trusskafka 25.09.07, 20:51 Witam, poszukuję ciekawych dodatków do wystroju wnętrza, np. jakiś ciekawy wazon etc. na prezent dla znajomej. Czy możecie polecić mi jakiś ciekawy sklep z takimi dodatkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1966f Re: fajne dodatki do domu 26.09.07, 15:47 Bardzo ładne dodatki są w Conforamie. Odpowiedz Link Zgłoś
ffrida Re: fajne dodatki do domu 26.09.07, 15:59 www.paper-gallery.pl ...na ścianę! Odpowiedz Link Zgłoś
diana44 Re: fajne dodatki do domu 26.09.07, 16:41 w almi decor, habitat/hoft, domoteka, duka... Odpowiedz Link Zgłoś
trusskafka Re: fajne dodatki do domu 26.09.07, 18:26 no właśnie wybrałam się wczoraj do domoteki, sporo tam tych sklepów i pod jednym dachem :-) wahałam się nad wyborem ( świecznik wysoki na metr, z bambusa) a misą drewnianą... ale wreszcie wybrałam misę - świetna jest, w sklepie SMA - dużo fajnych rzeczy mają, polecam podrawiam, Agnieszka ps. czekam na kolejne propozycje ! święta w sumie już niedługo, i latanie za prezentami Odpowiedz Link Zgłoś
mimos1 Re: fajne dodatki do domu 26.09.07, 19:18 ja ostatnio w taksówce natknęłam się na fajny katalog Bo Concept - wiem, że mają tam dodatki, bo kiedyś świetny, odjechany wazonik tam kupiłam!:D Swoją drogą całkiem niezły pomysł, żeby umieszczać katalogi reklamowe w taksówkach - człowiek nudzi się w korkach, nie ma co zrobić ze sobą , to chociaż ładne mebelki sobie poprzegląda;)) Myślę, że spokojnie tam coś znajdziesz dla siebie i na prezenty:) Odpowiedz Link Zgłoś
gienia133 Re: fajne dodatki do domu 02.10.07, 23:45 witam hmmm znam godny polecenia sklep z oryginalne wyglądającymi przedmiotami do dekoracji wnętrz ... >>> www.topdecor.pl znajdziesz tu przedmioty do dekoracji o nowoczesnych kształtach i oryginalnych połączeniach kolorów: np miseczki, świeczki, porcelanę, ceramikę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś