brzoskfinka86 30.09.09, 14:42 witam od miesiaca mieszkam we wrocławiu i szukam ginekologa godnego zaufania jestem w 8 miesiacu ciąży i chcialabym zeby robil dobre usg i najlepiej jakby posiadal trójwymiarowe proszę o porade z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XX Re: ginekolog wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 17:02 Chyba za późno na poradę, jeżeli do tej pory ciąża przebiegała prawidłowo, nie powinno być problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyy Re: ginekolog wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.09, 17:18 Polecam dr Wiktora Jarosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gin oczywiście dr Fuchs Tomasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 22:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: oczywiście dr Fuchs Tomasz IP: 94.42.104.* 01.10.09, 09:17 Ja też polecam dr Jarosza!!!!!!!!!!!!! Extra super lekarz, tylko to czekanie na wizytę jest masakryczne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brzoskfinka86 Re: oczywiście dr Fuchs Tomasz 01.10.09, 11:34 a co powiecie o dr KŁÓSKU? A ile berze za wizytę dr Jarosz i gdzie przyjmuje i ma on USG 3D? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Lekarze IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.09, 12:07 Dr Kłósek jest dobrym specjalistą od USG, pracuje w klinice na Dyrekcyjnej, a przyjmuje prywatnie w Medexie na ul. Św. Mikołaja. Dr Jarosz pracuje w Mediconcepcie na ul. Krzyckiej. Nie wiem, czy mają tam USG 3D, ale w 8. miesiącu ciąży to chyba i tak już za późno na trójwymiarowe podglądanie? Odpowiedz Link Zgłoś
chili_4 Re: ginekolog wrocław 02.10.09, 23:56 Polecam CORFAMED-Centrum Zdrowia Kobiety na ul Kluczborskiej.Dr Kotkowska,dr Maslak,dr Barcikowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa z Mazur Re: ginekolog wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 10:31 Ja chodzę do dr Malgorzaty Płatek w Dolmedzie na Legickiej,jest OK nie żeni kitu jak inni i nie naciąga na wizyty co dwa tygodnie,jest konkretna i profesjonalna w swoim fachu,godna polecenia! Odpowiedz Link Zgłoś