babeczkaa 08.10.07, 18:16 piękne zdjęcia, gratulacje dla NOTODO od Babeczkii,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babeczkaa No to... NOTODO! 08.10.07, 18:19 gratulacje od Babeczkii dla całego zespołu NOTODO a zwłaszcza pana J.J. PS. drugi raż pisze te gratulacje bo coś mnie dziś gazeta wywala...najwyżej się zdubluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: No to... NOTODO! 08.10.07, 21:57 faktycznie, super wzornictwo (szczegolnie te barokowe łóżka) fajnie, że polskie wzornictwo powoli odżywa ale cena tej półki to spore przegięcie ;)) www.notodo.pl/index.php?akcja=opis&iKatId=92&iProdId=498 w ogóle jak na młodą firmę to ceny są dizajnerskie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
worasty Re: A gdzie informacja, że to artykuł sponsorowany 09.10.07, 14:09 Nie zauważyłem takowej nigdzie w artykule... Poza tym meble świetne ale na wystawę a nie do domu. Poza tym ceny z kosmosu wywołują uśmiech politowania. Gdybym chciał taką półkę to wziąłbym zdjęcie, samemu opracował projekt i zaniósł stolarzowi. Cena wyniosła by ok. 40 PLN za sztukę. W ten sposób zamówiłem już dwa meble u stolarza w Nowej Hucie, w Krakowie. Za szafkę do przedpokoju zapłaciłem 250, za szafkę pod telewizor - 200. Oba meble wykonane idealnie w/g projektu, szybko i tanio. A tutaj miałbym za te 3 deski płacić 280? Nie róbmy jaj... :) Odpowiedz Link Zgłoś
majolinka Re: A gdzie informacja, że to artykuł sponsorowan 12.10.07, 23:12 tak, gospodarskim sposobem zbudujemy sobie ładne państewko. a to o czym piszesz to plagiat. do jj i rg: no chłopaki. niezły PR macie :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjaskola Re: A gdzie informacja, że to artykuł sponsorowan 13.10.07, 16:54 a to juz nie piewszy komentarz - ze ktos zrobi zdjecie i zaniesie do stolarza- typowe dla polaka -zeby tylko oszukac i ukrasc - dodatm tylko ze wszystkie nasze meble sa objete wzorem patentowym i nie ma mowy o sponsorowanym artykule NOTODO www.notodo.pl majolinka napisała: > tak, gospodarskim sposobem zbudujemy sobie ładne państewko. a to o czym piszesz > to plagiat. > > do jj i rg: no chłopaki. niezły PR macie :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: A gdzie informacja, że to artykuł sponsorowan 13.10.07, 15:13 A czemu nie do domu? Ja to biale to chetnie...pasowalo by. Regal rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
joachim.zbylud nieprofesjonalni, nieterminowi 08.05.08, 16:40 no niestety, dałem się skusić ładnym projektom i dobremu wykonaniu, zamówiłem kilka mebelków, wpłaciłem zaliczkę (połowę ceny) i czekam, czekam, czekam... Może jak już zrealizują zamówienie i otrzymam meble będę zadowolony, ale puki co zdecydowanie usług tych panów nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
mimimi76 profesjonalnie 06.10.08, 18:48 Ja też dałam się skusić. Kupiłam łóżko i takie śmieszne szafki nocne TODO 2121.Wykończone orzechem amerykańskim. Bardzo ale to bardzo ładne. Trochę się czeka na mebelki. Ja czekałam 5 tyg, ale warto. Wzornictwo super. Gratulacje za pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
really_me Re: No to... NOTODO! 07.10.08, 13:47 Oj tak wzornictwo super. Szczególnie przypadło mi do gustu łóżko NODO 0709 (gratuluje pomysłu naprawde świetne!) Tylko niestety ta cena taka powalająca... :( Odpowiedz Link Zgłoś
vesper222 No to... NOTODO! 21.10.08, 18:22 szukałam szukałam i znalazłam- troche przez przypadek w internecie łóżko jakiego szukałam szkoda ze są do zobaczenia tylko w warszawie- ale złożyłam zamówienie - bardzo symaptyczne chlopaki;) i po 5 tygodniach łóżko dotarło - fornir limba model 7 z szafkami - no i jestem pod wrażeniem - że lepiej wyglada niż w internecie i się nie naciełam - jak to czesto bywa z rzeczami kupionymi przez net - z ręką na sercu mogę polecić NOTODO - za świetne projekty i jakość - dlatego zdecydowałam się dokupić szafke i stolik powodzenia dla NOTODO Odpowiedz Link Zgłoś