miszp 04.02.02, 20:09 Czy ktoś wie co trzeba zrobić aby pracować przy spisie ludności? Proszę o informację Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gregor Re: Spis Ludności - Praca IP: 212.160.90.* 05.02.02, 14:26 Isc do urzedu miasta i sie dowiedziec, dostanei sie jakies ankiety do wypelnienia i potem trzeba czekac czy cie przydziela czy nie. Z tego co mi mowila moja dziewczyna, ktora namowilem do sprobowania, to sa 2 rodzaje pracy jako ankieter i w biurze przy obsludze ankiet. Jako ankietere trzeba miec co najmniej srednie wyksztalcenie w biurze chyba wyzsze ale moze studentow wyzszych lat tez wezma. Druga sprawa to przydzial tych miejsc pracy. Nie wieadomo jak, a jak nie wiadomo jak to jest duza szansa ze rodziny pan z Urzedu zalapia sie na cala pule, ale to tylko takie moje dywagacje. Co do ilosci miejsc pracy we Wroclawiu, tez trzeba pytac w urzedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
awo Re: Spis Ludności - Praca 05.02.02, 15:13 gregor ma rację - trzeba isć do urzędu miasta na pl. nowy targ (ten , na którym jest "Kolor"), wziąć od portiera (po prawej stronie) formularz, wypełnić rubryczki (łącznie z PESEL I NIP, więc sie przygotuj), wrzucić do stojącej niopodal w holu urny i czekać na szczęsliwe zakończenie... Zgłoszenia można składać do 15 lutego. Jeżeli chodzi o kryteria wyboru, to nie są one jasne, ale powodzenia. awo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Spis Ludności - Praca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.02, 15:24 Kryteria są proste jak przy wyborze komisji wyborczych. Póki tę funkcję pełniło się za Bóg zapłać to brali z łapanki. Teraz jak dobrze płacą to biorą tylko samych swoich. I to samo jest przy spisie. Wpierw swoi, a reszta jak Bóg da. Odpowiedz Link Zgłoś