thales_lamina_pracownicy 10.09.06, 01:47 Najserdeczniejsze wyrazy wspolczucia dla rodziny zmarłych ś.p Pawła i ś.p. Małgorzzaty składaja koledzy ś.p. Pawła z zakładu pracy thales-lamina piaseczno.kochajmy ludzi bo tak szybko odchodza..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olciak1984 Dziesięć ofiar na drogach 11.09.06, 16:09 Wielkie wyrazy współczucia dla rodziny ś.p Małgorzaty G. i ś.p Pawła Z składają koledzy i koleżanki z klasy ze szkoły średniej ZSSiH w Radomiu! Będziemy CIEBIE Gosiu mieć zawsze w swej pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1380 Dziesięć ofiar na drogach 11.09.06, 16:22 Z wielkim żalem w sercu, pełni smutku i łez w oczach, żegnamy wspaniałego człowieka - Ś.P.Gosie, która zawsze cicha i spokojna , potrafiła w nas wzbudzic radość i śmiech, zamienić zwykły szary dzien w wesoły i pogodny. Była naszym promykiem słonca wychodzącym zza ciemnej chmurki. Zawsze z Tobą - koledzy i koleżanki ze szkoły średniej ZSSiH w Radomiu. Pozostaniesz zawsze w naszej pamieci Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_ala Dziesięć ofiar na drogach 11.09.06, 23:43 To ogromna tragedia! Jej ofiarą jest Ś.P. Gosia - nasza kolezanka ze szkoly, osoba pogodna, wesoła, dla ktorej kazdy dzien byl okazja do smiechu. Swoja radosc przelewala na nas, swoim smiechem rozbawiala wszystkich i taka Gosie wszyscy bedziemy nosic w naszych sercach...NIGDY CIĘ GOSIU NIE ZAPOMNIMY! Odpowiedz Link Zgłoś
magdak84 Dziesięć ofiar na drogach 12.09.06, 13:42 Brak slow...wielka tragedia...kolezanka z lawki...pamietam Gosie jako mala kobietke z wielkim potencjalem, bardzo inteligentna, zawsze usmiechnieta. Zawsze potrafila poprawic humor nawet jednym slowem. Miala swoje odchylki za ktore zawsze ja kochalismy mimo iz nie zawsze ja rozumielismy. Wiele razy byla gosciem w moim domu i zawsze sie z tego bardzo cieszylysmy, szczegolnie jezeli chodzilo o wagary, uwielbialysmy wagarowac :]. Ja bylam w jej rodzinnym domu rowniez wiele razy, bardzo cieply rodzinny pelny milosci opieki i humoru. Mloda - tak ja Piotrek jej brat nazywal ;] Nie widzialysmy sie dlugo, za dlugo. nie moge sobie wydarowac ze sie nie odezwalam jak bylam w Polsce, ze nie zadzwonilam tak dlugo. Gosiu pamietam o Tobie nigdy nie zapomnialam i zawsze bedziesz w moim sercu do zobaczenia tam na gorze wiem ze Cie tam znajde. Pawel - mialam przyjemnosc wiele razy z nim porozmawiac, posmiac sie pozartowac. w tym byl najlepszy. rowniez bardzo opiekunczy i kochajacy, wpatrzony w Gosie jak w obrazek. Pasowali do siebie idealnie. Nasz wypad nad morze byl najlepszy, na 2 dni ale warto bylo ;] wielka szkoda, wielki zal i rozpacz... Gosiu, Pawle pamietam o Was i nosze Was w moim serduszku Stp Barbaro i Blazeju opiekujcie sie naszymi aniolkami Odpowiedz Link Zgłoś
magdakrupa1 Re: Dziesięć ofiar na drogach 27.09.06, 16:21 Choć nie nadarzyła się okazja do spotkania,zawsze o Tobie Gosiu pamiętałam, bo nie da się zapomnięć tego jaka byłaś i tego co wspólnie przeżyłyśmy. Zawsze będziesz w mojej pamięci!!! Odpowiedz Link Zgłoś