Dodaj do ulubionych

ceny pakietów tv kablowej Multimedia

12.10.09, 20:50
Witam!

Czy ktoś mógłby podać mi ceny pakietów telewizji kablowej z Multimedia we
Wrocławiu? Na ich stronce są cenniki jakichś cyfrowych tv kablowych, a ja
potrzebuję ceny w najprostszej, analogowej kablówce:P

Z góry dziękuje za odpowiedź:)
Obserwuj wątek
    • kolejar Re: ceny pakietów tv kablowej Multimedia 12.10.09, 22:31
      Jestem abonentem ich. Mam razem tv + internet + telefon. Z samą tv chyba jakoś
      ok. 60 PLN - tzw. pakiet Komfort z najlepszymi tv (TVN24, Planete, Discovery 4x,
      ViasatHistory). Ogólnie firma dotąd mocno bajzalska - nie przysyłają faktur na
      czas, źle naliczają opłaty itd. Technicznie raczej to wszystko chodzi ok. - są
      awarie parogodzinne, czasem parodniowe (padnięta szafa uliczna) 2-3 razy w roku.
      Szybkość łącza w nocy 2 Mb/s, w dzień 1 Mb/s - za ok. 40 PLN. Łącznie net + tv
      to 108 PLN/miesiąc.
      Teraz z tego napisałem ;)
      • Gość: tomecki.ppp Re: ceny pakietów tv kablowej Multimedia IP: 78.8.141.* 13.10.09, 19:07
        Dziękuję za obszerną odpowiedź, ja sprawę internetu mam już załatwioną -
        korzystam z DialNetu, ciekawi mnie właśnie kwestia założenia sobie kablówki...a
        może jakieś inne firmy dostarczają telewizję kablową na Szczepinie ?
        • Gość: bart_eservice Re: ceny pakietów tv kablowej Multimedia IP: *.centertel.pl 13.10.09, 21:14
          Skoro korzystasz juz z Dialnetu, to przeciez Dialog oferuje swoim
          abonentom TV + internet + telefon, czyli sama TV tez powinni miec ?
        • Gość: no-tv Re: ceny pakietów tv kablowej Multimedia IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.12.09, 02:21
          To zależy, gdzie na Szczepinie. Jeśli w spółdzielczym, (cichy kącik konkretnie)
          to wchodzi tam drugi operator kablówki - zapowiada się przyjemniej niż multi.
          Nie znam szczegółów, bo nie mam telewizora, a najprościej dowiedzieć się w
          administracji.
          Pzdr
      • Gość: hrabiaa uciekajcie od Multimedi(ow)i IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.09, 18:34
        kolejar napisał:

> Jestem abonentem ich. Mam razem tv + internet + telefon. Z samą tv
        chyba jakoś
        > ok. 60 PLN - tzw. pakiet Komfort z najlepszymi tv (TVN24, Planete,
        Discovery 4x
        > ,
        > ViasatHistory). Ogólnie firma dotąd mocno bajzalska - nie
        przysyłają faktur na
        > czas, źle naliczają opłaty itd. Technicznie raczej to wszystko
        chodzi ok. - są
        > awarie parogodzinne, czasem parodniowe (padnięta szafa uliczna) 2-
        3 razy w roku
        > .
        > Szybkość łącza w nocy 2 Mb/s, w dzień 1 Mb/s - za ok. 40 PLN.
        Łącznie net + tv
        > to 108 PLN/miesiąc.
        > Teraz z tego napisałem ;)

Cze Kolejar

Jazu, ja tYSZ Rzem w tej cholernej Multimedii, ale place wiecej za
        pakiet rodzinny, bez telefonu, i neta. Cosik oni zlodziejaszkowi.
        Lubo Ty masz chody jakowes!
        Ludziska, nie dajcie sie namowic na Multimedia, nie warto. Kolejar
        ma racje z tymi platnosciami i jakoscia. Zamawianie w cyfrowce
        jakowys filmow, to po prostu zdzierstwo.

Kolejar- pozdro dla Ciem

Hrabiaa
    • mala_mee Re: ceny pakietów tv kablowej Multimedia 13.10.09, 19:34
      Ja jestem do nich uprzedzona (to i tak delikatnie powiedziane). Najpierw
      czekałam trzy miesiące aby ktoś raczył przyjść przeciągnąć kable a potem się
      okazało, że się nie mieszczą i chcieli żebym jeszcze czekała. Wtedy odmówiłam
      współpracy z partaczami.
      • Gość: krzycho Re: ceny pakietów tv kablowej Multimedia IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.09, 21:46
        ja mam pakiet DialogMedia za 89.00 zł m-c, jest tu telewizja cyfrowa, internet
        2Mbs i telefon ze 100 minutami gratis, no i wypożyczalnia video, no i nagrywarka
        cyfrowa, houk :) jestem z Dialogu zadowolony
        • nastyyy Re: ceny pakietów tv kablowej Multimedia 14.10.09, 00:11
          Zgadzam się z kolejarem.. Mi niedawno usunęli awarię - przez zły montaż przez 2
          miesiące często nie działała TV cyfrowa, do tego internet chodził wolniej;/ Do
          tego trzeba przeczytać 5 razy dokładnie umowę - nas oszukali, fakt faktem, że
          nasza wina, ale skoro pytam 3 razy o daną rzecz, to nie widzę sensu szukać
          odpowiedzi na to dokładnie pytanie w kilkustronowej umowie. Jak się okazało pani
          bezczelnie wmawiała, że jest tak, a umowa mówi inaczej.. co się okazało w domu
          po spokojnej analizie. 50 zł dodatkowo w plecy - a 3 razy słyszałam zapewnienie,
          że będzie inaczej. Tak więc kłamią, oszukują - trzeba się bardzo pilnować,
          specjalistów mają pożal się boże, ale jak działa i jest dobrze zamontowane, to
          daje radę.. Zawsze można trafić gorzej - np. na neosradę ;p (w przypadku
          internetu, bo mamy pakiet..)
          • Gość: krystek Re: ceny pakietów tv kablowej Multimedia IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.12.09, 21:04
            ja mam tv cyfrową i internet w dobrej cenie w Dialogu i polecam, a wiem też, że
            Multimedia rezygnuje od stycznia ze sportu i nie będzie już m.in. Polsat Sport i
            Sport Extra, to słabo ! teraz można więc zrezygnować bez żadnych konsekwencji
            takie jest prawo :)
            • Gość: Konstandinov zlodzieje IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.09, 19:48
              Prawda jest taka, ze na Sepolnie Multimedia sOM krolem. Zadna inna
              kablowka nie wejdzie, gdyz kable naleza do tej cholernej,
              cwaniackiej firmy z Gdyni. jedynym wyjsciem jest talerz.
              Pluje sobie w brode, ze dalem sie zlodziejom namowic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka