Dodaj do ulubionych

Kamionki jezioro

IP: 199.71.64.* 22.02.02, 16:36
Co Wam sie podoba co nie podoba w Kamionkach ; co byscie chcieli zmienic .
Obserwuj wątek
    • Gość: vic Re: Kamionki jezioro IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 16:42
      Gość portalu: Profesor napisał(a):

> Co Wam sie podoba co nie podoba w Kamionkach ; co byscie chcieli zmienic .
      Jako osoba bardzo tolerancyjna - ludzi:).

• robert_wl Re: Kamionki jezioro 22.02.02, 17:39
        Z braku laku i Kamionki dobre. Jak byłem młodszy uwielbiałem tam jeździć, teraz
        gdy już trochę podrosłem, a moje oczy więcej plaż już widziały, miejsce to
        przestało mi się podobać. Dobrze jednak mieć w pobliżu taki ośrodek. Ja od
        zawsze zazdroszczę mojej rodzinie mieszkającej w Koszalinie, że oni
        takie "Kamionki" tyle że w o niebo lepszym wydaniu mają zaledwie 10 km. od
        domu. Mam na myśli Mielno, miejscowość, w której można mnie co roku latem
        spotkać.
    • Gość: polonus Re: Kamionki jezioro IP: 198.138.227.* 22.02.02, 18:50
      Gość portalu: Profesor napisał(a):

> Co Wam sie podoba co nie podoba w Kamionkach ; co byscie chcieli zmienic .

dawno, oj dawno tam nie bylem i nie szybko bede...

• Gość: SDB Re: Kamionki jezioro IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 19:50
      nooooooo z moich obserwacji wynika ze do kamionek tak na dluzej niz jeden dzien
      jezdza ludzie ktorzy niewiele swiata poza nimi widzieli, ja nie lubie tam
      jezdzic, ale kolega ma domek no i czasem trzeba no. chyba nie uznacie mnie za
      wybrednego i snoba jezeli powiem ze nie wyobrazam sobie nawet w najgorszych
      snach spedzania tam wakacji :)))
      • Gość: Profesor Re: Kamionki jezioro IP: 199.71.64.* 22.02.02, 20:14
        Chodzi o to by po pracy poplywac w czystej wodzie .Samochodem to jest 20 minut jazdy z Torunia i mozna juz
        plywac w naprawde czystej wodzie.Te odkryte baseny w Toruniu to nie nadaja sie do uzytku .Woda juz po
        tygodniu jest brudna .Mozna cos zlapac w najlepszym razie trypla.Niech zyje kapieliskoi Kamionki!!!!!!!
        • robert_wl Re: Kamionki jezioro 23.02.02, 12:58
          Z tą czystością wody w kamionkowskim jeziorze bym nie przesadzał. Jeszcze kilka
          lat temu jezioro to nie małobyć dopuszczone do urzytku właśnie z powodu
          zanieczyszczenia. Teraz na pewno sytuacja jest lepsza, ale chyba daleka od
          ideału. Pozdrawiam.
          • Gość: Wiech Re: Kamionki jezioro IP: 217.97.134.* 25.02.02, 08:56
            wybaczcie, ale jak widywałem niejednokrotnie sam 'kwiat' młodzieży, który tam
            jeździł, to najchetniej zasypałbym to jeziorko do równa piaskiem. a co!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka