Dodaj do ulubionych

MediaMarkt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:32
miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,2726816.html
Obserwuj wątek
    • Gość: bartosz w Toruniu najpierw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:36
      W tym linku przeczytasz:
      Chcieliśmy być najpierw w Bydgoszczy, ale w Toruniu lokal znalazł się bez
      problemu, więc najpierw tam rozpoczęliśmy inwestycję.
      • Gość: jarek Re: w Toruniu najpierw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:47
        W wydaniu papierowym dopisano pod artykulem ze MediaMarkt otworza najpierw w
        Bydzi w polowie wrzesnia a torunski dopiero z uruchomieniem galerii copernicus
        czyli w polowie listopada!
        • Gość: maciej Re: w Toruniu najpierw. IP: 62.244.137.* 24.05.05, 09:51
          Ludzie czy to takie istotne. I tak za darmo nie beda dawać!!!
          • Gość: bartosz Re: w Toruniu najpierw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:54
            wyjątkowo cie popieram macieju
            • Gość: stef Re: w Toruniu najpierw. IP: *.tvgawex.pl 24.05.05, 10:05
              dajcie spokó z tym marketem NAPRAWDE nie ma sie czym ekscytować CHOĆ lepiej że
              będzie niż by go mialo nie być!~!!
        • sprytnyserek Re: w Toruniu najpierw. 24.05.05, 18:25
          Gość portalu: jarek napisał(a):

> W wydaniu papierowym dopisano pod artykulem ze MediaMarkt otworza najpierw w
          > Bydzi w polowie wrzesnia a torunski dopiero z uruchomieniem galerii copernicus
          > czyli w polowie listopada!

A co to? Wyścig szczurów??;p Mnie to zupełnie nie robi... W Toruniu jestem równie często,
          co w Bydzi i mam to gdzieś, gdzie najpierw... Podejrzewam, że inni też mają to gdzieś, i to bez powodu.
          Bo i po co się przejmować?;p
    • Gość: x Re: MediaMarkt IP: *.petrus.com.pl 24.05.05, 10:27
      No to Domar padnie
      • Gość: kolabor Re: MediaMarkt IP: *.torun.mm.pl 24.05.05, 11:20
        phi... czy to w Bydgoszczy, czy to w Toruniu, to i tak będzie masakra na
        otwarciu :P a jak w Toruniu mieli by to jeszcze połączć z otwarciem galerii, to
        już w ogóle trup będzie padał gęsty...
        sklep jak sklep po prostu
      • sprytnyserek Re: MediaMarkt 24.05.05, 18:28
        Gość portalu: x napisał(a):

> No to Domar padnie

A co ma Domar do MM??? Owszem, rtv... Ale MM nie ma jednego - agd, a w tym Domar zawsze się w głównym stopniu specjalizował...
        Cóż, po lodówkę i tak ludzie pójdą do Domaru, więc nic groźnego chyba się nie stanie;)
    • Gość: tomek Re: MediaMarkt IP: *.petrus.com.pl 24.05.05, 12:57
      a co mnie obchodzi powstanie jakiegoś tam sklepu w Bydgoszczy.
      Macie się czym pochwalić.....
      • sprytnyserek Re: MediaMarkt 24.05.05, 18:33
        Gość portalu: tomek napisał(a):

> a co mnie obchodzi powstanie jakiegoś tam sklepu w Bydgoszczy.
        > Macie się czym pochwalić.....

Hehe, to tylko takie czcze gadanie... A swoje i tak pomyślisz... Znam torunian za dobrze;)
        Wy jesteście tacy, że jak macie coś w d&*#@, to macie naprawdę w d&*#@, a jak coś Was gryzie, to ściemniacie:)
        A w gruncie rzeczy mnie za bardzo ten MM nie kręci. Swego czasu byłem w tym sklepie we Wrocq i stwierdziłem,
        że to po prosty inny styl robienia zakupów w dziedzinie elektroniki. Po prostu wszystko jest w jednym
        miejscu i (przeważnie!) w rozsądnej cenie. Tylko to, ale to tylko taka refleksja;p
        • Gość: b3ut Re: MediaMarkt IP: *.torun.mm.pl 24.05.05, 19:01
          >Znam torunian
          > za dobrze;)
          > Wy jesteście tacy, że jak macie coś w d&*#@, to macie naprawdę w d&*#@, a jak c
          > oś Was gryzie, to ściemniacie:)
          Tacy juz jestesmy
          • sprytnyserek Re: MediaMarkt 24.05.05, 19:58
            Heh, przyjąłem potwierdzenie;)
    • Gość: Rena Re: MediaMarkt IP: *.petrus.com.pl 25.05.05, 08:34
      Będzie większa konkurencja
    • Gość: a Re: MediaMarkt IP: *.petrus.com.pl 26.05.05, 13:56
      Sklep taki sobie.Jak są promocje (a są często),to warto wybrać się na zakupy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka