Dodaj do ulubionych

Dziesięć ofiar na drogach

10.09.06, 01:47
Najserdeczniejsze wyrazy wspolczucia dla rodziny zmarłych ś.p Pawła i ś.p.
Małgorzzaty składaja koledzy ś.p. Pawła z zakładu pracy thales-lamina
piaseczno.kochajmy ludzi bo tak szybko odchodza.....
Obserwuj wątek
    • olciak1984 Dziesięć ofiar na drogach 11.09.06, 16:09
      Wielkie wyrazy współczucia dla rodziny ś.p Małgorzaty G. i ś.p Pawła Z składają
      koledzy i koleżanki z klasy ze szkoły średniej ZSSiH w Radomiu! Będziemy CIEBIE
      Gosiu mieć zawsze w swej pamięci.
    • myszka1380 Dziesięć ofiar na drogach 11.09.06, 16:22
      Z wielkim żalem w sercu, pełni smutku i łez w oczach, żegnamy wspaniałego
      człowieka - Ś.P.Gosie, która zawsze cicha i spokojna , potrafiła w nas wzbudzic
      radość i śmiech, zamienić zwykły szary dzien w wesoły i pogodny. Była naszym
      promykiem słonca wychodzącym zza ciemnej chmurki. Zawsze z Tobą - koledzy i
      koleżanki ze szkoły średniej ZSSiH w Radomiu. Pozostaniesz zawsze w naszej pamieci
    • ewa_ala Dziesięć ofiar na drogach 11.09.06, 23:43
      To ogromna tragedia! Jej ofiarą jest Ś.P. Gosia - nasza kolezanka ze szkoly,
      osoba pogodna, wesoła, dla ktorej kazdy dzien byl okazja do smiechu. Swoja
      radosc przelewala na nas, swoim smiechem rozbawiala wszystkich i taka Gosie
      wszyscy bedziemy nosic w naszych sercach...NIGDY CIĘ GOSIU NIE ZAPOMNIMY!
    • magdak84 Dziesięć ofiar na drogach 12.09.06, 13:42
      Brak slow...wielka tragedia...kolezanka z lawki...pamietam Gosie jako mala
      kobietke z wielkim potencjalem, bardzo inteligentna, zawsze usmiechnieta.
      Zawsze potrafila poprawic humor nawet jednym slowem. Miala swoje odchylki za
      ktore zawsze ja kochalismy mimo iz nie zawsze ja rozumielismy. Wiele razy byla
      gosciem w moim domu i zawsze sie z tego bardzo cieszylysmy, szczegolnie jezeli
      chodzilo o wagary, uwielbialysmy wagarowac :]. Ja bylam w jej rodzinnym domu
      rowniez wiele razy, bardzo cieply rodzinny pelny milosci opieki i humoru.
      Mloda - tak ja Piotrek jej brat nazywal ;] Nie widzialysmy sie dlugo, za dlugo.
      nie moge sobie wydarowac ze sie nie odezwalam jak bylam w Polsce, ze nie
      zadzwonilam tak dlugo. Gosiu pamietam o Tobie nigdy nie zapomnialam i zawsze
      bedziesz w moim sercu do zobaczenia tam na gorze wiem ze Cie tam znajde.

Pawel - mialam przyjemnosc wiele razy z nim porozmawiac, posmiac sie
      pozartowac. w tym byl najlepszy. rowniez bardzo opiekunczy i kochajacy,
      wpatrzony w Gosie jak w obrazek. Pasowali do siebie idealnie. Nasz wypad nad
      morze byl najlepszy, na 2 dni ale warto bylo ;]

wielka szkoda, wielki zal i rozpacz... Gosiu, Pawle pamietam o Was i nosze Was
      w moim serduszku

Stp Barbaro i Blazeju opiekujcie sie naszymi aniolkami
    • magdakrupa1 Re: Dziesięć ofiar na drogach 27.09.06, 16:21
      Choć nie nadarzyła się okazja do spotkania,zawsze o Tobie Gosiu pamiętałam, bo
      nie da się zapomnięć tego jaka byłaś i tego co wspólnie przeżyłyśmy.
      Zawsze będziesz w mojej pamięci!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka