Gość: pulp IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 12:56 Mam pytanie: czy ktoś może wie co buduje się na Armii Krajowej tuż obok Transbudu, zaraz obok torów kolejowych na Opole? Z góry dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jajaccek Re: budowa na Armii Krajowej IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 07.02.02, 21:56 Ja tez chce wiedziec.Co toto ma byc.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: budowa na Armii Krajowej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 22:30 Jestem kolejną ciekawską ... a codziennie przejeżdżam ulicą Armii Krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: budowa na Armii Krajowej IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 07.02.02, 22:40 Ja tez kiedys codziennie przejezdzalem. I znowu mam zamiar przejezdzac.Ale przejezdzac w niewiedzy.??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulp Re: budowa na Armii Krajowej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 22:40 może wreszcie ktoś zaspoki naszą ciekawość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawi gdzie jest roberto ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 00:32 Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: TU ROBERTO !!! 08.02.02, 00:58 Witam !!! Jestem (choć już nie mam tyle czasuna FORUM co kiedyś) Ta inwestycja o którą pytacie moi mili to budowa kompleksu magazynowo - biurowego firmy ATAL INVEST. Do końca maja 2002 mają powstać 3 hale magazynowe o łącznej pow użytkowej 11.00 m2 oraz biurowiec o pow 25000 m2 oraz plac manewrowy i postojowy na 200 Tirów. ATAL INVEST buduje też tzw: "Błękitne Osiedle" na wrocławskim GAJU (ul. Czerniawska). Strona www firmy ATAL INVEST to: www.atal.pl A podstrona o inwestycjach we Wrocławiu to: www.atal.pl/IE/lokalizacje_wr.html ps: Jeżeli macie jakieś pytania o inne inwestycje w naszym mieście - to piszcie śmiało. Jeżeli tylko coś będę o danej inwestycji wiedział to postaram się na FORUM odpowiedzieć... Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tos Re: TU TOS !!! IP: 192.168.1.* 08.02.02, 09:30 #roberto65 napisał(a): > ps: Jeżeli macie jakieś pytania o inne inwestycje w naszym mieście - to piszcie > > śmiało. Jeżeli tylko coś będę o danej inwestycji wiedział to postaram się na > FORUM odpowiedzieć... Chciałbym Ciebie poprosić ponownie o info nt. obecnych i planowanych inwestycjach przemysłowych we Wrocku i Dolnym Śl. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clip Re: TU ROBERTO !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 09:49 #roberto65 napisał(a): > Witam !!! > Jestem (choć już nie mam tyle czasuna FORUM co kiedyś) > > Ta inwestycja o którą pytacie moi mili to budowa kompleksu magazynowo - > biurowego firmy ATAL INVEST. Do końca maja 2002 mają powstać 3 hale magazynowe > o łącznej pow użytkowej 11.00 m2 oraz biurowiec o pow 25000 m2 oraz plac > manewrowy i postojowy na 200 Tirów. ATAL INVEST buduje też tzw: "Błękitne > Osiedle" na wrocławskim GAJU (ul. Czerniawska). > > Strona www firmy ATAL INVEST to: www.atal.pl > > A podstrona o inwestycjach we Wrocławiu to: > > www.atal.pl/IE/lokalizacje_wr.html > > > ps: Jeżeli macie jakieś pytania o inne inwestycje w naszym mieście - to piszcie > > śmiało. Jeżeli tylko coś będę o danej inwestycji wiedział to postaram się na > FORUM odpowiedzieć... > > Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. 11.000 m2 plus 2500 m2 - czeski blad, "zaginely" ci 0 a w drogim przypadku jedno zero za duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: TU ROBERTO !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 11:17 z tymi tirami to przesadziłeś wjdzie góra 20 ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś