Dodaj do ulubionych

Samotne Święta 37 latka:(

06.12.07, 23:38

Chyba będe je spędzał samotnie...a może znajdzie sie Płeć Piękna w podobnej
sytuacji i zechce je spędzić we dwoje:)
Obserwuj wątek
    • zegarek6 Re: Samotne Święta 37 latka:( 12.12.07, 21:04

na pewno:(
      • 2_k Re: Samotne Święta 37 latka:( 13.12.07, 04:12
        He he. Ja ci powiem tak - na "ogólnotematycznych" forach to raczej nie szukaj,
        bo szanse sukcesu małe. Przypuszczam też, że do świąt wiele już nie ugrasz -
        stanowczo za mało czasu; nie jestem też pewien czego konkretnie szukasz, ale...

Niektórzy mówią, że można znaleźć w szeroko pojętych "serwisach randkowych". Ja
        mówię, że większość z nich to lipa, zupełnie "zdehumanizowana" i zalana tandetną
        komerchą, trudno znaleźć coś sensownego. Więc osobiście nie polecam, choć
        podobno są też całkiem udane serwisy tego typu. Ale jeśli wolisz, są agencje
        które zajmują się szukaniem drugiej połówki w tradycyjny sposób. Kiedyś co
        prawda myślałem że to przeżytek dla starszych pań i panów, więc byłem zdziwiony
        że nic z tych rzeczy! Są oczywiście lepsze i gorsze, w Toruniu jest ich chyba
        niewiele, ale jak wpiszesz w goglach co trzeba, to myślę że znajdziesz co nieco.
        A jakbyś znalazł taką z siedzibą na osiedlu koło elektrociepłowni "wschód", to w
        sumie słyszałem o niej dobre rzeczy - choć w życiu nie korzystałem z usług ani
        tej, ani jakiejkolwiek innej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka