 17:22 super taką łazienkę chciałabym mieć Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder robić klocka do takiej wanny..sama slodycz 13.09.07, 17:37 robić klocka do takiej wanny..sama slodycz Odpowiedz Link Zgłoś
moodram Powrót do elegancji 13.09.07, 17:57 Ciekawy pomysł, ale nie czułbym się najlepiej w takiej łazience, większość elementów jest zimna i odpychająca. Taka łazienka jest w sam raz na pobudkę, ale nie na wieczorny relaks. Odpowiedz Link Zgłoś
goslar Powrót do elegancji 13.09.07, 18:47 typowa dekoracja sklepowa. A gdzie postawić krem, szampon, suszarkę do włosów?? Zapas ręczników, pralkę, gdzie składać rzeczy do prania??? Jak roślinka ma rosnąć bez światła dziennego (99% polskich łazienek nie ma okna). To jedno z tych wnętrz, które do normalnego użycia się nie nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Elegancja wystawy sklepowej. 14.09.07, 09:21 goslar napisała: > typowa dekoracja sklepowa. A gdzie postawić krem, szampon, suszarkę > do włosów?? Zapas ręczników, pralkę, gdzie składać rzeczy do > prania??? Jak roślinka ma rosnąć bez światła dziennego (99% polskich > łazienek nie ma okna). To jedno z tych wnętrz, które do normalnego > użycia się nie nadają. Całkowicie podzielam Twoje zdanie. Choć jestem szczęśliwą posiadaczką dosyć obszernej łazienki z oknem i z kwiatkami, to nie wyobrażam sobie ustawiania tychże kwiatków na wannie, umywalce, no - ogólnie - "pod rękami", gdzie notorycznie by zawadzały i raczej codziennie trzeba by było zbierać potłuczone szczątki... Elegancka - zapewne, ale kompletnie nieprzytulna i - po prostu - brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
barbapapa2000 a ja bym chciala tego faceta z wanny:))) 14.09.07, 10:48 taki fajny brodaty... Odpowiedz Link Zgłoś
bstr brzydka 14.09.07, 16:12 to chyba jakiś absurd, nie ma w tym nic ładnego, nie mówiąc o jakiejkolwiek funkcjonalności Odpowiedz Link Zgłoś
antonow2 Re: a ja bym chciala tego faceta z wanny:))) 25.10.07, 09:05 Wlasnie, czy ten pan to tez na wyposazeniu? Jesli tak , to biore ! Odpowiedz Link Zgłoś
metamorphosis4 Re: Powrót do elegancji 15.09.07, 12:22 Funkcjonalnosci nie oceniam, ale podoba mi się bardzo. Uważam, że te meble są cudownie lekkie i... no, podobają mi się :) Może jedynie te złocone elementy niekoniecznie, ale reszta naprawdę fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
dorola13 Re: Powrót do elegancji 20.09.07, 11:42 Łazienki absolutnie szałowe! A co do szafek itede, przecież nie na tym polega urządzanie chaty, żeby wziąć z katalogu firmy wszystko jak leci i poustawiać tak, jak to pokazują. Chodzi o jakiś styl, inspirację, a nie o zrzynkę. A jak ktoś już nie ma zmysłu i pomysłu, to wszelkie łazienkowe gadżety czy pralkę można zabudować np. w ścianie, w szafie typu (TYPU) komandor. I nawet w najmniejszej polskiej łazience bez okna pięknie może wyglądać takie lustro, no ludzie. Idźcie se do castoramy, tam napewno wybierzecie cudnie i bezpiecznie, po co komentujecie dizajnerskie projety, jak nie macie o tym pojęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_dolar Re: Powrót do elegancji 26.09.07, 16:04 nie no super że Ty masz, akurat bardzo ważna jest inspiracja ale równie ważną rzeczą jest użyteczność, w tym przypadku jak to barok...przerost formy nad treścią, a inspiracja inspiracją ale tu nie ma mebla który by zainspirował jak wyglądać mają meble do przechowywania czegokolwiek, postawienie czekogolwiek większego zabierze temu miejscu wszystko z jego lekkości i przestronności, to troszkę jak z super samochodami, większość jest pięknych...niewiele nadaje się do jazdy codziennej, i inspiracja ogranicza się do świateł i grilla, bo biorąc za dużo ze stylu niepasującego do innego powstanie potworek. Powiedzmy że Skoda weźmie grill i światła z DB9 i wsadzi to w Fabie...zainspirowanie? owszem, niepasuje? jak najbardziej i tak samo jest w tym przypadku, praktyczność nigdy nie szła z czystym dizajnem, pewnie dlatego też i pokazy mody są dzielone, na te z których coś się bierze, ale tak naprawdę bardzo mało, pewnie dlatego też samochody koncepcyjne wcale nie przypominają seryjnych, inspiracja jest tak subtelna że obiekt powstały w przypadku gdy projektnaci są bez polotu, powstaje skoda super sport, w przypadku gdy nawet mają talent powstaje coś zgoła odmiennego od koncepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek2ch Brak miejsca nawet na sztoteczkę do zebów. 25.10.07, 14:21 Wstawienie do tego "obrazka" pojemnika z mydłem i sztoteczki do zębów zburzy tą ascetyczną czystość. To nie jest wnętrze użytkowe, to raczej instalacja a więc przeniósł bym to działu: sztuka-dla- sztuki :). Odpowiedz Link Zgłoś