Gość: tyrysek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 00:00 tu mozna pisac wszystko, co nigdzie nie pasuje i brzmi dziwnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Homar Re: Absurdalny watek ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 00:06 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > tu mozna pisac wszystko, co nigdzie nie pasuje i brzmi dziwnie W takim razie wstawiam tu powylamywane drzwi, ktore piszcza sonate ksiezycowa Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Absurdalny watek ;-) 08.02.02, 00:21 Spokojnie można więc przepisywać Dzienniki Ustaw. Nasze prawo jest tak absurdalne, że nic go nie przebije. Pozdrowienia dla twórców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Absurdalny watek ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 00:31 niezly pomysl moze to byc cwiczenie w sam raz dla studentow prawa w koncu jakos sie tego musza nauczyc Odpowiedz Link Zgłoś
monil Re: Absurdalny watek ;-) 08.02.02, 00:39 wyczerpania jestem bliska bo wciąż nie wiem co najbardziej lubi tyryska wiem , że po forum swawolnie bryka i dawno już wyrosła z nocnika! :) śledzę również wytrwale jak krasnale liczy zapamiętale!!!! Wpisuje się do wybranych wątków, i tam słusznie prawi bez wyjątku :) czy jej przyjaciółmi są : prosiaczek, puchatek , osiołek czy może pilnujący swych marchewek zając? a może mądra sowa- do opowiadania wielu ( niekoniecznie zajmujacych) historyjek gotowa: o jedno pytać nie trzeba, bo szumią o tym wszystkie drzewa w fabrycznej , na krzykach, na gaju jeśliś spotkał forumowego tyryska - jesteś w raju!!!! zgubił, co prawda "g" lecz to nic bo właśnie dlatego nikt go ( jej) nie dogoni i dzięki temu tak temperamentem tryska nasza forumowa TYRYSKA!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Absurdalny watek ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 01:07 ojej, monil! ;-)) tyryski oczywiscie lubia wszystko oprocz tego, czego nie lubia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Absurdalny watek ;-) ZYCIE? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 02:00 Zycie sklada sie z roznych form wypoczynku, chociaz niektore bywaja bardzo meczace uhm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Absurdalny watek ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 12:53 Ulubionym środkiem lokomocji Tyrysków są rowery!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Absurdalny watek ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 13:49 SLD wyprowadzi kraj z kryzysu :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Absurdalny watek ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 13:58 Korupcja zniknie. Służba zdrowia leczyć będzie. Oświata podwyżki godziwe dostanie. I wszystko to jak amen w pacierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Absurdalny watek ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 14:50 Gość portalu: Janek napisał(a): > Ulubionym środkiem lokomocji Tyrysków są rowery!!! :) ciekawe, skad ten wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Re: Absurdalny watek ;-) 08.02.02, 13:57 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > tu mozna pisac wszystko, co nigdzie nie pasuje i brzmi dziwnie Niezależnie od tego, gdzie użytkownik pracuje, łatwiej mu będzie używać i zarządzać komputerem, ponieważ system Microsoft Windows 2000 Professional jest bardziej uniwersalny i potężniejszy niż jakakolwiek stacja robocza, z którą miał dotąd do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Absurdalny watek ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 14:06 to byla oczywiscie wiadomosc dla uzytkownikow win95/98? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Absurdalny watek ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 14:19 Byłem przekonany, że to z programu Młodzieży Wszechpolskiej czy jakiejś tam Ligi Republikańskiej. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Re: Absurdalny watek ;-) 08.02.02, 14:26 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > to byla oczywiscie wiadomosc dla uzytkownikow win95/98? ;-) E skad, kierowałem to w eter po prostu - jako treść, która "nigdzie nie pasuje i brzmi dziwnie". Mam tego tu u siebię więcej, rzecz jasna ;) Np: podłoże problemu, system Windows 2000 zawiera wiele narzędzi służących do rozwiązywania problemów i konserwacji pozwalających unikać lub też diagnozować i usuwać rozmaitego rodzaju problemy Mi to nie pasuje do rzeczywistości w żaden sposób ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Absurdalny watek ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 18:38 pisza cos, czy idealny system win2000prof jest przygotowany do usuwania problemow, ktore sam stwarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cegla ZAGADKA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 14:14 chca krwii chca zadymy, chetnie bija dziewczyny, nosza noze kastety, chetnie bija kobietyyyyyyy - KTOS WIE JAKIEGO UTWORU JEST TO FRAGMENT?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: ZAGADKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 21:42 Gość portalu: cegla napisał(a): > chca krwii chca zadymy, chetnie bija dziewczyny, nosza noze kastety, chetnie > bija kobietyyyyyyy - KTOS WIE JAKIEGO UTWORU JEST TO FRAGMENT?!?!? nie ! rozwiej wątpliwosci.a może twój ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maneta Re: Absurdalny watek ;-) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 14:56 spuscić powietrze z kół rowerowych, pedałowanie wpływa na hemoroidy - rowerzysci sprawdzcie co macie w odbycie! motocykle górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Absurdalny watek ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 17:14 Czemu Was w czasie deszczu nie widać. Marcepanki???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Absurdalny watek ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 17:21 hmm... rower lepiej choni przed deszczem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Absurdalny watek ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 17:24 Na rowerach nie jeżdżą lukrowane marcepany. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Absurdalny watek ;-) 08.02.02, 18:51 To ja znów sobię powędruje "(30 CM ponad chodnikami.." cyt. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Absurdalny watek ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 19:02 przypadkiem ktos wlaczyl tvp2 i jestem pod wrazeniem- teraz "czterej pancerni i pies", wczesniej przygody innego psa milicyjnego swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Absurdalny watek ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 01:57 na to jest oddzielny watek, ale tu pasuje jak ulal: Rozmowa RNL: 'Trójka jest skazana na sukces' mówi Eugeniusz Smolar, vice-prezes d/s programowych Polskiego Radia PYT.:A jakimi argumentami przekonałeś Zarząd, że dobrym kandydatem na dyrektora (Trojki) będzie Michał Olszański? E.S.:Michał jest dobrym dziennikarzem i dojrzałym mężczyzną, mającym za sobą zarządzanie bardzo trudnym zespołem ludzi (był dyrektorem szkoły dla dzieci specjalnych). Ważne było też, że był to ktoś z Trójki, kto bardzo emocjonalnie i pozytywnie mówił o przyszłości tego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Absurdalny watek ;-) 11.02.02, 10:01 Parówkowym skrytożercom, mówimy: NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Absurdalny watek ;-) IP: 217.98.142.* 13.02.02, 20:50 list ze znaczkiem z jabluszkami i napisem "kocham cie", a w srodku rachunek z terminem platnosci do jutra ;-))) mozna nie placic, wtedy po 10 dniach zapraszaja do sadu ...na jabluszka? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Absurdalny watek ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.02, 22:43 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > list ze znaczkiem z jabluszkami i napisem "kocham cie", a w srodku rachunek z > terminem platnosci do jutra ;-))) > mozna nie placic, wtedy po 10 dniach zapraszaja do sadu > ...na jabluszka? ;-) Mysle, ze to bylby swietny sposob na tych, ktorzy zalegaja z oplatami - zbieranie jabluszek, w zimie odsniezanie. I jak dyskretnie sygnalizowany... poezja! Zaraz, zaraz - chyba pomylili znaczki, mamy przeciez luty... Ach te roztrzepane urzedniczki i ich codzienny manicure przy kawce :( W tym miejscu przepraszam te dwie uczciwe urzedniczki, ktore pracuja w czasie pracy we Wroclawiu - to nie do Pan bylo! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Absurdalny watek ;-) IP: 217.98.142.* 15.02.02, 00:43 to ja poprosze kredyt w zamian za odsniezanie Wroclawia... jeszcze tej zimy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Absurdalny watek ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.02, 20:42 W banku śniegowym tylko depozyty przechowywac można. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Absurdalny watek ;-) IP: 213.77.64.* 16.02.02, 00:25 Wszystkie watki sa absurdalne. Nawet ten nie jest wyjatkiem a tym bardziej, regula. Odpowiedz Link Zgłoś