Dodaj do ulubionych

Zainteresowania Profesora

20.08.02, 09:17
Drodzy Forumowicze,
Czy zauwazyliscie, ze Profesor zaklada nowe watki z pytaniami o wysokosc
naszych zarobkow, miejsce zamieszkania, marke samochodu, ktorym jezdzimy itp
Tylko po to (badz miedzy innymi) aby samemu odpowiedziec na zadane przez
siebie pytanie. Ten Chlopina potrzebuje pomocy.
pzdr
Obserwuj wątek
    • ^-alex-^ Re: Zainteresowania Profesora 20.08.02, 10:04
      doka1 napisała:

> Drodzy Forumowicze,
      > Czy zauwazyliscie, ze Profesor zaklada nowe watki z pytaniami o wysokosc
      > naszych zarobkow, miejsce zamieszkania, marke samochodu, ktorym jezdzimy itp
      > Tylko po to (badz miedzy innymi) aby samemu odpowiedziec na zadane przez
      > siebie pytanie. Ten Chlopina potrzebuje pomocy.
      > pzdr

To niech idzie do jakiegoś psychoterapełty z 3k $
      • doka1 Re: Zainteresowania Profesora 20.08.02, 10:54
        >
        > To niech idzie do jakiegoś psychoterapełty z 3k $

Nie ma 3 k$ bo wydal na kable:)
        • sarenka_forum Re: Zainteresowania Profesora 20.08.02, 15:32
          Jestem psychoterapeutą, ale przyjmuję za 95 US$
          Profesora mogłabym przyjąć, chociaż nie stanowiłby dla mnie wyzwania-jego
          defizyty są w istocie bardzo zwyczajne.
          Musiałby tylko zgłosić się do mnie z własnej woli, zapłacić za 6 miesięcy
          kuracji z góry (krócej nie da rady) i przestać pisywać na forum, gdyż
          ewidentnie ta czynność rozija w nim chorobę.
          Posunęłabym się nawet do przypuszczenia, że jednym z jego realnych problemów
          jest zwykłe choć uciązliwe uzależnienie od internetu.
          Co wy na to.
          • doka1 Re: Zainteresowania Profesora 20.08.02, 16:03
            cha:) ja mysle ze jak najszybciej powinien poddac sie kuracji, uzaleznienie
            wyraznie postepuje, moze przyczyna jest okres urlopowy, Profesor juz musi,
            nawet jak nikt z nim nie dyskutuje.
            Ja do Twojej diagnozy dodalabym upodobania exhibinicjonistyczne zrecznie
            dostosowane do dzialania w sieci:)
            • Gość: Profesor Re: Zainteresowania Profesora IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 20.08.02, 17:03
              Sarenko jestes kiepskim psychologiem .Skonczylas psychologie zarabiasz gora 1700 zl i sie wymadrzasz .
              Ja jestem stary lis , Polske znam jak kieszen i 3/4 Europy .Wy myslicie , ze profesor to wypadl sroce spod ogona ?
              • robert_wl Re: Zainteresowania Profesora 20.08.02, 17:42
                Profesor, złą miarą mierzysz ludzi. To wszystko co do tej pory napisałeś, każe
                nam przypuszczać, że jesteś niedouczonym frustratem, który nie może odnaleźć
                się w zwykłej rozmowie. Daj się uśpić chłopie, a narządy oddaj potrzebującym.
                • Gość: Telek Re: Zainteresowania Profesora IP: TORINT* / 212.244.62.* 21.08.02, 08:37
                  robert_wl napisał:

> Profesor, złą miarą mierzysz ludzi. To wszystko co do tej pory napisałeś,
                  każe
                  > nam przypuszczać, że jesteś niedouczonym frustratem, który nie może odnaleźć
                  > się w zwykłej rozmowie.

Mam do zarzucenia psorowi troche wiecej niz napisales, ale poza chamstwem,
                  frustracja i temu podobnymi zaburzeniami z jego postow niedouczenie az takie
                  nie bije (jesli jest profesorem od robienia kasy za kierowka to tym bardziej).
                  • doka1 Re: Zainteresowania Profesora 21.08.02, 12:36
                    pozwole sobie przytoczyc, jak forumowicze domniemuja wykształcenie Profesora, a
                    on nie zaprzecza

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=71&w=2517649&a=2520635
                    • Gość: Telek Re: Tytuł Profesora IP: TORINT* / 212.244.62.* 21.08.02, 13:29
                      Sam kiedys pisał (nie chce sie mnie szukac gdzie), ze tytul ow przyznali mu dla
                      draki znajomi z Kanady.
              • sarenka_forum Re: Zainteresowania Profesora 21.08.02, 13:35
                Gość portalu: Profesor napisał(a):

> Sarenko jestes kiepskim psychologiem .Skonczylas psychologie zarabiasz gora
                170
                > 0 zl

I TU SIE MYLISZ KOCHANY I TU SIE MYLISZ

> Ja jestem stary lis ,

A WIEC JAK PRZYPUSZCZALAM JESTES STARY STARY STARY A SARENKI STARYCHJ LISOW NIE
                LUBIA

Polske znam jak kieszen i 3/4 Europy .

NAJWYRAZNIEJ POLSKA MIESCI SIE W TEJ 1/4 EUROPY KTOREJ STARY LIS NIE ZNA
                Wy myslicie , ze pr
                > ofesor to wypadl sroce spod ogona ?

TAK WLASNIE MYSLIMY!!!! SROCE SPOD OGONA, DOBRZE TO UJALES.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka