GoĹÄ: PEGAS IP: gateway.d* / 10.3.36.* 06.02.03, 08:32 Informuję wszystkich, że 23 lutego 2002 o godz.16,44 dokonano pierwszego wpisu na forum, a więc już niedługo rocznica istnienia tego forum Pomyślmy więc nad obchodami i świętowaniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: NIN Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 06.02.03, 08:43 zorganizujmy imprezkę, na którą zaprosimy wszystkie osoby publiczne, które byłu szykanowane, wyszydzane i opluwane na naszym forum od początku jego istnienia. może być pysznie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 06.02.03, 08:48 Gość portalu: NIN napisał(a): > zorganizujmy imprezkę, na którą zaprosimy wszystkie osoby publiczne, które byłu > szykanowane, wyszydzane i opluwane na naszym forum od początku jego istnienia. > może być pysznie! I walniemy publiczną skruchę!!! Opiszą nas w Wiadomościach Wąbrzeskich, oooo a moze krótki liścik o forum i jego działalności do WW?? Odpowiedz Link Zgłoś
ziontrain Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO 06.02.03, 10:02 Zobowiązuję się do udostępnienia swojego ogródka dla przeprowadzenia stosownych uroczystości. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 06.02.03, 10:31 Postawię chłopakom ze Straży Miejskiej po małym bezalkoholowym piwku. ;-)) Trzeba kupić Kangoorowi prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 07.02.03, 13:59 ziontrain napisała: > Zobowiązuję się do udostępnienia swojego ogródka dla przeprowadzenia stosownych > uroczystości. No i w tym momencie dałeś sobie samobója - wiesz co to bedzie się działo w tym ogródku, jak NIN wypije kilka piwek - zaorze ci wszystko, płot wyrwie, drzewka połamie, grilla pognie itd - totalna demolka. Radzę ci szybko z tego pomysłu sie wycofać. Pamietaj ja ostrzegam!!! A ty rób jak chcesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NIN Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 07.02.03, 14:55 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > No i w tym momencie dałeś sobie samobója - wiesz co to bedzie się działo w tym > ogródku, jak NIN wypije kilka piwek - zaorze ci wszystko, płot wyrwie, drzewka > połamie, grilla pognie itd - totalna demolka. Radzę ci szybko z tego pomysłu > sie wycofać. Pamietaj ja ostrzegam!!! A ty rób jak chcesz!!! ja w kwestii uzupełnienia: pochowaj zwierzęta gospodarcze i domowe! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 07.02.03, 15:12 NIN się pyta czy masz krowy? Hi, hi, hi ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.02.03, 15:13 A miały być dyplomy, medale, szmpany, impreza i nic...... Nic tylko się upić :-DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 24.02.03, 21:40 Mi ta rocznica zupełnie wyleciała z głowy. Nie był odyplomów, szampanów itd. Forum isnieje już ponad rok i ma się dobrze - i to tylko cieszy. Nie martw się figo, niedługo tłusty czwartek, pewnie gdzieś się wybierzemy i uczcimy to jeszcze. Pewnie jeden toast będzie za forum! co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.02.03, 15:07 W tłusty czwartek będę oblewał mecz Wisły, czy to z radości czy żałości. Będą to też doskonałe przedbiegi przed piątkowym konkursem skoków narciarskich. Małysz is the KING. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NIN Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.02.03, 17:40 Gość portalu: Figo napisał(a): > W tłusty czwartek będę oblewał mecz Wisły, czy to z radości czy żałości. Będą > to też doskonałe przedbiegi przed piątkowym konkursem skoków narciarskich. > Małysz is the KING. jak widać w Polsce sport nieodłącznie związany jest ze spożyciem ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.02.03, 10:03 Nie było meczu. Te pier.. skur.. i lach... z Włoch nie chciały grać. Ale to nic został jeszcze Małysz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.02.03, 12:44 Żebyś nie zapeszył - bo wiatr bedzie wiał Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.02.03, 13:52 Spoko, spoko. Wszyscy szlifowali formę na mistrzostwa świata, a Małysz wszystkich wykulał. Jak Simon Szwajcar na olimpiadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO 04.03.03, 20:17 Gratuluję Wszystkim Forumpowiczom 1 urodzin Forum Wąbrzeźno! Sto lat, sto lat niech żyje Nam Forum Wąbrzeźno! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: *.ssss.gouv.qc.ca 04.03.03, 21:25 Hoooora !!! To juz rok jak ja sie z wami mecze ? :)) A teraz juz na powaznie, brawo dla wszystkich forumowiczow !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 07.03.03, 10:48 Jeszcze rok z tobą Maciek i będę siwy jak gołąbek ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: *.ssss.gouv.qc.ca 07.03.03, 13:53 Gość portalu: Figo napisał(a): Jeszcze rok z tobą Maciek i będę siwy jak gołąbek ;-)))))))) ======================== Kurcze, to dopiero bedziemy mieli dylemat jak zajedziemy tego lata do Wabrzezna; nie bedziemy wiedzieli czy ogladac strusie czy......."siwe golabki" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 08.03.03, 14:03 Siwizna chyba ci nie grozi Figo, ale łysinka papieska hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 10.03.03, 12:57 No coż, siwy nie jestem (jeszcze) chociaż kilka siwych włosków się pojawiło, łysinki też nie ma i być może nie będzie bo mój staruszek włosów ma dużo, siwy nie jest a już jest po pięćdziesiątce. Więc miejmy nadzieję, że jest to dziedziczne (tak podobno mówią) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NIN Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 10.03.03, 13:37 Gość portalu: Figo napisał(a): > No coż, siwy nie jestem (jeszcze) chociaż kilka siwych włosków się pojawiło, > łysinki też nie ma i być może nie będzie playboy! szkoda, że zdjęcia nie możesz zaprezentować. chociaż myślę Figo, że jakaś stronka z paroma fotkami wywołałaby maleńkie poruszenie wśród płci przeciwnej na tutejszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.03.03, 12:23 Masz rację. Duży wpływ miałby ten fakt na jakość diety (odruchy wymiotne itp.) :-))))). Jakby było nasze wspólne zdjęcie to można by je używać do trucia mrówek i teściowych. ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: *.ssss.gouv.qc.ca 12.03.03, 18:27 Chlopaki, w narcyzyzm wpadacie, czy co ?? Zostawcie juz te wasze zdjecia na boku i skrobnijcie pare slow czy byly jakies imprezki; re: tytul watku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.03.03, 13:14 No więc cała impreza zaczęła się od uroczystej mszy na rynku odprawionej przez biskua polowego Leszka Sławoja Głódzia (podobno ksywka "Flaszka"). Następnie ordery wręczał burmitrz miasta w asyście komendanta straży miejskiej za szczególne osiągnięcia w krzewieniu kultury w naszym mieście (mowa o mnie, NIN- ie oraz PEGASIE). Pośmiertnie (sorki pomałżeńsku) order otrzymał KANGOOR. Następnie odsłonięto pomnik wąbrzeskiego forumowicza - pozował KAB z wzniesioną do góry klawiaturą (coś jak Statua Wolności) - też oczywiście na rynku. Kolejną atrakcją był pokaz sztucznych ogni (jako że szybko robiło sie ciemno). Następnie wszyscy udali się na czytanie bibli do proboszcza kościoła im. św. Szymona i Judy Tadeusza. Na sam koniec wszyscy zgodnie udali sie do zakrystii. I ja tam byłem, miód i wino piłem i dobrze się bawiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NIN Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.03.03, 13:44 Gość portalu: Figo napisał(a): > No więc cała impreza zaczęła się od uroczystej mszy na rynku odprawionej przez > biskua polowego Leszka Sławoja Głódzia (podobno ksywka "Flaszka"). Następnie > ordery wręczał burmitrz miasta w asyście komendanta straży miejskiej za > szczególne osiągnięcia w krzewieniu kultury w naszym mieście (mowa o mnie, NIN- > ie oraz PEGASIE). Pośmiertnie (sorki pomałżeńsku) order otrzymał KANGOOR. > Następnie odsłonięto pomnik wąbrzeskiego forumowicza - pozował KAB z wzniesioną > > do góry klawiaturą (coś jak Statua Wolności) - też oczywiście na rynku. Kolejną > > atrakcją był pokaz sztucznych ogni (jako że szybko robiło sie ciemno). > Następnie wszyscy udali się na czytanie bibli do proboszcza kościoła im. św. > Szymona i Judy Tadeusza. Na sam koniec wszyscy zgodnie udali sie do zakrystii. > I ja tam byłem, miód i wino piłem i dobrze się bawiłem. Należy oddać Figo, że jako organizator bardzo się starał, żeby ta uroczystość wypadła okazale. Jednak poza proboszczem, burmistrzem i lokalnymi działaczami SLD, PSL i Samoobrony nikt nie wziął w niej udziału. Przy okazji agitowano za przystąpieniem do Unii i za ustawą o radiofonii i telewizji. Śmiechu było po pachy. Tylko forumowicze zawiedli ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: *.ssss.gouv.qc.ca 17.03.03, 13:46 Kurcze , taka impreza !! Ale dla tych co maja wklad, mam na mysli wklad w wabrzeskie forum, nie bylo zadnych wyroznien " in absentiam" :)) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.03.03, 14:27 Forumowiczów zabrakło, bo organizator (czytaj Figo) nie zapewnił łącza z internetem. To było bezpośrednią przyczyną i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 18.03.03, 09:28 Jak nie zapeniłem łączności? A łącza satelitarne Radia Maryja. Całe wydarzenie było nadawane live i można było podjąć dyskusję na falach radyjka o. Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: 199.243.239.* 18.03.03, 13:49 Cos mi sie zdaje, ze przy tak ciagnacej sie dyskusji to jeszcze troche potrwa zanim koledzy Figo, PEGAS i kompania porozumieja sie ; tak ze te wlasciwe celebracje z okazji rocznicy wabrzeskiego forum odbeda sie dopiero okolo lata :)). A wiec pewnie i ja sie zalapie. Czuwaj !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 19.03.03, 08:16 Serdecznie zapraszamy w wąbrzeskie Apallachy. :-DDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: *.ssss.gouv.qc.ca 19.03.03, 13:47 Czy moze byc po cywilnemu, czy koniecznie w jersey'u Montreal Canadians ??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.03.03, 12:40 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Czy moze byc po cywilnemu, czy koniecznie w jersey'u Montreal Canadians ??:)) Koniecznie, i jeszcze w jednorazowych slipach Realu Madryt. :-DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: *.ssss.gouv.qc.ca 21.03.03, 13:40 Yes, sir !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.03.03, 15:01 Jaki ser? Śmierdzący????? Odpowiedz Link Zgłoś