zonapelikana 02.12.08, 18:33 Zalatuje wioską z niemieckich katalogów :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynazun Zgadzam sie,ze zalatuje wszystkim tylko nie dobrym 10.12.08, 15:11 a zdjeciami z niemieckich katalogow.Pan czy tez pani redaktorka gazety pojecia nie ma o etykiecie i polskich zwyczajach.a juz to zdjecie z lyzka na filizance!Skad to wycieliscie?!zaraz zaczniecie uczyc .ze jak sie pije kawe,to sie trzyma lyzke w filizance.opamietajcie sie,jak sie na czyms nie znacie to nie piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
avri-lla Siądźmy razem 18.12.08, 23:22 Na stole wigilijnym pięknie prezentują się świece w ozdobnych kielichach,co roku silny akcent stawiam właśnie na ten element dekoracji.Właśnie niedawno moja przyjaciółka poleciła mi stronę Korony,gdzie zachwyciły mnie wprost świeczniki z kryształkami svarovskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
stenimi-pl Re: Siądźmy razem 19.12.08, 11:48 Juz rzuciły mi sie w oczy te świece... Jestem ciekawa jak one wyglądaja "na żywo " czy ktoś je ma ? swiece.korona.swarovski.patrz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
finka_la Re: Siądźmy razem 19.12.08, 15:34 Na żywo wyglądają jeczcze atrakcyjniej, idealne na prezent :) Odpowiedz Link Zgłoś
m-i-k-o-l-a-j Siądźmy razem 20.12.08, 23:23 ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA MOICH PRAC www.miko-art.blog.onet.pl (Bożonarodzeniowe dekoracje wykonane przeze mnie równiez!) Miło by było zostawić komentarz... Pozdrawiam Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
m-i-k-o-l-a-j www.miko-art.blog.onet.pl 20.12.08, 23:24 ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA MOICH PRAC www.miko-art.blog.onet.pl (Bożonarodzeniowe dekoracje wykonane przeze mnie równiez!) Miło by było zostawić komentarz... Pozdrawiam Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
m-i-k-o-l-a-j Re: Siądźmy razem 20.12.08, 23:28 zapraszam na www.miko-art.blog.onet.pl tam możecie zobaczyć moje prace! (w tym równiez Bożonarodzeniowe!) Odpowiedz Link Zgłoś
m-i-k-o-l-a-j Re: Siądźmy razem 20.12.08, 23:29 www.miko-art.blog.onet.pl ZAPRASZAM! Odpowiedz Link Zgłoś