Gość: Rafis IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 09.01.04, 22:59 z jakimi dodatkami pijecie najczęściej piwo lub widzieliście, ż ektokolwiek pił? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniczkabb Re: z czym piwo? 09.01.04, 23:14 Soczek korzenny, malinowy wiśniowy, pepsi. Tyle wiem, aczkolwiek mało to oryginalne... Odpowiedz Link Zgłoś
bolek5 Re: z czym piwo? 09.01.04, 23:24 Witam! Gość portalu: Rafis napisał(a): > z jakimi dodatkami pijecie najczęściej piwo lub widzieliście, ż ektokolwiek > pił? Spróbuj kiedyś dodać 50g likieru Curacao. Pozdrawiam Bolek Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: z czym piwo? 10.01.04, 00:01 ze spritem, widziałam też jak piją z cytryną i z solą,osobiście nie próbowałam;) ja najbardziej lubie piwo wiśniowe, ale nie takie zwykłe piwo z sokiem wiśniowym, tylko prawdziwe pyszne wiśnowe bądź malinowe piwo:0pycha!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: z czym piwo? IP: *.kask.net.pl / *.kask.net.pl 10.01.04, 22:24 z grubym plastrem cytryny; z sokiem bananowym tez ma ciekawy smak; ale dobre piwa bez dodatków najlepsze są! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: z czym piwo? 10.01.04, 22:51 A na zagrychę chleb czosnkowy ze smalcem (tak dają np. w Spiżu)! Mmmm... palce lizać :-P~~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnoślązak Re: z czym piwo? IP: *.lanet.wroc.pl 10.01.04, 23:09 Przyjaźnimy się z Czechami. Rok temu gościliśmy ich w Polsce. Zaproponowałem żonie mego przyjaciela piwo z sokiem malinowym - spojrzała na mnie jak na kosmitę! Z czym pić? Oczywiście z niczym, ale trzeba wiedzieć jakie piwo się lubi - ja cenię ponad wszystkie inne piwa, naszego "czarnego Piasta". Za najbardziej obrzydliwy dodatek uważam sól. To sposób na picie piwa pod budką w taką pogodę, gdy szkliwo na zębach pęka od zimna. Poza tym można dodawać wszystkiego, co tylko komu smakuje. Spotkałem nawet oryginałów, którzy do kufla wkładają 50g wódki wraz z kieliszkiem. Nazywa się to U-bot i podobno nieźle wali w czachę! Na zakończenie pragnę zacytować poetę: "choćby piwo było z g..na, nic mu w smaku nie dorówna"! PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neshi Re: z czym piwo? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.04, 23:34 pomieszane z bananowym i malinowym - RAZEM, jak podają w Altanie pod nazwą Kiva - słodkie to bardzo, ale dla słodkich łakomczuchów pycha;) poza tym grzane z miodem i cytryną. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: z czym piwo? 10.01.04, 23:39 piwo samo w sobie jest dobre więc po co coś do niego dodawać Odpowiedz Link Zgłoś
elunia_kwiatunia Re: z czym piwo? 11.01.04, 10:05 ja tam najbardziej lubie z sokiem z czerwonej porzeczki roboty mojej mamy :D:D:D jest pyyycha... Odpowiedz Link Zgłoś