Gość: Ja 17 IP: 213.17.253.* 27.11.02, 17:03 Ozdobą Os. Tysiąclecia są piękne białe gołębie. Kto mi wyjaśni dziką nienawiść tubylców do tych ptaków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiech Re: GOłębie IP: 217.97.134.* 27.11.02, 17:38 Gość portalu: Ja 17 napisał: > Ozdobą Os. Tysiąclecia są piękne białe gołębie. Kto mi wyjaśni dziką > nienawiść tubylców do tych ptaków? Hitchcock! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: GOłębie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 17:56 Gość portalu: Ja 17 napisał: > Ozdobą Os. Tysiąclecia są piękne białe gołębie. Kto mi wyjaśni dziką > nienawiść tubylców do tych ptaków? Pawie też sa piękne , ale osobiście wolę puszczać latawce. P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: GOłębie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 15:29 Gość portalu: Ja 17 napisał(a): > Ozdobą Os. Tysiąclecia są piękne białe gołębie. Kto mi wyjaśni dziką > nienawiść tubylców do tych ptaków? Moze sraja im na glowy? Odpowiedz Link Zgłoś
davoo Re: GOłębie 28.11.02, 15:36 Gość portalu: SDB napisał(a): Kto mi wyjaśni dziką > > nienawiść tubylców do tych ptaków? > > Moze sraja im na glowy? tubylcy ptakom?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: GOłębie IP: 217.97.134.* 28.11.02, 15:59 davoo napisał: > Gość portalu: SDB napisał(a): > > Kto mi wyjaśni dziką > > > nienawiść tubylców do tych ptaków? > > > > > Moze sraja im na glowy? > > tubylcy ptakom?;) no nieeeee, co za porażający brak kultury! ..i społeczeństwo się na to godzi - totalna znieczulica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: GOłębie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 16:29 Gość portalu: Wiech napisał(a): > davoo napisał: > > > Gość portalu: SDB napisał(a): > > > > Kto mi wyjaśni dziką > > > > nienawiść tubylców do tych ptaków? > > > > > > > > Moze sraja im na glowy? > > > > tubylcy ptakom?;) > > no nieeeee, co za porażający brak kultury! > > ..i społeczeństwo się na to godzi - totalna znieczulica. to wszystko przez pewna reklame red bulla Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: GOłębie 28.11.02, 16:39 taki przypuśćmy gołąb może nawet polec od takiego przypuśćmy bolidu tunguskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: GOłębie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 16:59 taak, ee, no coz dlugo sie od glosu powstrzymywalem, ale nie ma rady Zaleski musi odejsc!! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: GOłębie 28.11.02, 22:31 Gość portalu: davoo napisał(a): > taak, ee, no coz > dlugo sie od glosu powstrzymywalem, > > ale nie ma rady > > Zaleski musi odejsc!! ... albo przenieść oś. Tysiąclecia w miejsce, gdzie nie ma gołębi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: GOłębie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 23:52 Gość portalu: davoo napisał(a): > taak, ee, no coz > dlugo sie od glosu powstrzymywalem, > > ale nie ma rady > > Zaleski musi odejsc!! Czy tam gdzie wyborcy wysłali Jana W. ? P_ > Odpowiedz Link Zgłoś