nemonick 13.01.04, 16:49 czy nie zna ktos moze jakiegos forum na ktorym sa zamieszczane informacje typu: dnia tego i tego jade do .... mam 2 wolne miejsca ?? Z gory dzieki za info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nat Re: przejazdy ??? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.01.04, 17:58 Liznąwszy trochę tułaczki po swiecie dane mi bylo spotkac zwyczaj, ze takie ogloszenia wywiesza sie na kioskach, sklepach, przystankach autobusowych - w kazdym publicznym miejscu. Co ciekawe - to naprawde dziala :) W Polsce poza schroniskami mlodziezowymi w okresie wakacyjnym - chyba nie jest to tak popularne (imo). Forum o podobnej tematyce nie znam. Moze sprobuj wlasnie tutaj i co jakis czas pchaj wątek do góry. Powodzenia Nat Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: przejazdy ??? 13.01.04, 18:35 Gość portalu: Nat napisał(a): > Liznąwszy trochę tułaczki po swiecie dane mi bylo spotkac zwyczaj, ze takie > ogloszenia wywiesza sie na kioskach, sklepach, przystankach autobusowych - w > kazdym publicznym miejscu. Co ciekawe - to naprawde dziala :) > Sa jakies tam pottale autostopowe ( www.google.com, polecam) ale tam trzeba placic. NAjprosciej wyjsc na wylot z miasta i lapac ( chociaz niekoniecznie w taka pogode jak teraz.) Jezdze tak ju zosiem lat i czasy mam porownywalne z PKP jesli nie lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkasik Re: przejazdy ??? IP: *.net.kn.pl / *.kom-net.pl 13.01.04, 19:37 www.ruszaj.com Odpowiedz Link Zgłoś
nemonick Re: przejazdy ??? 13.01.04, 21:08 dzieki za info. I przy okazji dostalem jeszcze taki adres. Moze komus sie przyda. www.autocentrum.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś