Dodaj do ulubionych

Weekendowa lista obecnosci :-))

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 22:35
cyfer na posterunku :-)) a tak na marginesie: rozbawil mnie jeden post na warszawskim forum, w ktorym ktos stwierdzil, ze mamy wiecej postow bo...u nas dostep do netu jest tanszy :-))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Jajaccek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 08.02.02, 22:52
      Z tanszym dostepem, to pewnikiem mnie miaaaal na mysli.
      • Gość: cyfer Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 23:02
        byc moze :-))) ale chyba bardziej mu jednak o "dialog" chodzilo... to chyba nie jest kryptoreklama??? a jak tak, to blagam admina o wybaczenie... :-))
        • monil Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) 08.02.02, 23:05
          w niedzielę wyjeżdżam, ale dziś i może jutro trochę pobuszuję :)))
      • Gość: feran Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.txucom.net 08.02.02, 23:05
        Ten weekend jestem on call.

Cyfer- mnie to juz nic nie bawi;jedeny co ciekawe to to,ze chyba caly zakon
        salezjanow(w Polsce)bedzie wnet siedziec (za przestepstwa finansowe) to beda
        musieli zmienic regule na "zamknieta".
        • Gość: cyfer Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 23:12
          a ja jednak twierdze, ze jest jeszcze z czego sie posmiac... ot, nie dalej jak wczoraj w telewizorze byl filmik dokumentalny "polska: update". cudzoziemcy mieszkajacy w naszym pieknym kraju opowiadali co im sie podoba, a co nie. i tak wlasnei a'propos zakonu mi sie przypomnialo... otoz jeden z wystepujacych opowiadal, ze byl w kosciele, czestochowie. z ambony ksiezulo grzmial na temat aborcji. po dluzszej chwili wstal czerwony ze zlosi, znajomy opowiadajacego lekarz-ginekolog i na glos stwierdzil: "moze zaczniecie od siebie i przestaniecie przyprowadzac do nas ciezarne zakonnice?" zatkalo mnie. duch w narodzie nie ginie :-)))
          • Gość: Jajaccek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 08.02.02, 23:22
            Gość portalu: cyfer napisał(a)
            ... przestaniecie przypro
            > wadzac do nas ciezarne zakonnice?" zatkalo mnie.

Mnie tez zatkalo. Zakonnice.! W ciazy??!!Partagenoza???;)))
    • Gość: Janek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 23:07
      Jestem. Poświęciłem sie dla forum i z oślej ławki nie schodzę. Admnin nie chce,
      to sam równam szanse. Robię grzecznie i po pańsku to co robią Warszawiacy.
      Zgodnie z poleceniem Pani z mojej klasy muszę ich przeprosić 1000 razy. Zostało
      jeszcze 900. Pozdrawiam.
      • egoist Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) 08.02.02, 23:10
        jesteś głupcem
        • roberto.65 Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) 08.02.02, 23:25
          egoist napisał(a):

> jesteś głupcem

Chciałem do ciebie się updobnić.Ale tylko na forum.
          • Gość: tyrysek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 23:28
            roberto.65 jestes Jankiem?
            • Gość: Janek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 23:33
              Tyrysku. Niestety On nie jest mną, a ni ja NIm. Szkoda. Mamy inne adresy.
              Popatrz. ;)))
          • egoist robuś sixti fajv 08.02.02, 23:34
            zastanów się kiedyś
            • roberto.65 Re: egoist -0 08.02.02, 23:42
              egoist napisał(a):

> zastanów się kiedyś

dajesz dobry przyklad. To się człowiek uczy.
              • egoist Re: egoist -0 09.02.02, 00:10
                bełkot
        • Gość: Janek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 23:30
          egoist napisał(a):

> jesteś głupcem

Uprzejmość za uprzejmość. Na honorowym miejscu w oślej ławce Warszawiacy Twoje
          wypociny umieścili. Trzymaj się i pisz więcej. Postów im brakuje.
          • Gość: tyrysek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 23:31
            Janku, zostan na glownym!
            • Gość: Janek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 23:38
              Gość portalu: tyrysek napisał(a):

> Janku, zostan na glownym!

Tyrysku. Prosiłem Warszawiaków o fair play. Prosiłem o kasowanie głupich
              seryjnych wątków admina. Nasze krasnale, nawet wysuszone to sam miód przy ich
              niektórych wątkach. Zabawa przekroczyła określone ramy i staram sie to upakować.
              A mam jeszcze sporo czasu do połowy lutego to się bawię.

• egoist Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) 09.02.02, 00:09
            ???

może ktoś ci pomoże
    • Gość: Janek Re: Do egoisty. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 23:47
      Kundlu ze spuszczonym ogonem. Jak obrabiasz nam d.... na forum warszawskim to
      miej odwagę wymienić nicki, a nie pisać "paru kretynów". Mnie możesz uważać za
      durnia bo nim jestem zajmując się takim g..... jak ty. Bez wzajemności jełopie.
      • Gość: cyfer Re: Do egoisty. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 23:59
        a taki fajny watek sie zapowiadal... :-(
        • Gość: Jajaccek Re: Do egoisty. IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 09.02.02, 00:02
          Gość portalu: cyfer napisał(a):

> a taki fajny watek sie zapowiadal... :-(

No wlasnie. Tu nie trzeba sie denerwowac.Tu trzeba postowac.
        • Gość: feran Re: Do egoisty. IP: *.txucom.net 09.02.02, 00:03
          Piatek.ludzie sie denerwuja.
          • Gość: cyfer Re: Do egoisty. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 00:07
            a po co? ie lepiej sie cieszyc?
            • Gość: marsha Re: Do egoisty. IP: 192.168.0.* 09.02.02, 00:11
              od kilku minut mamy sobotę-oby nie było dziś chamów na Forum, i niech
              Warszawiakom zatnie się serwer Gazety :)))
              dobrej nocy czuwającym!
              M.

• Gość: tyrysek Re: Do egoisty. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 00:13
              zgadzam sie
              stres nas niszczy
              nie warto mu pomagac
      • egoist ? 09.02.02, 00:14
        ty się kiedyś zastanawiałeś nad czymkolwiek ??
    • Gość: feran Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.txucom.net 09.02.02, 00:11
      jajacek jak w Chicago? u mnie rano byl przymrozek ale teraz jest 58.Zakwitly (w
      East Texas) pierwsze krzaki,cos takiego jak bez.
      • Gość: feran Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.txucom.net 09.02.02, 00:14
        My (Ja i Jajacek) to siedem godzin do tylu to u nas ciagle piatek.
        • Gość: cyfer pytanie de ferana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 00:19
          od kilku dni chcialem sie zapytac... jakim cudem po mojej lakonicznej wypowiedzi na temat operacji jednego z blizniakow, bezblednie postawiles diagnoze, a twoim kolegom po fachu zajelo to prawie 3 tygodnie...
          • Gość: feran Re: pytanie de ferana IP: *.txucom.net 09.02.02, 00:40
            Well ,chcialbym napisac, ze jestem mistrzem swiata w medycynie ale to nieprawda.
            Duza czesc mojej pracy to noworodki,wiele lat praktyki i tzw educated
            guess;poza tym wyraznie opisales objawy i sposob leczenia.
            • Gość: cyfer Re: pytanie de ferana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 00:58
              wracaj do wroclawia, prosze... :-)))
              • Gość: tyrysek Re: pytanie de ferana IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 01:07
                przez 3 tyg. nikt na to nie wpadl, czy tyle trwal pobyt w szpitalu razem z
                leczeniem?
                troche to mi sie dziwne wydaje, bo to jest jedna z czestszych wad wrodzonych...
                • Gość: cyfer Re: pytanie de ferana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 01:10
                  nikt na to nie wpadl przez trzy tygodnie. konsultowalo sie trzech lekarzy a jak juz wpadli co malemu dolega - wyladaowal w klinikach na sklodowskiej i po czterech dniach byl w domu
      • Gość: Jajaccek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 09.02.02, 00:18
        Czesc, rano bylo 29F ale kolo 10:00 WYSZLO SLONCE !!!I caly dzien byl
        przepiekny.Ludzie chodza do pobliskiego parku Cumberland. Z dzieciakami na
        slizgi. Polnocna strona zbocza w sniegu.Piekny dzien.:))
      • Gość: tyrysek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) do Ferana IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 00:20
        zajrzyj, prosze, do watku o czasie wolnym
        krotkie pytanko
        • Gość: feran Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) do Ferana IP: *.txucom.net 09.02.02, 00:28
          Tyrysek juz odpowiedzielm.Jak tak dalej pojdzie to zdopingujesz mnie do
          zbudowania web page ,ale cholera czasy malo bo musze odnowiac specjalizacje i
          by wypadalo cos sie pouczyc.
          W USA w wielu specjalnosciach lekarskich nie ma stponia na cale zycie tylko na
          kilka lat.W mojej co 7 lat trzeba zdawac egzamin.Co prawda ma to swoje
          zalety.Na kurs przygotowawczy wtybieram sie do Las Vegas.
          • Gość: tyrysek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) do Ferana IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 00:51
            dzieki
            czyli nie ma tego zlego... ;-)
            mysle, ze te egzaminy to wcale nie glupi pomysl
            tutaj tez by sie cos takiego przydalo
            jak oceniasz poziom tych egzaminow?
            • Gość: feran Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) do Ferana IP: *.txucom.net 09.02.02, 01:11
              Poziom egzaminu:jak sie troche poucysz to 90% zdaje.Ten egzamin ma na celu
              sprawdzenie czy aplikant ma minimum wiadomsci potrzebnych,nie maximum. W wielu
              specjalnoscich go nie ma,zwlaszcza chirurgicznych.Nazyaw sie to
              recertyfikacja.By byc dopuszczonym trzeba spelnic tez inne warunki(minimum350
              postow na wrclawskim forum tygodniowo),wniesc oplaty no i dojechac na egzamin
              jest w cos 10 miastach,tak ze sa spore wydatki.
            • Gość: kirkol Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) do Ferana IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 01:12
              jak bys Feran potrzebowal zetonow na egzamin to napisz , ale wczesniej przyslij
              wzor , to Ci pomozemy
              pozdro
              • Gość: feran Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) do Ferana IP: *.txucom.net 09.02.02, 01:25
                Pomocy nigdy nie za duzo.
                mam problem bo moja zona chce ze mna leciec do Las vegas,mowie jej ze ja nic
                tylko nauka ale czy uwierzy?
                • Gość: cyfer Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) do Ferana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 01:27
                  nie uwierzy :-))
    • pan_laga Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) 09.02.02, 02:01
      Gość portalu: cyfer napisał(a):

> cyfer na posterunku :-)) a tak na marginesie: rozbawil mnie jeden post na warsz
      > awskim forum, w ktorym ktos stwierdzil, ze mamy wiecej postow bo...u nas dostep
      > do netu jest tanszy :-))))

Chle, chle.
      Mieszkam w Warszawie.
      I co.
      Mam niby drozszy dostęp , a jestem tu ?
      szczecinianin - pan laga
    • Gość: Janek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 15:00
      Ciekawe kto dzisiaj na dyżurze będzie? :)))
      • melancho Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) 09.02.02, 15:08
        Wsystkich zainteresowanych w liczbie "0" informuje że jestem---zagrajcie surmy
        pochwalne !! :-))
        • Gość: kirkol Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 15:11
          i nasze sdi jest obecna na posterunku
          pozdro
          • Gość: tyrysek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 18:07
            kirkol, moge sie pod Ciebie podszywac he he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka