Gość: bartolomeo IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.01.04, 10:00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znayomy Re: sp.65-klasa"F" odbiór 25.01.04, 10:27 Szukam funfli i funfelki z "f" rocznik 1976.Co tam słychac u was moje robaczki?Z jedyna osoba z która mam kontakt,to jest Adam Ryterski.Żyje nam się całkiem nieżle.Żonki,dzieci itp(ja 2,on 1) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: sp.65-klasa"F" odbiór IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.04, 12:12 OOOOO a ja tez z 'f' ale 77 rocznik. Odpowiedz Link Zgłoś
znayomy Re: sp.65-klasa"F" odbiór 07.02.04, 17:00 bardzo mi miło,szkoda tylko że tak malo ludzi tu przebywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: sp.65-klasa"F" odbiór IP: *.kask.net.pl / *.kask.net.pl 10.02.04, 22:23 ja też rocznik '77, klasa "o" pozdrawiam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: sp.65-klasa"F" odbiór IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.04, 11:39 pozdrawiam klase 'o'. Ale fajnie. Moze jeszcze sie ktos znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: sp.65-klasa"F" odbiór IP: *.magma-net.pl 10.07.05, 19:36 jak miło powspominać...rocznik 77 klasa m. Jest ktoś znajomy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartolomeo Re: sp.65-klasa"F" odbiór IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.02.04, 17:46 Pozdrawia was 76.Widzę liczebną przewagę 27-mio latków,ale miło mi że jednak ktoś zainteresował się moim wątkiem,również z waszego rocznika miałem(i mam)wielu znajomych.Czekam na kolejnych korespondentów.CZEŚĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znayommy Re: sp.65-klasa"F" odbiór IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.02.04, 21:33 tu bartek z tej strony.mój adres pocztowy hurcik@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: sp.65-klasa"F" odbiór IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.04, 11:18 czy konieczne bylo pdawanie ile mamy lat... Staram sie o tym zapomniec ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZNAYOMY Re: sp.65-klasa"F" odbiór IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.02.04, 11:20 kwiatk:) dlaczego starasz się o tym zapomnieć?czy żle wspominasz szkołę,czy jesteś taki stary?a teraz z innej beczki.czy ktoś znał MARKA KENDZIE z Kłodnickiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: sp.65-klasa"F" odbiór IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.04, 12:37 Az taka stara to nie jestem:)))Ale mojego brata koledzy mowia do mnie "prosze Pani" a to nie fajne uczucie... Ja kojarze Marka. Tez mieszkalam na Klodnickiej ale zeby go znac to nie... Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZNAYOMY Re: sp.65-klasa"F" odbiór IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.02.04, 19:59 To przekaże pani (proszę pani)niemiłą informację.MAREK nie żyje,ponoć zapił się na śmierć.Fajnym był kolegą,spędziłem z nim 8 lat podstawówki. minuta ciszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.04, 03:32 Nie znalam go zbyt dobrze ale i tak szok... Jakies mialam dziwne przeczucie jak pytales o niego w poprzednim poscie... Minuta ciszy!!! >>pani (proszę pani) Ale zlosliwiec, no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znayomy Re: ... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.02.04, 20:19 już odrazu złośliwiec,ale nie daj się jak będą utępować ci miejsca tramwaju,he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.04, 23:16 dzieki bogu ani nie wygladam ani sie nie zachowuje wiec to mi jeszcze przez jakis czas nie grozi ale jak zaczna to sie bede martwic. Jak narazie wygrywam wyscig o miejsce w tramwaju:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znayomy Re: ... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.02.04, 20:54 dięki bogu,to ja wczoraj zdałem prawko przyczepy do sam.ciężarowych.a teraz z innej beczki:)jak wspominasz naszą starą budę i nauczycieli(typu MORIKI,PIOTROWSKA,SIWA itd.itp.)znałaś może AGATĘ KOMOROWSKĄ?(żyje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.04, 16:35 >>dięki bogu,to ja wczoraj zdałem prawko przyczepy do sam.ciężarowych eeee... to gratulacje... >>nauczycieli(typu MORIKI,PIOTROWSKA,SIWA itd.itp Tos mnie zagial teraz. Pamietam, ze moja wychowawczynia byla Sawicka, pamietam Kluska bo byl wtedy dyrektorem i uczyl mnie polskiego, Michalowicz od ros, a na reszte to bym potrzebowala kilku dni... >>znałaś może AGATĘ KOMOROWSKĄ?(żyje) No to dosc drastyczne bylo... Nie nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
znayomy Re: ...----------------------------------->>> 22.02.04, 09:39 Witaj KWIATKU :-)Klusek na prezydenta,a jeżeli chodzi o MICHAŁOWICZ to mamy wspólną znajomą i to właśnie ją nazywli SIWA.PIOROWSKA(chłopczyca)-WOS,MORIKI(podobna do greczynki z dużymi dziurkami w nosie)BIOLOGIA,itd i bez końca.No ale tego małego konusa od fizyki ZAWADZKĄ chyba znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: ...-----------------------------------> IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.04, 18:18 No wlasnie fizyke mialam z Sawicka a biologie z pania, ktorej nazwisko wstydze sie wymawiac zeby nie przejezyczyc, pani Kudas. Klusek rules rzeczywiscie ale rzucal w nas tymi drewnianymi kolkami od kluczy... Nikt nie dostal bo wprawe mielismy... A Michalowicz to nawet niedawno widzialam. Nie zmienila sie. No ze szoly sredniej to ja wiecej pamietam. Chyba sobie wyciagne swiadectwo i zobacze kto mnie uczyl bo wstyd... Pozdr. Aaaaaaa przypmnialam sobie, ze geografie mialam z taka z tikiem nerwowym... Wawrzy....Wawrzyszyn... Wawrzynska... nie wiem... Ooooo i matma z Zielinska-Laszczyk. Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znayomy Re: ... :>) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.02.04, 17:45 jeżeli dalej mieszkasz na terenie przy szkolnym,to powinnaś widywać większość z nauczycieli....oni byli tam jak mafia sycylijska,a twarze ich są niezmienne.a najmilej wspominianą chwilą wtej szkole była długa przerwa no i wakacjeeehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znayomy Re: ... :>) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.02.04, 17:52 ps.ciekawe czemu nie odzywa się gość"m"i gość"marsha".czyżby mieli dość wspomnień,bo jeżeli tak to poco tu zaglądali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek ;)))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.04, 11:26 Nie mieszkam ale chyba niedlugo bede wiec koszmary nocne powroca. A byles moze w srodku jakos niedawno??? Ja bylam jakies 3 lata temu i wydala mi sie ta szkola jakas mala i niegrozna. Nauczyciele nic mi nie mogli zrobic... I te schodki takie male... Najfajniej bedzie zaprowadzic tam dziecko do tych samych nauczycieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znayomy Re: :+) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.02.04, 21:34 w środku byłem tam jakoś 5 lat temu.brakowało mi jednak tej chmary bigających dzieciaków,oraz pomalowanych strzałek kierunkowych na podłodze i schodach(też je malowałem).przyrost naturalny się zmniejszył,więc i frekfencja zmalała...to nie to co za naszych czasów.wtedy nikt nawet nie myślał o wynajmowaniu sal szkolnych,już nie wspomnę o baraku gdzie uczyłem się na dwie zmiany(wtedy były jaja).teraz niestety dzisiejsza młodzież jest już inna.nie interesują się żadnymi grami i zabawami,nikt nie organizuje rozgrywek między klasowych---totalna nuda---.swoich dzieci niestety nie zaprowadzę do tej szkoły,ponieważ mieszkając na popowicach mój syn chodzi do trójki(bardzo wysoki poziom)a córka dopiero będzie uczęszczała do przedszkola,aczkolwiek na moje wesele zaprsiłem nauczycielkę od języka polskiego,panią BARBARĘ SZCZEPAŃSKĄ...zabawa była udana.do tej pory mam kontakt z moim przyjacielem ze szkolnej ławki.znamy się od 80r.,razem w przedszkolu,zerówce,szkole i tak do tej pory:-)a ty daleko się wyprowadziłś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: :+) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 12:07 Witam i pozdrawiam, ja z rocznika 76 ale klasa "i". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znayomy Re: :+) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.03.04, 08:31 jeżeli jesteś z "i" to pewnie znasz ADAMA RYTERSKIEGO I MARKA JOACHIMIAKA?adam to mój stary kumpel z "f",a marka znam jeszcze z MSR-U z podstawówki.teraz razem w trójkę dalej się kumplujemy,spotykamy się na wspólnych wyjazdach staro harceskich.parę innych ludzi też znałem z waszej klasy,ale pamięć do nazwisk kiepska. HEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: :+) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.04, 12:18 Hej hej Adasia Ryterskiego znam, Joachimiaka też, Bogusia widziałam niedawno, z reszta jakos drogi sie rozeszły i kontaktu nie mam. Wyniosłam sie na drugi koniec Wrocka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znayomy Re: :+) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.03.04, 18:33 dzięki za pozdrowienia,przekaże je ADASIOWI Czuwaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znayomy Re: sp.65-klasa"F" odbiór IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.03.04, 18:04 witaj na naszym forum a-klasowiczu,ale po co nwy wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znayomy Re: :-)do małej IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 16.03.04, 19:43 adam za pozdrowienia dziękuje,ale nie wie od kogo są....odbiór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: :-)do małej IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 12:32 kaha b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znayomy Re: :-)do małej IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.03.04, 19:52 dzięki,bo już myślałem że mu czacha pęknie od myślenia kto był taki mały w klasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: :-)od małej IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 11:28 najmniejszy w klasie byl Bartus :) pozdrawiam jesli macie z nim kontakt!Byla Gabi,Ania, Leszek, Daniel x2, Beata, Agnieszka, Agata, Aneta x2 i Kasia, itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znayomy Re: :-)do małej IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.03.04, 22:16 dzięki,a z "f" kogoś znałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: :-)od małej IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.04, 11:22 może znałam, nie pamietam, to było tak dawno temu ....:), ale pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znayomy halo,halo IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.04.04, 21:35 ludziska,co wy nie żyjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znayomy Re: halo,halo IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.07.04, 16:54 chyba te upały wszystkich wysuszyły Odpowiedz Link Zgłoś
znayomy Re: halo,halo 30.09.04, 10:58 tulu z was ma interka więc nie wierzę,że tu nie zaglądacie.chyba że nie lubicie wspomnień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: halo,halo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 17:50 mogę mówić za siebie- zaglądam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znayomy Re: halo,halo IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.10.04, 09:46 adam ryterski pyta się kto to taki ta mała,bo nie wie kogo ma pozdrowić??? Odpowiedz Link Zgłoś