conti 16.01.04, 08:49 Muszę naprawić maszynę do szycia...tylko gdzie? Czy moglibyście kogoś polecić? słonecznie pozdrawiam, conti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Maszyna do szycia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 13:23 ul. Pomorska 15 (róg Dubois'a zaraz za sklepem z zabawkami), tel. 328 73 66 Spotkałam się tam z bardzo miłą obsługą, rzetelnością we wstępnym ustalaniu kosztów napraw, która miała pokrycie w ostatecznym rachunku, dotrzymywaniem terminów. Dodatkowo udzielano mi półrocznej gwarancji po naprawie jednej a przeglądzie drugiej maszyny. A także doradzono w istotnych kwestiach dbania o maszynę oraz w zakresie dodatkowych akcesoriów do maszyn - np. nie byłam świadoma, że jest coś takiego jak stopka do wszywania krytych zamków. Dzięki wizycie w tym punkcie już wiem i wszywanie tych zamków od dawna jest dla mnie szybkie, nieskomplikowane i zawsze udane :-) ps Szyję amatorsko, z w/w punktem, prócz kilku wizyt ( i to już dawno) nie mam nic wspólnego. ps2 To, że dawno nie zawoziłam tam maszyny po naprawie można uznać za dodatkowy argument :-) Odpowiedz Link Zgłoś
conti Re: Maszyna do szycia 16.01.04, 13:58 Świetnie - Bardzo, Bardzo Ci dziękuję! Na pewno tam pójdę. serdecznie pozdrawiam, conti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Re: Maszyna do szycia IP: *.chem.uni.wroc.pl 16.01.04, 14:39 Gość portalu: Marta napisał(a): > ul. Pomorska 15 (róg Dubois'a zaraz za sklepem z zabawkami), Potwierdzam pozytywną opinię. Też korzystałem z usług tego pana i też od tej pory maszyna działa po dzis dzień bezbłędnie. Fachowość i solidnośc. Aż dziw w naszych czasach! Odpowiedz Link Zgłoś