Dodaj do ulubionych

sofa / naroznik IKEA Manstad - opinie

25.11.08, 11:44
czy ma ktos z was jakies doswiadczenia z tym naroznikiem? botrzebuje
czegos do salonu do codziennego spania i zastanawiam sie nad tym.
troche tylko nie podoba mi sie miekki materac.
Obserwuj wątek
    • joymachine Re: sofa / naroznik IKEA Manstad - opinie 25.11.08, 16:06
      Przymierzałem się do zakupu, ale ostatecznie kupiłem prawie identyczny narożnik
      z Agaty - ma twardsze materace (sprężyny a nie gąbka jak z ikei) i co równie
      wazne, zdecydowanie lepszy materiał. Patrząc na jakość materiału na wystawowej
      sofie z Ikei boję się, że szybko się najzwyczajniej zniszczy - ta z wystawy
      wygląda bardzo kiepsko.
      • dorottiss Re: sofa / naroznik IKEA Manstad - opinie 26.11.08, 09:26
        no ja tez sie tego obawiam i tez ogladalam w agacie ale jednak ten z
        ikei podoba mi sie bardziej. a co dokladnie z agaty kupiles?
        • joymachine Re: sofa / naroznik IKEA Manstad - opinie 26.11.08, 15:31
          taki sam jak ten:
          www.captain-meble.pl/santiago-naroznik/produkt/4763.html
          tylko że cały z jednolitego materiału, bezowy grubo tkany materiał. I bez tej
          kieszeni z boku. kształt i wymiary identyczne. Dorwałem gazetkę z agaty i
          załapałem się w Katowicach na ostatni egzemplarz za 1260 - jak pisałem, materiał
          i materace zdecydowanie lepsze w agacie. Ogólnie w tej cenie bardzo fajny. Agata
          i BRW ma bardzo dużo mebli warto się czasem przejść :)
          • dorottiss Re: sofa / naroznik IKEA Manstad - opinie 26.11.08, 16:50
            a myslisz ze bedzie deobry do codziennego spania? trudno znalezc cos
            rozkladanego i jednoczesnie wygodnego do spania...
            • joymachine Re: sofa / naroznik IKEA Manstad - opinie 27.11.08, 09:45
              Śpimy na nim już parę dni - jest twardy, może i nawet bardzo, porównując z
              naszym poprzednim łózkiem (materac sprężynowy z kokosem). Ale to też kwestia
              przyzwyczajenia no i my lubimy spać na twardym podłożu. Z gąbkami jest właśnie
              ten problem, że bywają bardzo miękkie.
              Najlepiej pojeździć i pooglądać, podotykać te łóżka, popytać sprzedawców jakie
              są sprężyny i jak jest zbudowany materac, a jak jest z gąbki to jak gęsta jest.
          • mona_lisa_0 Re: sofa / naroznik IKEA Manstad - opinie 13.01.09, 11:17
            Witam,mam pytanko a propos kanap :).Czy ktoś z Was kupował kanapę w firmie
            Captain Meble?Zamierzam kupić tam kanapę z funkcją spania i chciałabym poznać
            jakieś opinie na temat ich wyrobów :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka