press_news 02.09.08, 12:05 witam, mam wanne akrylowa, prosze powiedzcie jakich uzywac srodkow do jej czyszczenia/ czy sa na naszym rynku srodki dostepne, ktore sa bezpieczne dla wanny akrylowej? slyszalem aby nie uzywac mleczka CIF? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinlay Re: Czyszczenie wanny akrylowej?jakie srodki? 05.09.08, 14:14 Witam! Wannę akrylową możesz czyścić nawet zwykłym mydłem w płynie lub szamponem. Używaj miękkiej szmatki lub gąbki. Są na rynku specjalne żele i mleczka do czyszczenia powierzchni akrylowych. Nigdy nie używaj proszków, środków zawierających chlor, amoniak i alkohol. Miłego czyszczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kkk Re: Czyszczenie wanny akrylowej?jakie srodki? 08.09.08, 08:35 Jest żel do wanien akrylowych - Ajax. Na miękką gąbkę lub szmatkę - ładnie pachnie, wanna jest błyszcząca. Odpowiedz Link Zgłoś
sombreross Re: Czyszczenie wanny akrylowej?jakie srodki? 10.09.08, 09:42 Zgadzam się z kkk! Ajax Odpowiedz Link Zgłoś
adamu-s-a16 Re: Czyszczenie wanny akrylowej?jakie srodki? 18.04.09, 20:11 co zmyje plamy na wannie akrylowej wielkości kropel wody koloru różowego? Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: Czyszczenie wanny akrylowej?jakie srodki? 12.09.08, 14:17 Nie wiem jak to jest z tym akrylem, ale u mnie zwykły żel typu Ajax i gąbka nie usuwają osadów z wody i mydła. Bardzo sie męczyłam z moją wanną od początku, próbowałam różnych środków, teraz już odpuściłam, nie jest tak błyszcząca jak była na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
kkk aire.. 19.06.09, 11:33 jaką masz ta wanne, jakiej firmy? Dziwię się bo ja nie mam najmniejszego problemu z mydłem i osadami na wannie myjąc ją żelem... błyszczy się i jest czysta Odpowiedz Link Zgłoś
matt.95 Re: Czyszczenie wanny akrylowej?jakie srodki? 20.06.09, 21:32 Masz rację nie używaj CIFa, gdzyż bardzo ściera. Ja do wanny akrylowej używam AJAXa - takiego zwykłego jak do podłóg. Czyści świetnie, a przy tym jest delikatny. Odpowiedz Link Zgłoś
ywonkaa Re: Czyszczenie wanny akrylowej?jakie srodki? 23.06.09, 08:19 Kiedyś wanne czyściłam specjalnymi żelami, teraz używam Ludwika. Do osadu z mydła najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś