Dodaj do ulubionych

zaginęły 2 greystery

IP: *.c31.msk.pl 20.02.07, 13:47
Wczoraj rano w Katowicach (dzielnica Murcki) zaginęły 2 greystery (podobne do wyżła). Pies Tajfun i suka Burza - mają ok. 60 cm w kłebie, brązowe z białymi znaczeniami, 1,5 roczne.

Jakby ktoś coś wiedział, to proszę o kontakt pod nr tel 501 77 55 99 lub na mail agnieszka@husky.com.pl

Oto fotki :

Tajfun
[img]www.husky.abfoto.com.pl/pictures/360_6046.jpg[/img]
[img]www.husky.abfoto.com.pl/pictures/361_6194.jpg[/img]

Burza - ta z lewej
[IMG]img.photobucket.com/albums/v319/agahusky/agnieszka.jpg[/IMG]
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: zaginęły 2 greystery IP: *.c31.msk.pl 20.02.07, 13:49
      www.husky.abfoto.com.pl/pictures/360_6046.jpg
      www.husky.abfoto.com.pl/pictures/361_6194.jpg
      img.photobucket.com/albums/v319/agahusky/agnieszka.jpg
      • tadeusz542 Agnieszko zrób następująco: 20.02.07, 17:54
        • tadeusz542 sorry nacisnąłem za szybko enter 20.02.07, 18:03
          sorry nacisnąłem za szybko enter.Zrób następująco:1/ W domu nasikaj do dużej
          butelki typu PET i zabierz igłę albo gwoździa żeby zrobić dziurkę w zakrętce.
          Idź na miejsce gdzie ci psy zginęły bo one napewno tam powrócą i od tego
          miejsca zacznij znaczyć paroma kroplami swój ślad za sobą aż do domu.
          Chodzi o to że pies poznaje kierunek śladu po jego zwietrzeniu.
          Możesz zabrać jakieś stare obuwie bo ono także zostawia intensywny zapach ale
          dla lepszego efektu możesz pokropić sobie podeszwy.
          Jeśli masz z psami jakiś ustalony sygnał to najlepiej jest go emitować na tym
          miejscu w nocy kiedy zanika hałas miasta a z nim ultradzwięki które dla psa są
          jak zagłuszarka.
          No i sprawdź w schroniskach.
          • Gość: Stary Psiarz Re: sorry nacisnąłem za szybko enter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 19:09
            A skąd Ty znasz Tadeuszu ten stary tajemny sposób - myślałem że w kraju nikt o
            tym nie wie. To bardzo skuteczna metoda, znana w świecie, choć wydaje się nieco
            dziwna. Dziala nawet na bardzo małe zagubione pieski i co intrygujace - na koty
            domowe.
            Ale biedne zwierze wróci tylko jak jest cicho w okolicy np w nocy - zagubiony
            psiak zawsze zaczyna szukać od miejsca gdzie się zagubił - czasami po dwóch
            dniach.
    • Gość: Agnieszka Re: zaginęły 2 greystery IP: *.c31.msk.pl 21.02.07, 16:31
      Nieaktualne, psy się znalazły
      • Gość: Do Agnieszki Re: zaginęły 2 greystery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:44
        Szkoda,że nie było Cię stać na proste słowo DZIĘKUJĘ tylko
        > Nieaktualne, psy się znalazły.
        Widać,że ludzie z sercem do twojego apelu podeszli.
        • Gość: ulka Do Agnieszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:46
          Kurcze przepraszam za drobną pomyłkę.Miało być:gość-ulka,temat-do Agnieszki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka