Gość: jarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:32 miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,2726816.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartosz w Toruniu najpierw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:36 W tym linku przeczytasz: Chcieliśmy być najpierw w Bydgoszczy, ale w Toruniu lokal znalazł się bez problemu, więc najpierw tam rozpoczęliśmy inwestycję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: w Toruniu najpierw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:47 W wydaniu papierowym dopisano pod artykulem ze MediaMarkt otworza najpierw w Bydzi w polowie wrzesnia a torunski dopiero z uruchomieniem galerii copernicus czyli w polowie listopada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: w Toruniu najpierw. IP: 62.244.137.* 24.05.05, 09:51 Ludzie czy to takie istotne. I tak za darmo nie beda dawać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Re: w Toruniu najpierw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:54 wyjątkowo cie popieram macieju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: w Toruniu najpierw. IP: *.tvgawex.pl 24.05.05, 10:05 dajcie spokó z tym marketem NAPRAWDE nie ma sie czym ekscytować CHOĆ lepiej że będzie niż by go mialo nie być!~!! Odpowiedz Link Zgłoś
sprytnyserek Re: w Toruniu najpierw. 24.05.05, 18:25 Gość portalu: jarek napisał(a): > W wydaniu papierowym dopisano pod artykulem ze MediaMarkt otworza najpierw w > Bydzi w polowie wrzesnia a torunski dopiero z uruchomieniem galerii copernicus > czyli w polowie listopada! A co to? Wyścig szczurów??;p Mnie to zupełnie nie robi... W Toruniu jestem równie często, co w Bydzi i mam to gdzieś, gdzie najpierw... Podejrzewam, że inni też mają to gdzieś, i to bez powodu. Bo i po co się przejmować?;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolabor Re: MediaMarkt IP: *.torun.mm.pl 24.05.05, 11:20 phi... czy to w Bydgoszczy, czy to w Toruniu, to i tak będzie masakra na otwarciu :P a jak w Toruniu mieli by to jeszcze połączć z otwarciem galerii, to już w ogóle trup będzie padał gęsty... sklep jak sklep po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
sprytnyserek Re: MediaMarkt 24.05.05, 18:28 Gość portalu: x napisał(a): > No to Domar padnie A co ma Domar do MM??? Owszem, rtv... Ale MM nie ma jednego - agd, a w tym Domar zawsze się w głównym stopniu specjalizował... Cóż, po lodówkę i tak ludzie pójdą do Domaru, więc nic groźnego chyba się nie stanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: MediaMarkt IP: *.petrus.com.pl 24.05.05, 12:57 a co mnie obchodzi powstanie jakiegoś tam sklepu w Bydgoszczy. Macie się czym pochwalić..... Odpowiedz Link Zgłoś
sprytnyserek Re: MediaMarkt 24.05.05, 18:33 Gość portalu: tomek napisał(a): > a co mnie obchodzi powstanie jakiegoś tam sklepu w Bydgoszczy. > Macie się czym pochwalić..... Hehe, to tylko takie czcze gadanie... A swoje i tak pomyślisz... Znam torunian za dobrze;) Wy jesteście tacy, że jak macie coś w d&*#@, to macie naprawdę w d&*#@, a jak coś Was gryzie, to ściemniacie:) A w gruncie rzeczy mnie za bardzo ten MM nie kręci. Swego czasu byłem w tym sklepie we Wrocq i stwierdziłem, że to po prosty inny styl robienia zakupów w dziedzinie elektroniki. Po prostu wszystko jest w jednym miejscu i (przeważnie!) w rozsądnej cenie. Tylko to, ale to tylko taka refleksja;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: MediaMarkt IP: *.torun.mm.pl 24.05.05, 19:01 >Znam torunian > za dobrze;) > Wy jesteście tacy, że jak macie coś w d&*#@, to macie naprawdę w d&*#@, a jak c > oś Was gryzie, to ściemniacie:) Tacy juz jestesmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena Re: MediaMarkt IP: *.petrus.com.pl 25.05.05, 08:34 Będzie większa konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: MediaMarkt IP: *.petrus.com.pl 26.05.05, 13:56 Sklep taki sobie.Jak są promocje (a są często),to warto wybrać się na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś