malarqa 04.11.09, 07:54 Witam,jak w temacie- gdzie We Wroclawiu moge kupic chuste do noszenia dziecka. Nie chce kupowac przez internet. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pagaa Re: gdzie kupic chuste? 04.11.09, 14:12 ja kupilam przez allegro, ale odebrał mąż osobiście, możesz tam zadzwonić i się umówić, że przyjdziesz, wybierzesz na miejscu: bystrzaki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: gdzie kupic chuste? 04.11.09, 17:01 widziałam w ASKOCIE, ale mizerny wybór - tylko jedna :( ja kupiłam na allegro - taniej i większy wybór - albo u dziewczyn z Wrocławia :) Odpowiedz Link Zgłoś
alcea3 Re: gdzie kupic chuste? 04.11.09, 19:52 wejdz na forum chustowe,tam jest duzo dziewczyn z Wrocka. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.r.72 wejdź tu: 05.11.09, 20:11 klubkangura.com.pl/forumkangura/viewforum.php?f=13 i tu: www.chusty.info/forum/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
pagaa Re: gdzie kupic chuste? 12.11.09, 17:03 kup i przyjdź na spacer do parku skowroniego, łażę sama i smutno i nudno;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulala.v Re: gdzie kupic chuste? 26.11.09, 21:34 tu: www.szczyptaswiata.pl/Nasze-sklepy-cinfo-pol-56.html w smyku podobno są chusty bebelulu ale sama nie sprawdzałam, swoją bebelulu rapalu kupiłam przez internet. No i polecam również www.bystrzaki.pl/ sklep prowadzi mama nosząca także na pewno pomoże :) Odpowiedz Link Zgłoś