Dodaj do ulubionych

dość nietypowe pytanko

23.09.09, 13:16
Hey, ostatnio zająłem się roznoszeniem gazetek promocyjnych z supermarketu, ponieważ robię to do południa, to jest mi ciężko wejść na klatki głównie dlatego, że większość ludzi jest w tym czasie w pracy/szkole itp. Mam prośbę czy moglibyście podać mi ulice/bloki/klatki gdzie znajdują się koszyki tzw. miejsca na reklamę, ewentualnie skrzynki pocztowe na zewnątrz. Teraz stanie przy domofonie żeby kogoś zastać w chacie zajmuje mi ok. 10min a przy nowych domofonach (opcja wyboru mieszkania, naciskanie kluczyka, wysłuchiwania komend "proszę czekać", "łączę z mieszkaniem - jest dość irytujące nie tylko dla mnie, ale i dla mieszkańców) Prosiłbym o namiary na takie koszyki we Wrocławiu i okolicach, ułatwiłoby mi to zdecydowanie pracę, czas i nie miałbym wrażenia, że zaśmiecam klatki (nawet jak ja ułożę gazetki elegancko, to ktoś bierze jedną i rozpieprza resztę). Z góry dzięki - Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Manewr Re: dość nietypowe pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 11:17
      W wieżowcach przy Przyjaźni są takie skrzyneczki i blokach przy wałbrzyskiej na
      bramach wjazdowych wiszą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka