Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:31 Mam do zaoferowania wynajęcie mieszkania w tym budynku. Ktoś się moze orientuje gdzie to jest (słyszałam, że na przeciwko jakiegoś klubu) i czy to kamienica, czy budynek z wielkiej płyty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ma Re: Reja 33 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:39 na przeciwko Manekina Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Reja 33 05.01.06, 18:12 skoro masz do zaoferowania to powinnas wiedziec gdzie to sie znajduje :P Odpowiedz Link Zgłoś
m_yyz Re: Reja 33 05.01.06, 19:58 hehe dokladnie skoro masz do zaoferowania...ale domyslam sie ze chcesz wynajac od kogos...reja 33 to okolice auli UMK jakies 200 m. Na przeciwko masz Latino (to ci od salsy dla studentow w tygodniu i beznadziejnych dyskotek w weekendy), Manekina i malutki ryneczek. Obok jest akademik (jaki nr nie wiem) postoj taksowek, pawilon handlowy i przystanek autobusow: 15, 17, 36, 40, 26, 34, 18, Geant, O. Komunikacja bezproblemowa. Piechota jakies 20 min (na maxa) na starowke. fajna okolica i bedziemy sasiadami :-D sam blok to "punktowiec" z jedna klatka schodowa, 30 mieszkaniami w srodku (przechodnie pokoje, ale kuchnia z oknem - kawalerka to klitka, a mieszkania 3pokojowe tez klitka ok. 45 m2). W sumie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś