Gość: Profesor IP: 199.71.64.* 22.02.02, 16:36 Co Wam sie podoba co nie podoba w Kamionkach ; co byscie chcieli zmienic . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vic Re: Kamionki jezioro IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 16:42 Gość portalu: Profesor napisał(a): > Co Wam sie podoba co nie podoba w Kamionkach ; co byscie chcieli zmienic . Jako osoba bardzo tolerancyjna - ludzi:). Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Kamionki jezioro 22.02.02, 17:39 Z braku laku i Kamionki dobre. Jak byłem młodszy uwielbiałem tam jeździć, teraz gdy już trochę podrosłem, a moje oczy więcej plaż już widziały, miejsce to przestało mi się podobać. Dobrze jednak mieć w pobliżu taki ośrodek. Ja od zawsze zazdroszczę mojej rodzinie mieszkającej w Koszalinie, że oni takie "Kamionki" tyle że w o niebo lepszym wydaniu mają zaledwie 10 km. od domu. Mam na myśli Mielno, miejscowość, w której można mnie co roku latem spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Kamionki jezioro IP: 198.138.227.* 22.02.02, 18:50 Gość portalu: Profesor napisał(a): > Co Wam sie podoba co nie podoba w Kamionkach ; co byscie chcieli zmienic . dawno, oj dawno tam nie bylem i nie szybko bede... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Kamionki jezioro IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 19:50 nooooooo z moich obserwacji wynika ze do kamionek tak na dluzej niz jeden dzien jezdza ludzie ktorzy niewiele swiata poza nimi widzieli, ja nie lubie tam jezdzic, ale kolega ma domek no i czasem trzeba no. chyba nie uznacie mnie za wybrednego i snoba jezeli powiem ze nie wyobrazam sobie nawet w najgorszych snach spedzania tam wakacji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Re: Kamionki jezioro IP: 199.71.64.* 22.02.02, 20:14 Chodzi o to by po pracy poplywac w czystej wodzie .Samochodem to jest 20 minut jazdy z Torunia i mozna juz plywac w naprawde czystej wodzie.Te odkryte baseny w Toruniu to nie nadaja sie do uzytku .Woda juz po tygodniu jest brudna .Mozna cos zlapac w najlepszym razie trypla.Niech zyje kapieliskoi Kamionki!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Kamionki jezioro 23.02.02, 12:58 Z tą czystością wody w kamionkowskim jeziorze bym nie przesadzał. Jeszcze kilka lat temu jezioro to nie małobyć dopuszczone do urzytku właśnie z powodu zanieczyszczenia. Teraz na pewno sytuacja jest lepsza, ale chyba daleka od ideału. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Kamionki jezioro IP: 217.97.134.* 25.02.02, 08:56 wybaczcie, ale jak widywałem niejednokrotnie sam 'kwiat' młodzieży, który tam jeździł, to najchetniej zasypałbym to jeziorko do równa piaskiem. a co! Odpowiedz Link Zgłoś