Dodaj do ulubionych

23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO

IP: gateway.d* / 10.3.36.* 06.02.03, 08:32
Informuję wszystkich, że 23 lutego 2002 o godz.16,44 dokonano pierwszego
wpisu na forum, a więc już niedługo rocznica istnienia tego forum
Pomyślmy więc nad obchodami i świętowaniem!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: NIN Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 06.02.03, 08:43
      zorganizujmy imprezkę, na którą zaprosimy wszystkie osoby publiczne, które byłu szykanowane, wyszydzane i opluwane na naszym forum od początku jego istnienia. może być pysznie!
      • Gość: PEGAS Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 06.02.03, 08:48
        Gość portalu: NIN napisał(a):

> zorganizujmy imprezkę, na którą zaprosimy wszystkie osoby publiczne, które
        byłu
        > szykanowane, wyszydzane i opluwane na naszym forum od początku jego
        istnienia.
        > może być pysznie!
        I walniemy publiczną skruchę!!! Opiszą nas w Wiadomościach Wąbrzeskich, oooo a
        moze krótki liścik o forum i jego działalności do WW??
        • ziontrain Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO 06.02.03, 10:02
          Zobowiązuję się do udostępnienia swojego ogródka dla przeprowadzenia stosownych uroczystości.
          • Gość: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 06.02.03, 10:31
            Postawię chłopakom ze Straży Miejskiej po małym bezalkoholowym piwku. ;-))

Trzeba kupić Kangoorowi prezent.
          • Gość: PEGAS Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 07.02.03, 13:59
            ziontrain napisała:

> Zobowiązuję się do udostępnienia swojego ogródka dla przeprowadzenia
            stosownych
            > uroczystości.
            No i w tym momencie dałeś sobie samobója - wiesz co to bedzie się działo w tym
            ogródku, jak NIN wypije kilka piwek - zaorze ci wszystko, płot wyrwie, drzewka
            połamie, grilla pognie itd - totalna demolka. Radzę ci szybko z tego pomysłu
            sie wycofać. Pamietaj ja ostrzegam!!! A ty rób jak chcesz!!!
            • Gość: NIN Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 07.02.03, 14:55
              Gość portalu: PEGAS napisał(a):

> No i w tym momencie dałeś sobie samobója - wiesz co to bedzie się działo w tym
              > ogródku, jak NIN wypije kilka piwek - zaorze ci wszystko, płot wyrwie, drzewka
              > połamie, grilla pognie itd - totalna demolka. Radzę ci szybko z tego pomysłu
              > sie wycofać. Pamietaj ja ostrzegam!!! A ty rób jak chcesz!!!

ja w kwestii uzupełnienia: pochowaj zwierzęta gospodarcze i domowe!
              • Gość: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 07.02.03, 15:12
                NIN się pyta czy masz krowy? Hi, hi, hi ;-)))))
                • Gość: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.02.03, 15:13
                  A miały być dyplomy, medale, szmpany, impreza i nic......
                  Nic tylko się upić :-DDDDDD
                  • Gość: PEGAS Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 24.02.03, 21:40
                    Mi ta rocznica zupełnie wyleciała z głowy. Nie był odyplomów, szampanów itd.
                    Forum isnieje już ponad rok i ma się dobrze - i to tylko cieszy. Nie martw się
                    figo, niedługo tłusty czwartek, pewnie gdzieś się wybierzemy i uczcimy to
                    jeszcze. Pewnie jeden toast będzie za forum! co ty na to?
                    • Gość: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.02.03, 15:07
                      W tłusty czwartek będę oblewał mecz Wisły, czy to z radości czy żałości. Będą
                      to też doskonałe przedbiegi przed piątkowym konkursem skoków narciarskich.
                      Małysz is the KING.
                      • Gość: NIN Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.02.03, 17:40
                        Gość portalu: Figo napisał(a):

> W tłusty czwartek będę oblewał mecz Wisły, czy to z radości czy żałości. Będą
                        > to też doskonałe przedbiegi przed piątkowym konkursem skoków narciarskich.
                        > Małysz is the KING.

jak widać w Polsce sport nieodłącznie związany jest ze spożyciem ...
                        • Gość: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.02.03, 10:03
                          Nie było meczu. Te pier.. skur.. i lach... z Włoch nie chciały grać.

Ale to nic został jeszcze Małysz.
                          • Gość: PEGAS Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.02.03, 12:44
                            Żebyś nie zapeszył - bo wiatr bedzie wiał
                            • Gość: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.02.03, 13:52
                              Spoko, spoko. Wszyscy szlifowali formę na mistrzostwa świata, a Małysz
                              wszystkich wykulał. Jak Simon Szwajcar na olimpiadzie.
    • umk__historia Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO 04.03.03, 20:17
      Gratuluję Wszystkim Forumpowiczom 1 urodzin Forum Wąbrzeźno!

Sto lat, sto lat niech żyje Nam Forum Wąbrzeźno!

Pozdrawiam
      • Gość: Maciek Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: *.ssss.gouv.qc.ca 04.03.03, 21:25
        Hoooora !!! To juz rok jak ja sie z wami mecze ? :)) A teraz juz na powaznie,
        brawo dla wszystkich forumowiczow !!
        • Gość: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 07.03.03, 10:48
          Jeszcze rok z tobą Maciek i będę siwy jak gołąbek ;-))))))))
          • Gość: Maciek Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: *.ssss.gouv.qc.ca 07.03.03, 13:53
            Jeszcze rok z tobą Maciek i będę siwy jak gołąbek ;-))))))))
            ========================

Kurcze, to dopiero bedziemy mieli dylemat jak zajedziemy tego lata do
            Wabrzezna; nie bedziemy wiedzieli czy ogladac strusie czy......."siwe
            golabki" :))
            • Gość: PEGAS Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 08.03.03, 14:03
              Siwizna chyba ci nie grozi Figo, ale łysinka papieska hmm?
              • naka Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO 08.03.03, 16:57
                • Gość: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 10.03.03, 12:57
                  No coż, siwy nie jestem (jeszcze) chociaż kilka siwych włosków się pojawiło,
                  łysinki też nie ma i być może nie będzie bo mój staruszek włosów ma dużo, siwy
                  nie jest a już jest po pięćdziesiątce. Więc miejmy nadzieję, że jest to
                  dziedziczne (tak podobno mówią)
                  • Gość: NIN Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 10.03.03, 13:37

> No coż, siwy nie jestem (jeszcze) chociaż kilka siwych włosków się pojawiło,
                    > łysinki też nie ma i być może nie będzie

playboy! szkoda, że zdjęcia nie możesz zaprezentować. chociaż myślę Figo, że
                    jakaś stronka z paroma fotkami wywołałaby maleńkie poruszenie wśród płci
                    przeciwnej na tutejszym forum.
                    • Gość: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.03.03, 12:23
                      Masz rację. Duży wpływ miałby ten fakt na jakość diety (odruchy wymiotne itp.)
                      :-))))). Jakby było nasze wspólne zdjęcie to można by je używać do trucia
                      mrówek i teściowych. ;-)))))))
                      • Gość: Maciek Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: *.ssss.gouv.qc.ca 12.03.03, 18:27
                        Chlopaki, w narcyzyzm wpadacie, czy co ?? Zostawcie juz te wasze zdjecia na
                        boku i skrobnijcie pare slow czy byly jakies imprezki; re: tytul watku
                        • Gość: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.03.03, 13:14
                          No więc cała impreza zaczęła się od uroczystej mszy na rynku odprawionej przez
                          biskua polowego Leszka Sławoja Głódzia (podobno ksywka "Flaszka"). Następnie
                          ordery wręczał burmitrz miasta w asyście komendanta straży miejskiej za
                          szczególne osiągnięcia w krzewieniu kultury w naszym mieście (mowa o mnie, NIN-
                          ie oraz PEGASIE). Pośmiertnie (sorki pomałżeńsku) order otrzymał KANGOOR.
                          Następnie odsłonięto pomnik wąbrzeskiego forumowicza - pozował KAB z wzniesioną
                          do góry klawiaturą (coś jak Statua Wolności) - też oczywiście na rynku. Kolejną
                          atrakcją był pokaz sztucznych ogni (jako że szybko robiło sie ciemno).
                          Następnie wszyscy udali się na czytanie bibli do proboszcza kościoła im. św.
                          Szymona i Judy Tadeusza. Na sam koniec wszyscy zgodnie udali sie do zakrystii.
                          I ja tam byłem, miód i wino piłem i dobrze się bawiłem.
                          • Gość: NIN Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.03.03, 13:44

> No więc cała impreza zaczęła się od uroczystej mszy na rynku odprawionej
                            przez
                            > biskua polowego Leszka Sławoja Głódzia (podobno ksywka "Flaszka"). Następnie
                            > ordery wręczał burmitrz miasta w asyście komendanta straży miejskiej za
                            > szczególne osiągnięcia w krzewieniu kultury w naszym mieście (mowa o mnie,
                            NIN-
                            > ie oraz PEGASIE). Pośmiertnie (sorki pomałżeńsku) order otrzymał KANGOOR.
                            > Następnie odsłonięto pomnik wąbrzeskiego forumowicza - pozował KAB z
                            wzniesioną
                            >
                            > do góry klawiaturą (coś jak Statua Wolności) - też oczywiście na rynku.
                            Kolejną
                            >
                            > atrakcją był pokaz sztucznych ogni (jako że szybko robiło sie ciemno).
                            > Następnie wszyscy udali się na czytanie bibli do proboszcza kościoła im. św.
                            > Szymona i Judy Tadeusza. Na sam koniec wszyscy zgodnie udali sie do
                            zakrystii.
                            > I ja tam byłem, miód i wino piłem i dobrze się bawiłem.

Należy oddać Figo, że jako organizator bardzo się starał, żeby ta uroczystość
                            wypadła okazale. Jednak poza proboszczem, burmistrzem i lokalnymi działaczami
                            SLD, PSL i Samoobrony nikt nie wziął w niej udziału. Przy okazji agitowano za
                            przystąpieniem do Unii i za ustawą o radiofonii i telewizji. Śmiechu było po
                            pachy. Tylko forumowicze zawiedli ...
                          • Gość: Maciek Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: *.ssss.gouv.qc.ca 17.03.03, 13:46
                            Kurcze , taka impreza !! Ale dla tych co maja wklad, mam na mysli wklad w
                            wabrzeskie forum, nie bylo zadnych wyroznien " in absentiam" :)) ??
                            • Gość: PEGAS Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.03.03, 14:27
                              Forumowiczów zabrakło, bo organizator (czytaj Figo) nie zapewnił łącza z
                              internetem. To było bezpośrednią przyczyną i tyle.
                              • Gość: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 18.03.03, 09:28
                                Jak nie zapeniłem łączności? A łącza satelitarne Radia Maryja. Całe wydarzenie
                                było nadawane live i można było podjąć dyskusję na falach radyjka o. Rydzyka.
                                • Gość: Maciek Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: 199.243.239.* 18.03.03, 13:49
                                  Cos mi sie zdaje, ze przy tak ciagnacej sie dyskusji to jeszcze troche potrwa
                                  zanim koledzy Figo, PEGAS i kompania porozumieja sie ; tak ze te wlasciwe
                                  celebracje z okazji rocznicy wabrzeskiego forum odbeda sie dopiero okolo
                                  lata :)). A wiec pewnie i ja sie zalapie. Czuwaj !!
                                  • Gość: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 19.03.03, 08:16
                                    Serdecznie zapraszamy w wąbrzeskie Apallachy. :-DDDDDDDDd
                                    • Gość: Maciek Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: *.ssss.gouv.qc.ca 19.03.03, 13:47
                                      Czy moze byc po cywilnemu, czy koniecznie w jersey'u Montreal Canadians ??:))
                                      • Gość: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.03.03, 12:40
                                        Gość portalu: Maciek napisał(a):
                                        > Czy moze byc po cywilnemu, czy koniecznie w jersey'u Montreal Canadians ??:))

Koniecznie, i jeszcze w jednorazowych slipach Realu Madryt. :-DDDDDD
                                        • Gość: Maciek Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: *.ssss.gouv.qc.ca 21.03.03, 13:40
                                          Yes, sir !!
                                          • Gość: Figo Re: 23 luty 2003 - ROCZNICA FORUM WĄBRZESKIEGO IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.03.03, 15:01
                                            Jaki ser? Śmierdzący?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka