Dodaj do ulubionych

A w sobotę studniówka !!!!

IP: *.provider.pl / 62.233.177.* 15.01.04, 19:42
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawski Re: A w sobotę studniówka !!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.01.04, 20:01
      Będziesz miała długą suknię czy ładną krótką spódniczkę? :)
      • Gość: maja Re: A w sobotę studniówka !!!! IP: *.provider.pl / 62.233.177.* 16.01.04, 16:00
        długą spódnicę,ale nie taką bardzo,bardzo elegancką :)
        myślę,że niewiele osób wybierze krótkie spódniczki,na taką okazję przeważają
        raczej stroje bardziej wieczorowe,a niektóre dziewczęta tak się wczuły,że
        pokupywały sobie gorsety za 800 zł....chyba jednak lekko przesadziły ;))
        • Gość: ciekawski Re: A w sobotę studniówka !!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 16.01.04, 19:04
          Ja wolę krótkie :) (jak to facet), ale w długiej na pewno też będziesz ładnie
          wyglądać.
          No to miłej zabawy!
          • Gość: ciekawski Re: A w sobotę studniówka !!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 16.01.04, 19:59
            I jeszcze z pewną nieśmiałością zapytałbym o inne części garderoby :))) ale
            chyba nie wypada. No ale jeśli pozostała męska część forum też by się domagała
            to może...? :)))
            Taki już jestem ciekawski ;)
    • Gość: maja Re: A w sobotę studniówka !!!! IP: *.provider.pl / 62.233.177.* 16.01.04, 20:52
      dzięki :))
      a czerwona bielizna jest,jesli o to Ci chodzi ;))))
      • Gość: ciekawski Re: A w sobotę studniówka !!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.01.04, 09:03
        To ja już nic więcej nie pytam. Powstrzymam swoją ciekawość i zdam się na swoją
        wyobraźnię ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka