GoĹÄ: Kibic IDEI IP: 212.127.66.* / 192.168.1.* 17.06.03, 21:26 Sprawiedliwości stało się zadość - Idea Śląsk przez lata sobie na to zapracował. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: IDEA ŚLĄSK W EUROLIDZE!!! TAK TRZYMAĆ! 18.06.03, 13:27 Gość portalu: Kibic IDEI napisał(a): > Sprawiedliwości stało się zadość - Idea Śląsk przez > lata sobie na to zapracował. Masz rację. W Eurolidze potrzebne są zespoły stanowiące tło. Tak żeby dobre drużyny mogły na nim błyszczeć. Idea-Śląsk doskonale się do tej roli nadaje. Anwil byłby za dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kibic Idei Re: IDEA ŚLĄSK W EUROLIDZE!!! TAK TRZYMAĆ! IP: 212.127.66.* / 192.168.1.* 18.06.03, 18:13 > Masz rację. W Eurolidze potrzebne są zespoły stanowiące > tło. Tak żeby dobre drużyny mogły na nim błyszczeć. > Idea-Śląsk doskonale się do tej roli nadaje. Anwil byłby > za dobry... Jak wygracie z Realem, to pogadamy! A co to za zespół, ten Anwil? Jeden tytuł mistrzowski przy tutułach 17 Śląska. A sam Włocławek? Najpierw mieliście halę na poziomie kurnika, a teraz pewnie poczekacie z 50 lat na lotnisko. O poziomie waszych "pseudokibiców" nie wspomnę. Cieszcie się tym tytułem, bo za rok znowu wszystko wróci do normy. I Śląsk znowu będzie mistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
wunsch Re: IDEA ŚLĄSK W EUROLIDZE!!! TAK TRZYMAĆ! 23.06.03, 02:36 Tylko tak!!! IDEA!!!ŚLASK WROCŁAW!!! Anwil niech cieszy się, że raz wygrał bo to się więcej nie powtórzy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kibic IDEI Re: IDEA ŚLĄSK W EUROLIDZE!!! TAK TRZYMAĆ! IP: 212.127.66.* / 192.168.1.* 26.06.03, 13:01 wunsch napisał: > Tylko tak!!! IDEA!!!ŚLASK WROCŁAW!!! Anwil niech cieszy się, że raz wygrał bo > to się więcej nie powtórzy! Wunsch - przybij "piątkę"! Katzurin teraz pozamiata i wszystko wróci do normy! Ale muszę przyznać, że największe uznanie mam dla Urlepa i Schetyna zrobił błąd, że Go tak potraktował z buta. Odpowiedz Link Zgłoś
wunsch Re: IDEA ŚLĄSK W EUROLIDZE!!! TAK TRZYMAĆ! 28.06.03, 02:06 Szkoda naszego czasu, bracie. Te miejscowe kołki nawet nie pierdną za swoim klubikiem, a spuścimy im jeszcze powietrza kiedy przypomną sobie gdzie ich miejsce! Schetyna to cwaniak, a Urlep to człowiek honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kecaj Re: IDEA ŚLĄSK W EUROLIDZE!!! TAK TRZYMAĆ! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 10:25 Gość portalu: Kibic IDEI napisał(a): > Sprawiedliwości stało się zadość - Idea Śląsk przez lata sobie na to > zapracował. Coś lichy budżet na ten rok miała Idea i dla sędziów nie starczyło ? Ta Euroliga to chyba w nagrodę za trzecie miejsce ? A w przyszłym roku to Idei Prokom dołoży, bądźcie pewni. No chyba że znajdziecie extra pieniądze dla sędziów !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Koniec hegemonii Śląska 01.07.03, 01:29 Gość portalu: kecaj napisał(a): > Gość portalu: Kibic IDEI napisał(a): > > > Sprawiedliwości stało się zadość - Idea Śląsk przez lata sobie na to > > zapracował. > Coś lichy budżet na ten rok miała Idea i dla sędziów nie starczyło ? > Ta Euroliga to chyba w nagrodę za trzecie miejsce ? > A w przyszłym roku to Idei Prokom dołoży, bądźcie pewni. No chyba > że znajdziecie extra pieniądze dla sędziów !!!! Święta prawda kecaj!!! Gratuluje Anwilowi bo choć wiele było kontrowersyjnych decyzji sędziów w finałach to w ostatecznym rozrachunku Prokom (czyt. Kijewski) w najważniejszych momentach się pogubił i nie był drużyną(Prokom nie Kijewski), inna sprawa że gdyby w pierwszym meczu w Sopocie sfaulowali to nie było by tego magicznego rzutu za 3, tylko conajwyżej dogrywka... ale to tylko gdybanie Brawo dla Urlepa, co mistz to mistrz Pozatym Prokom jest za młody żeby tak od razu sięgać po njawyższą koronę, jeszce nie raz będzie mistrzem, może już za rok? Pozdrawiam ale tylko KIBICÓW Anwilu bo tym pseudo kopas w dupas Matti z Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kibic IDEI 2004 - Cała Polska znów w cieniu Śląska!!! IP: *.wrzos.wroc.pl 01.07.03, 22:54 kecaj napisał: "A w przyszłym roku to Idei Prokom dołoży, bądźcie pewni" Tak więc Anwilu w finale nie zobaczymy. Słuszna ocena, drugiego fuksa nie będzie, a z Prokomem damy sobie radę! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kecaj Re: 2004 - Cała Polska znów w cieniu Śląska!!! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 08:26 Gość portalu: Kibic IDEI napisał(a): > kecaj napisał: "A w przyszłym roku to Idei Prokom dołoży, bądźcie pewni" > > Tak więc Anwilu w finale nie zobaczymy. Słuszna ocena, drugiego fuksa nie > będzie, a z Prokomem damy sobie radę! > A czy ja napisałem, że to będzie w finale ??? A może to Anwil dołóży Idei, bo przegrać z Prokomem w finale to żaden obciach. Prokom przynajmniej nie wyręcza się sędziami. Krauze nie jest patałachem i nie potrzebuje pomocy od polityków żeby zdobyć puchar. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kibic IDEI Re: 2004 - Cała Polska znów w cieniu Śląska!!! IP: 212.127.66.* / 192.168.1.* 02.07.03, 18:34 Coś się czepił tych sędziów? Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: 2004 - Cała Polska znów w cieniu Śląska!!! 03.07.03, 16:51 Gość portalu: Kecaj napisał(a): > A czy ja napisałem, że to będzie w finale ??? > A może to Anwil dołóży Idei, bo przegrać z Prokomem w finale to > żaden obciach. Prokom przynajmniej nie wyręcza się sędziami. > Krauze nie jest patałachem i nie potrzebuje pomocy od polityków żeby zdobyć > puchar. > Kecaj! Znowu się z Tobą zgadzam! W przyszłym roku rewanż za tegoroczny finał, ok?:) I pierwsze złoto Kijewskiego! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kibic IDEI Re: 2004 - Cała Polska znów w cieniu Śląska!!! IP: 212.127.66.* / 192.168.1.* 05.07.03, 13:26 maatti napisał: > Kecaj! Znowu się z Tobą zgadzam! W przyszłym roku rewanż za tegoroczny finał, > ok?:) Chyba na lotnisku we Włocławku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: 2004 - Cała Polska znów w cieniu Śląska!!! 05.07.03, 13:50 Gość portalu: Kibic IDEI napisał(a): > maatti napisał: > > > Kecaj! Znowu się z Tobą zgadzam! W przyszłym roku rewanż za tegoroczny fin > ał, > > ok?:) > > Chyba na lotnisku we Włocławku ;-) Przeciez tam nie ma lotniska;-) A tak poważnie to wszystkie wymogi trochę mnie śmieszą, inna sprawa to to że IDEA miała brąz a PROKOM srebro więc logicznym jest granie lepszego w Eurolidze, a to co było a nie jest nie piszę się w rejestr! If U Know What I mean Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Matti Finał PLK 2004: PROKOM - ANWIL 4:2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.03, 07:26 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kibic IDEI A łyżka na to: NIEMOŻLIWE!! IP: 212.127.66.* / 192.168.1.* 09.07.03, 13:30 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kibic IDEI Re: A jednak tak będzie, prawda Kecaj? IP: 212.127.66.* / 192.168.1.* 09.07.03, 23:02 Marzą Ci się wielkie rzeczy, a tu rzeczywistość skrzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: A jednak tak będzie, prawda Kecaj? 10.07.03, 07:21 Gość portalu: Kibic IDEI napisał(a): > Marzą Ci się wielkie rzeczy, a tu rzeczywistość skrzeczy! Nawet nie czujesz ze rymujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kecaj Re: A jednak tak będzie, prawda Kecaj? IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 11:57 Gość portalu: Kibic IDEI napisał(a): > Marzą Ci się wielkie rzeczy, a tu rzeczywistość skrzeczy! Hehehe, we Wrocławiu zapewne i to smutno ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kecaj Re: A łyżka na to: NIEMOŻLIWE!! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 12:01 A dlaczego ???? Przecież Sopocianie mają większy budżet od każdego klubu. Mają bardzo dobrych zawodników na których nie stać Anwilu i Idei. Idea ma szansę dostać się na trzecie miejsce jeśli sędziowie i politycy pamiętają o nich itp. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kecaj Re: Finał PLK 2004: PROKOM - ANWIL 4:2 IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 11:55 Bardzo prawdopodobne, chociaż spodziewam się jednego meczu więcej i paru dogrywek :-))). Sorki, że nie odpisywałem ale wywiźli mnie do szpitala w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Finał PLK 2004: PROKOM - ANWIL 4:2 15.07.03, 09:20 Gość portalu: Kecaj napisał(a): > Bardzo prawdopodobne, chociaż spodziewam się jednego meczu więcej i paru > dogrywek :-))). Sorki, że nie odpisywałem ale wywiźli mnie do szpitala w > Warszawie. oooo, ale już zdrowy jesteś? Pozdrawiam, no dobra niech będzie 7 meczy i conajmniej tyle samo dogrywek:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kibic IDEI Zapraszamy na Euroligę do Wrocławia. IP: 212.127.66.* / 192.168.1.* 15.07.03, 20:50 I tych zdrowych i tych, których sama myśl o sukcesach Idei kładzie do szpitala ;-) Fajne drużyny będą grały! P.S. Dużo zdrowia, chłopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Zapraszamy na Euroligę do Wrocławia. 16.07.03, 14:39 Gość portalu: Kibic IDEI napisał(a): > I tych zdrowych i tych, których sama myśl o sukcesach Idei kładzie do > szpitala ;-) > Fajne drużyny będą grały! > > P.S. Dużo zdrowia, chłopaki! Dzięki, zasposnsorujesz mi bilet? to przyjadę i jeszcze flagę uszyję! :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Zapraszamy na Euroligę do Wrocławia. 20.11.03, 11:17 W Eurolidze bardzo dobry początek, ale w EBL tragedia;) Jak na razie PROKOM nie zawodzi, Anwil dotrzymuje kroku... Mistrzostwo więc dla Prokomu i Euroliga w przyszłym sezonie też!:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Zapraszamy na Euroligę nad morze! 04.11.04, 12:35 A więc nadal zapraszam Włocławian i Wrocławian na Euroligę nad morze:) Odpowiedz Link Zgłoś
pikulina Re: Zapraszamy na Euroligę nad morze! 20.11.04, 22:17 Ale takiego obrotu sprawy jak dzisiaj to się nie spodziewałeś :). Ja zresztą też. Ale zostałem mile zaskoczony. Aż myślę się bać, co to będzie w Sopocie czy raczej Gdańsku :) Pzdr. Kecaj Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Zapraszamy na Euroligę nad morze! 06.12.04, 12:02 Niezbadane są wyroki... a przy okazji gratuluję pasma bez porażki Anwilowi Odpowiedz Link Zgłoś
kiecaj Re: Zapraszamy na Euroligę nad morze! 12.12.04, 12:14 No i skończyło się pasmo :) Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Zapraszamy na Euroligę nad morze! 25.01.05, 21:23 No w końcu kiedyś musiało... Odpowiedz Link Zgłoś
kiecaj Re: Zapraszamy na Euroligę nad morze! 30.01.05, 22:55 No cóż słabszy okres i trenera i drużyny. Pozostaje żywić nadzieję, że to przejściowe. I znów będziemy się emocjować pojedynkami Anwilu i Prokomu. No co ja zrobię, że lubię piękną walkę a wynik jest dla mnie sprawą drugorzędną. Pzr. Kiecaj Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Zapraszamy na Euroligę nad morze! 13.03.05, 13:52 No cóż, brutalna okazała się dla Prokomu czołowa 16... ale jeszcze walczą o zachowanie twarzy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiecaj Re: Zapraszamy na Euroligę nad morze! 14.03.05, 18:52 Oby się obudzili, jak Anvilowcy na finisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Zapraszamy na Euroligę nad morze! 14.04.05, 12:35 Niestety... na osłodę pozostaje walka o obronę tytułu MP Odpowiedz Link Zgłoś
kiecaj Re: Zapraszamy na Euroligę nad morze! 15.04.05, 20:18 maatti napisał: > Niestety... na osłodę pozostaje walka o obronę tytułu MP I mam nadzieję że powalczą z Anwlem. Ale wyniku to nie podejmuję się przewidywać. Może być ciekawie :) Pzdr. Kiecaj Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Zapraszamy na Euroligę nad morze! 16.04.05, 13:08 Wcześniej trzeba czterokrotnie pokonać Turów i Polonię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiecaj Re: Zapraszamy na Euroligę nad morze! 16.04.05, 19:51 Też racja. A obie drużyny głodne sukcesu :) Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Zapraszamy na Euroligę nad morze! 24.04.05, 09:55 Na razie Anwil 2:0, czyżby skończyło się w 4 meczach? Odpowiedz Link Zgłoś
kiecaj Re: Zapraszamy na Euroligę nad morze! 30.04.05, 21:58 O tej porze jest już 3:1. Pewnie będzie 4:2 co da jeszcze 2 mecze. Kibice tacy jak ja się ucieszą, bo będzie więcej gry :) Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Zapraszamy na Euroligę nad morze! 07.05.05, 09:22 No to zaczynamy finał:) I love this game! Odpowiedz Link Zgłoś