dorottiss 25.11.08, 11:44 czy ma ktos z was jakies doswiadczenia z tym naroznikiem? botrzebuje czegos do salonu do codziennego spania i zastanawiam sie nad tym. troche tylko nie podoba mi sie miekki materac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joymachine Re: sofa / naroznik IKEA Manstad - opinie 25.11.08, 16:06 Przymierzałem się do zakupu, ale ostatecznie kupiłem prawie identyczny narożnik z Agaty - ma twardsze materace (sprężyny a nie gąbka jak z ikei) i co równie wazne, zdecydowanie lepszy materiał. Patrząc na jakość materiału na wystawowej sofie z Ikei boję się, że szybko się najzwyczajniej zniszczy - ta z wystawy wygląda bardzo kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
dorottiss Re: sofa / naroznik IKEA Manstad - opinie 26.11.08, 09:26 no ja tez sie tego obawiam i tez ogladalam w agacie ale jednak ten z ikei podoba mi sie bardziej. a co dokladnie z agaty kupiles? Odpowiedz Link Zgłoś
joymachine Re: sofa / naroznik IKEA Manstad - opinie 26.11.08, 15:31 taki sam jak ten: www.captain-meble.pl/santiago-naroznik/produkt/4763.html tylko że cały z jednolitego materiału, bezowy grubo tkany materiał. I bez tej kieszeni z boku. kształt i wymiary identyczne. Dorwałem gazetkę z agaty i załapałem się w Katowicach na ostatni egzemplarz za 1260 - jak pisałem, materiał i materace zdecydowanie lepsze w agacie. Ogólnie w tej cenie bardzo fajny. Agata i BRW ma bardzo dużo mebli warto się czasem przejść :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorottiss Re: sofa / naroznik IKEA Manstad - opinie 26.11.08, 16:50 a myslisz ze bedzie deobry do codziennego spania? trudno znalezc cos rozkladanego i jednoczesnie wygodnego do spania... Odpowiedz Link Zgłoś
joymachine Re: sofa / naroznik IKEA Manstad - opinie 27.11.08, 09:45 Śpimy na nim już parę dni - jest twardy, może i nawet bardzo, porównując z naszym poprzednim łózkiem (materac sprężynowy z kokosem). Ale to też kwestia przyzwyczajenia no i my lubimy spać na twardym podłożu. Z gąbkami jest właśnie ten problem, że bywają bardzo miękkie. Najlepiej pojeździć i pooglądać, podotykać te łóżka, popytać sprzedawców jakie są sprężyny i jak jest zbudowany materac, a jak jest z gąbki to jak gęsta jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mona_lisa_0 Re: sofa / naroznik IKEA Manstad - opinie 13.01.09, 11:17 Witam,mam pytanko a propos kanap :).Czy ktoś z Was kupował kanapę w firmie Captain Meble?Zamierzam kupić tam kanapę z funkcją spania i chciałabym poznać jakieś opinie na temat ich wyrobów :). Odpowiedz Link Zgłoś