kasiazawistowska 16.03.09, 20:45 www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S89849612 ma ktoś taką sofę? Chcemy ją kupić, ale zastanawiam się czy jest wygodna jej funkcja spania. Nie mamy sypialni, więc musimy kupić łóżko i sofę w jednym. Poradźcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gruszkazfartuszka Re: sofa z Ikei 18.03.09, 12:30 nie dokładnie taką, ale podobną i podobnie rozkładaną ma moja siostra - jest względnie zadowolona, ale nie zakłada, że jest to mebel na lata - planuje za 2-3 latka ją wymienić. Jeśli chcecie coś na dłużej poszukałabym czegoś solidniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
dominicani Re: sofa z Ikei 20.03.09, 21:55 zdecydowanie sofa okej, przy zalozeniu, ze na 2-3 lata dluzej nie wytrzyma, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: sofa z Ikei 20.03.09, 23:24 2-3 lata to chyba przesada, szczególnie że ektorp ma 10 letnią gwarancję, nie wiem co prawda czy także ta rozkładana. Nie mniej do spania codziennego jej nie polecam, był tu niedawno duży wątek, poszukaj. Po prostu rozkładanie jej jest zbyt uciążliwe jak na codzienną czynność. Ja także szukam takiej sofy, do codziennego spania, różne miałam pomysły ale ostatnio znalazłam to www.tapicernia-gniewkowo.com.pl/katalog.php?group=meble_krajowe&type=zestawy_wypoczynkowe&lang=pl oglądałam już te kanapy, rozkładają się bardzo prosto, kładzie sie oparcie po odsunięciu siedziska, przy czym nie muszą być odsuniete od ściany bardziej niz na góra 5 cm, mają pojemnik na pościel, cena porównywalna z ikeą, właśnie mam zamiar zamówic. Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: sofa z Ikei 01.04.09, 13:43 te z linka? zobacz na zakładce "dystrybucja" Odpowiedz Link Zgłoś