carly-simon 21.04.09, 12:00 Myslałam o załozeniu rolet bambusowych, ale mam pewne watpliwosci. jakie sa w eksploatacji , czy przyciagaja kurz i jak mozna je czyscic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matt.95 ZALEŻY 17.05.09, 22:04 Jeśli będą, to rolety z cienkich bambusowych gałązek to je stanowczo odradzam. Przy zapalonym świtle w nocy w ogóle nic nie zasłaniają. Jeśli są to rolety z płaskich gałązek mogą być. Odpowiedz Link Zgłoś
termoplast Re: rolety bambusowe 17.05.09, 22:40 Myślisz o matach bambusowych czy żaluzjach? Maty bambusowe wyglądają bardzo efektownie, w sprzedaży mamy wiele wzorów. Żaluzje bambusowe doskonale sprawdzają się w wilgotnych pomieszczeniach w przeciwieństwie do żaluzji drewnianych. Odpowiedz Link Zgłoś
hinheralda Re: rolety bambusowe 24.05.09, 23:21 Ja również odradzam bambusowe rolety. Są do niczego, przepuszczają światło, a poza tym te z=gorszej jakości często źle się rozwijają. Lepsze są zwyczajne rolety z ładnymi motywami i takie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś