corrina77 21.08.07, 12:42 Przeprowadzam się do Włocławka i szukam dobrego przedszkola dla 3,5-latka. Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane Re: dobre przedszkole 22.08.07, 22:14 Zależy, na jakim osiedlu będziesz mieszkała:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekgaz Re: dobre przedszkole 24.08.07, 01:02 Polecam przedszkole na ul. Targowej 3 - sprawdzone na moich dzieciach. Ale obawiam się, że juz nie mam miejsc na ten rok, ale to tylko moje przypuszczenia, trzeba by było sprawdzić. W dodatku jest w Śródmieściu, czyli powinno pasować. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: dobre przedszkole 29.08.07, 22:30 Polecam PP 32 na Południu, bo sama tam pracuję ;) Tylko, że w tym roku na pewno już się tam nie dostaniesz. Wątpię zresztą czy gdziekolwiek są jeszcze wolne miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
romanbazylewicz Re: dobre przedszkole 13.09.07, 22:34 Nie ona chce tam się dostać, tylko jej dziecko...a że Ty tam pracujesz - słaba reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: dobre przedszkole 17.09.07, 22:21 romanbazylewicz napisał: > Nie ona chce tam się dostać, tylko jej dziecko...a że Ty tam > pracujesz - słaba reklama. Jesteś bezczelny! Jak śmiesz cos takiego napisać ty gburowaty chamie, skoro mnie nie znasz i na oczy nie widziałeś! Dziwią się potem wszyscy, że chamy rządzą w polityce. Jak pójdą głosowac takie egzemplarze jak ty, to trudno się dziwić, że panuje wszechobecny kaczyzm. Spadaj na drzewo! Odpowiedz Link Zgłoś
corrina77 Re: dobre przedszkole 15.09.07, 00:35 dziękuję za wszystkie odpowiedzi będę mieszkać na Południu, więc wezmę na pewno pod uwagę PP32 :) wiem, że z miejscami będzie kłopot, ale mogę poczekać może w połowie roku się zwolnią? Odpowiedz Link Zgłoś
karina50 Re: dobre przedszkole 29.09.07, 21:14 to jest dopiero reklama przedszkola(anki] Odpowiedz Link Zgłoś