efikk5 07.01.09, 08:54 Czy ktoś z forumowiczów jest szczęśliwym(?) posiadaczem mebli z JYSKa z serii LIVA? Noszę się z zakupem owych i proszę o opinie o nich... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxiu69 Re: meble z JYSKa 20.01.09, 00:51 W moim przypadku kupiłem 6 krzeseł z tego regularnie raz na tydzień muszę je dokręcać. Poza tym wytrzymują szaleństwa trzylatka :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienkak-pl Re: meble z JYSKa 20.01.09, 12:13 ja mam takie meble, łóżko w sypialni, dwa stoliki nocne, stół i 6 krzeseł w jadalni i jestem bardzo zadowolona, stół jest stabilny, krzesła tez (dodam że ma 3 letnie dziecko), łóżko i szafki też nie maja nic do zarzucenia, według mnie są trwalsze niż szafa z ikei którą też posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
nakonek Re: meble z JYSKa 07.07.25, 13:52 nie jestem szczęśliwym posiadaczem mebli z JYSKA, ale kupiłem materac dmuchany 2osobowy za kwotę ponad 300 zł i odradzam każdemu kto się pokusi na materac dmuchany kupić w JYSKU. pozdrawiam.- Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: meble z JYSKa 07.07.25, 14:04 No patrz akurat jestem posiadaczem takiego.. świat jest mały. Odpowiedz Link Zgłoś