2andzia 09.02.08, 17:02 Gdzie w Szczecinie znajde dobrego tapicera. i czy ktoś orientuje sie ile może kosztować obicie małego fotela?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moncho Re: tapicer Szczecin 10.02.08, 21:46 Brat korzystał z usług tapicera - wymieniał pokrowce na fotelach i sofce. Bardzo ładnie zostały zrobione i o wiele taniej z materiałem niż chciał sklep gdzie zakupił kiedys te meble. Ja też chciałam obić krzesła, ocenił ok. 100 zł za jedno - więc zdecydowałam kupić nowe i nie skorzystałam z usługi, ale jest godny polecenia i wiem, że sam przyjeżdża po mebel i odwozi i robi szybko. tel. 091 44 20 612 p. Sidorow Odpowiedz Link Zgłoś
moncho Re: tapicer Szczecin 10.02.08, 21:47 Krzesła miały oparcia materiałowe, dlatego aż 100 za jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
2andzia Re: tapicer Szczecin 12.02.08, 10:58 Dziekuję za info!Mogę wiedzieć na jakiej ulicy jest ten tapicer, bo ja znalazłam na Lnianej, ale jeszcze u niego nie bylam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moncho Re: tapicer Szczecin 14.02.08, 00:13 niestety nie wiem ponieważ rozmawiałam z nim tylko telefonicznie. Ale jak napisałam wyzej - ten pan przyjeżdża też do domu po meble. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś