Dodaj do ulubionych

FORUM-NOTATNIK

IP: *.candw.ai 09.08.01, 05:04
Cos w rodzaju tablicy ogloszen dla kazdego forumowicza
Po wejsciu, pierwszy krok - Notatnik, a dopiero potem buszowanie po watkach.
Nowinki forumowe, zawiadomienia, informacje, daty, wazne inicjatywy, terminy,
itd, itp. Sprawy nie zwiazane bezposrednio z watkami.
Jako grupa stanowimy pewna sile ale dzialamy pojedynczo.
Informacja to potega.
Co wy na to? Jezeli sie podoba to zaczynajcie.
Na marginesie, czy GW nie moglaby przeznaczyc stalego okienka reklamujacego
FORUM? Mam na mysli normalne codzienne wydanie a nie internetowe.
Obserwuj wątek
    • Gość: Roberto Re: FORUM-NOTATNIK IP: 213.76.92.* 09.08.01, 18:58
      No to ja się tu dziś wpiszę.
      Jutro pod wieczór wyjeżdżam na cały weekend z rodziną zwiedzać kraj naszych
      południowych sąsiadów (miasteczka skalne, Pragę, Brno i może (jak starczy
      czasu) wybiorę się na koniec do słowackiej Bratysławy).
      Zwiażku z tą 3 dniową nieobecnością na naszym forum poszę WAS DRODZY
      FORUMOWICZE o zwiększenie swojej częstotliwości wpisów na naszym forum.
      Jak do tej pory wpisywaliście się 10 razy dziennie, to teraz przez te 3 dni
      zróbcie 2 razy więcej...
      Pozdro dla wszystkich !!!
      • Gość: Alicja Re: FORUM-NOTATNIK IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 19:31
        O jaka rodzine Ci chodzi ? Rodzine Radia Maryja? O ile mi wiadomo zwiazki
        gejowe w swietle polskiego prawa nie moga adoptowac dzieci.
        • Gość: x2x Re: FORUM-NOTATNIK IP: 206.48.59.* 09.08.01, 20:30
          Po przeczytaniu kilku watkow jest dla mnie oczywiste, ze bezsilna w-wka probje
          nowej metody unicestwienia Roberto. Zalales im kolego niezle sadla za skore.
          To wyglada na desperatyzm w najwyzszym stopniu. Tak trzymac!!!
          Pozdr
          • Gość: Roberto Re: FORUM-NOTATNIK IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:14
            Gość portalu: x2x napisał(a):

> Po przeczytaniu kilku watkow jest dla mnie oczywiste, ze bezsilna w-wka probje
            >
            > nowej metody unicestwienia Roberto. Zalales im kolego niezle sadla za skore.
            > To wyglada na desperatyzm w najwyzszym stopniu. Tak trzymac!!!
            > Pozdr

Ale popatrz x2x, jak jeden mój "FAN" z Wawy musi się wysilać (te częste i gęste
            zmiany nicka i umiejętne podpięcie się pod adres z wrocławskiej centrali TPSA).
            Jestem zaskoczony, ze chciało mu się tyle wysilać...
            Ale jak to lubi, to niech to robi nadal, mnie on nie przeszkadza, a dodatkowo
            nabija naszemu forum sporo postów...
            Niech sobie czyni to nadal...

Pozdro x2x !
    • Gość: x2x Re: FORUM-NOTATNIK IP: 206.48.59.* 09.08.01, 20:45
      UWAGA!!!
      Warszawski desant dziala. Nie dajcie sie wciagnac w polemike z nast.
      nickami : francuz, Alicja, Jasia, Lolo, rurarz, klajster, Cieplak,karolek
      Narazie wykrylem tyle. To oczywiscie jedna i ta sama osoba. Ignorujcie
      te wpisy o nieznanych dla siebie nickach. To zenujace co oni wyprawiaja!
      Jedyna pociecha , ze przybywa nam wpisow. Ale kto tego potrzebuje!?

• Gość: x2x Re: FORUM-NOTATNIK - Uwaga na warszwski desant !!!!!!!! IP: 206.48.59.* 09.08.01, 21:08
      • Gość: Robero Re: FORUM-NOTATNIK - Uwaga na warszwski desant !!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:18

Znudzi im się to w końcu...

• Gość: BreslY Re: FORUM-NOTATNIK - Uwaga na warszwski desant !!!!!!!! No, desancik IP: 130.225.149.* 10.08.01, 10:00
        Jak mamusia Desantu (Dresantu?) zobaczy rachunek z
        TEPSY to desant zostanie wyslany do ukladania pudelek w
        hurtowni. I tylko 1 wrzesnia moze go uratowac :-)
        Hej!
    • Gość: kinga Re: FORUM-NOTATNIK IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 09:36
      Dzień dobry Wrocław!!! :)))
    • Gość: x2x Re: FORUM-NOTATNIK IP: *.candw.ai 10.08.01, 15:49
      Czy widzieliscie nowy watek na warszawskim forum, "W-w wyprzedza W-we"?
      Zagladnicie.
      • Gość: Lejman Re: FORUM-NOTATNIK IP: *.pl 11.08.01, 00:56
        To wplywa na poprawe Tojego samopoczucia x2x? Powinszowac! Delektuj sie
        zatechla atmosferka miasta(?), gdzies w niederschlessien. Ponurego, nudnego,
        przesyconego zawiscia wsciekle skierowana ku Warszawie, ktore nie ma zadnych
        perespektyw. Miasta z ubogimi mentalnie,ksenofobicznymi ludzmi, niby mlodymi a
        tak naprawde stetryczalymi i bez pomyslu na zycie. Tak trzymaj! To co oferuje
        Warszawa jest poza Twoimi mozliwosciami. Nie wspomne o ambicjach. Ja tez , tak
        jak Ty jestem dumny z mojego miasta, lecz w przeciwienstwie do Ciebie mam ku
        temu podstawy. Sayonara!
        • Gość: efka Re: FORUM-NOTATNIK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.01, 01:05
          Gość portalu: Lejman napisał(a):

> To wplywa na poprawe Tojego samopoczucia x2x? Powinszowac! Delektuj sie
          > zatechla atmosferka miasta(?), gdzies w niederschlessien. Ponurego, nudnego,
          > przesyconego zawiscia wsciekle skierowana ku Warszawie, ktore nie ma zadnych
          > perespektyw. Miasta z ubogimi mentalnie,ksenofobicznymi ludzmi, niby mlodymi a
          > tak naprawde stetryczalymi i bez pomyslu na zycie. Tak trzymaj! To co oferuje
          > Warszawa jest poza Twoimi mozliwosciami. Nie wspomne o ambicjach. Ja tez , tak
          > jak Ty jestem dumny z mojego miasta, lecz w przeciwienstwie do Ciebie mam ku
          > temu podstawy. Sayonara!

Niederschlesien - jeśli łaska! Dzięki za posta - i nie ogryzaj pazurków...bo
          chyba skubiesz, taka nadpobudliwość w Kongresówce może być niebezpieczna!
          Wyluzuj, te teksty to przerabialiśmy w kwietniu, potem - po spowiedzi
          wielkanocnej - charaktery nam złagodniały i ten ton to już passe...
          • Gość: x2x Re: FORUM-NOTATNIK IP: *.candw.ai 11.08.01, 01:25
            To pacnie bazarem Rozyckiego
            Wstrzymam sie od dalszych komentarzy. To nie moje rewiry.
            • Gość: Tirsa Re: FORUM-NOTATNIK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.01, 01:50
              ech... jak mnie nudzą te afery Wrocław - Warszawa... idiotyczne pyskówki...
              kretyńckie zagrania... szczeniackie podchody...
              czubki jak się okazuje i tu i tam... czy nie możemy być jak ta karawana?...
              • Gość: januus Re: FORUM-NOTATNIK IP: *.candw.ai 11.08.01, 16:45
                Czesc Karbolku!
                Nareszcie wrociles i widze, ze sie wziales ostro do roboty.
                Tu jeszcze nie zagladales, ale napewno Cie sprowokuje tym
                wpisem.
                Salut!
                • Gość: x2x Re: FORUM-NOTATNIK IP: *.candw.ai 12.08.01, 03:05
                  Wracajcie!!! Juz dziala.
                  Chyba sie wszyscy pospali.
                  Wiec i ja mowie Dobranoc.
                  • Gość: x2x Re: FORUM-NOTATNIK IP: *.candw.ai 15.08.01, 17:49
                    Gdies juz o tym wspominalem, ale mysle, ze warto powtorzyc
                    na "tablicy ogloszen";

W piatek, 17 sierpnia o godz. 16:00 na www.poland.com
                    planowany jest czat ze Zdrojem. Temat - " 10 lat i co dalej?"
                    Napewno wiadomosci z pierwsze reki.
                    • Gość: Roberto Re: FORUM-NOTATNIK IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 18:32

> Gdies juz o tym wspominalem, ale mysle, ze warto powtorzyc
                      > na "tablicy ogloszen";
                      >
                      > W piatek, 17 sierpnia o godz. 16:00 na www.poland.com
                      > planowany jest czat ze Zdrojem. Temat - " 10 lat i co dalej?"
                      > Napewno wiadomosci z pierwsze reki.

Dzięki za info o tym czacie ze Zdrojrm, ale niestety o 16:00 jeszcze mnie nie
                      będzie w domu i nie będę mógł wziąść udziału w tym czacie...
                      ...szkoda
                      Pozdro !

• Gość: Betty Re: FORUM-NOTATNIK IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 00:44
                        Gość portalu: Roberto napisał(a):

> Gość portalu: x2x napisał(a):
                        >
                        > > Gdies juz o tym wspominalem, ale mysle, ze warto powtorzyc
                        > > na "tablicy ogloszen";
                        > >
                        > > W piatek, 17 sierpnia o godz. 16:00 na www.poland.com
                        > > planowany jest czat ze Zdrojem. Temat - " 10 lat i co dalej?"
                        > > Napewno wiadomosci z pierwsze reki.
                        >
                        > Dzięki za info o tym czacie ze Zdrojrm, ale niestety o 16:00 jeszcze mnie nie
                        > będzie w domu i nie będę mógł wziąść udziału w tym czacie...
                        > ...szkoda
                        > Pozdro !

A przypadkiem ten czat na poland com nie jest 16 - go , o 16:00 ?
                        >

• Gość: JaJaccek Re: FORUM-NOTATNIK IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 16.08.01, 21:14
                          Gość portalu: Betty napisał(a):

> Gość portalu: Roberto napisał(a):
                          >
                          > > Gość portalu: x2x napisał(a):
                          > >
                          > > > Gdies juz o tym wspominalem, ale mysle, ze warto powtorzyc
                          > > > na "tablicy ogloszen";
                          > > >
                          > > > W piatek, 17 sierpnia o godz. 16:00 na www.poland.com
                          > > > planowany jest czat ze Zdrojem. Temat - " 10 lat i co dalej?"
                          > > > Napewno wiadomosci z pierwsze reki.
                          > >
                          > > Dzięki za info o tym czacie ze Zdrojrm, ale niestety o 16:00 jeszcze mnie
                          > nie
                          > > będzie w domu i nie będę mógł wziąść udziału w tym czacie...
                          > > ...szkoda
                          > > Pozdro !
                          >
                          >
                          > A przypadkiem ten czat na poland com nie jest 16 - go , o 16:00 ?
                          > >
                          >
                          Jest 16-go o 16:00 i mi uciekl.A tak sobie chcialele ze Zdrojem zdanko wymienic.:
                          ((
                          • Gość: Kriss Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 18:42
                            Polecam wam nowy wątek z warszawskiego forum pt: "FORUM MILCZENIA"
                            Warto tam zajrzeć na chwilę.
                            • Gość: Roberto Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 18:46
                              Witam wszystkich forumowiczów po powrocie z Warszawy...
                            • Gość: Roberto Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 18:47
                              Gość portalu: Kriss napisał(a):

> Polecam wam nowy wątek z warszawskiego forum pt: "FORUM MILCZENIA"
                              > Warto tam zajrzeć na chwilę.

Czytałem Kriss - "super wątek"...
                              Pozdro !

• Gość: Roberto Re: ------------------------------------------------------------------ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 20:52
                                Niestety, ale będę musial opuścić nasze Forum na kilkanaście dni. Wyjeżdżam na
                                prawie 2 tygodnie do stolicy - będę im projektował nowe miasto !!!
                                Pozdrawiam Was wszystkich i do spotkania na Forum za niecałe 2 tygodnie !!!
                                • Gość: wędzonka Re: ------------------------------------------------------------------ IP: 156.24.231.* 20.08.01, 21:01

> Niestety, ale będę musial opuścić nasze Forum na kilkanaście dni. Wyjeżdżam na
                                  > prawie 2 tygodnie do stolicy - będę im projektował nowe miasto !!!
                                  > Pozdrawiam Was wszystkich i do spotkania na Forum za niecałe 2 tygodnie !!!

Tylko wystaw im tam GODNY rachunek, bo w jakosc Twojej roboty nie watpie! :)
                                  • Gość: JaJaccek Re: ------------------------------------------------------------------ IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 20.08.01, 21:14
                                    Gość portalu: wędzonka napisał(a):

>
                                    > > Niestety, ale będę musial opuścić nasze Forum na kilkanaście dni. Wyjeżdża
                                    > m na
                                    > > prawie 2 tygodnie do stolicy - będę im projektował nowe miasto !!!
                                    > > Pozdrawiam Was wszystkich i do spotkania na Forum za niecałe 2 tygodnie !!
                                    > !
                                    >
                                    >
                                    > Tylko wystaw im tam GODNY rachunek, bo w jakosc Twojej roboty nie watpie! :)
                                    >

A poza tym w Wa-wie podobno tez maja kompy, niektore nawet z dostepem do FORUM.
                                    • Gość: Roberto Re: ------------------------------------------------------------------ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 21:41
                                      Gość portalu: JaJaccek napisał(a):

> Gość portalu: wędzonka napisał(a):
                                      >
                                      > > Gość portalu: Roberto napisał(a):
                                      > >
                                      > > > Niestety, ale będę musial opuścić nasze Forum na kilkanaście dni. Wyj
                                      > eżdża
                                      > > m na
                                      > > > prawie 2 tygodnie do stolicy - będę im projektował nowe miasto !!!
                                      > > > Pozdrawiam Was wszystkich i do spotkania na Forum za niecałe 2 tygodn
                                      > ie !!
                                      > > !
                                      > >
                                      > >
                                      > > Tylko wystaw im tam GODNY rachunek, bo w jakosc Twojej roboty nie watpie!
                                      > :)
                                      > >
                                      >
                                      > A poza tym w Wa-wie podobno tez maja kompy, niektore nawet z dostepem do FORUM
                                      > .

Mają i to na pewno mają kompy, ale ja wyznaję zasadę, ze jak pracuję, to nie
                                      siedzę na Forum (głupie przyzwyczajenie, ale cóż). Po prostu jak siedzę w pracy
                                      nad jakimś projektem, to szczerze mówiąc "nie widzę nic dookoła" - po prostu
                                      pochłania mnie do reszty praca i tylko praca. Moze to "dziwactwo" lub "jakieś
                                      zboczenie"...ale cóż, takie życie...
                                      Myślę, że bez mojej prawie 2 tygodniowej nieobecności na Forum, się obejdziecie.
                                      Za to po powrocie obiecują wiele wpisów...
                                      Jeszcze raz serdecznie Was wszystkich pozdrawiam !!!
                                • Gość: JaJaccek Re: ------------------------------------------------------------------ IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 20.08.01, 21:11

> Niestety, ale będę musial opuścić nasze Forum na kilkanaście dni. Wyjeżdżam na
                                  > prawie 2 tygodnie do stolicy - będę im projektował nowe miasto !!!
                                  > Pozdrawiam Was wszystkich i do spotkania na Forum za niecałe 2 tygodnie !!!

Mocny punkt dla Wrocka widze.Bedziemy im mieli czym oczy ukluc.Tylko zrob cos na
                                  miare Maksia Berga i koniecznie tablica: To....projekt autorstwa wroclawianina
                                  R...
                                  • Gość: Roberto Re: ------------------------------------------------------------------ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 21:37

>
                                    > > Niestety, ale będę musial opuścić nasze Forum na kilkanaście dni. Wyjeżdża
                                    > m na
                                    > > prawie 2 tygodnie do stolicy - będę im projektował nowe miasto !!!
                                    > > Pozdrawiam Was wszystkich i do spotkania na Forum za niecałe 2 tygodnie !!
                                    > !
                                    >
                                    > Mocny punkt dla Wrocka widze.Bedziemy im mieli czym oczy ukluc.Tylko zrob cos
                                    > na
                                    > miare Maksia Berga i koniecznie tablica: To....projekt autorstwa wroclawianina
                                    > R...

Niestety, ale jestem przy pracy ograniczony zachciankami inwestora (w tym
                                    przypadku holenderskiego giganta ING). Będę starał się warszawiakom
                                    zagospodarować teren przy ich "dumie" -DW CENTRALNYM (obecnie budki zhot-dogami
                                    i innym "jedzonkiem")...
                                    • Gość: JaJaccek Re: ------------------------------------------------------------------ IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 20.08.01, 22:57
                                      No to powodzenia Roberto! Do dziela wiec!
                                      P.S. Cizby chcieli-scie zaslonic najladniejsza budowle we Warszawie??
                                      • Gość: Roberto Re: ------------------------------------------------------------------ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 23:26

> No to powodzenia Roberto! Do dziela wiec!
                                        > P.S. Cizby chcieli-scie zaslonic najladniejsza budowle we Warszawie??

PKIN nie zasłoniemy, bo Piskorski nie pozwolił...
                                        Pozdrawiam !

• Gość: JaJaccek Re: ------------------------------------------------------------------ IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 20.08.01, 23:42

> Gość portalu: JaJaccek napisał(a):
                                          >
                                          > > No to powodzenia Roberto! Do dziela wiec!
                                          > > P.S. Cizby chcieli-scie zaslonic najladniejsza budowle we Warszawie??
                                          >
                                          > PKIN nie zasłoniemy, bo Piskorski nie pozwolił...
                                          > Pozdrawiam !
                                          >
                                          Kamien mnie spadl z serca. Fajny gosc z pana P.Juz go polubilem.:))Pozdr.
                                    • Gość: wędzonka Re: ------------------------------------------------------------------ IP: 156.24.231.* 20.08.01, 23:48

> Gość portalu: JaJaccek napisał(a):
                                      >
                                      > > Gość portalu: Roberto napisał(a):
                                      > >
                                      > > > Niestety, ale będę musial opuścić nasze Forum na kilkanaście dni. Wyj
                                      > eżdża
                                      > > m na
                                      > > > prawie 2 tygodnie do stolicy - będę im projektował nowe miasto !!!
                                      > > > Pozdrawiam Was wszystkich i do spotkania na Forum za niecałe 2 tygodn
                                      > ie !!
                                      > > !
                                      > >
                                      > > Mocny punkt dla Wrocka widze.Bedziemy im mieli czym oczy ukluc.Tylko zrob
                                      > cos
                                      > > na
                                      > > miare Maksia Berga i koniecznie tablica: To....projekt autorstwa wroclawia
                                      > nina
                                      > > R...
                                      >
                                      >
                                      > Niestety, ale jestem przy pracy ograniczony zachciankami inwestora (w tym
                                      > przypadku holenderskiego giganta ING). Będę starał się warszawiakom
                                      > zagospodarować teren przy ich "dumie" -DW CENTRALNYM (obecnie budki zhot-dogam
                                      > i
                                      > i innym "jedzonkiem")...

Czy Ty Roberto robisz te zlote balkony czy cos takiego? Od razu widac czemu sie
                                      Warszawiaki tak podniecaja!!
                                      • Gość: Roberto Re: ------------------------------------------------------------------ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 01:42
                                        "ZŁOTE TARASY" Wędzonko !!! To najbardziej podniecająca warszawiaków
                                        inwes6tycja od lat...
                                        Trochę się zdziwią, bo nie będzie tak wielka i wspaniała, jaka była we
                                        wstępnych projektach. Po prostu inwestorzy nie chcą już tak wpompowywać
                                        pieniędzy w Polskę i Warszawę jak jeszcze np 2-3 lata temu...
                                        Skończyło się "Eldorado".
                                        Mam nadzieję, że ING zawita wkrótce do Wrocławia i zagospodauje wraz z PKP
                                        tereny przy naszym Dworcu Głownym.
                                        Na razie myślą o Katowicach...
                                        Pozdro !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka