Gość: cyfer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 22:35 cyfer na posterunku :-)) a tak na marginesie: rozbawil mnie jeden post na warszawskim forum, w ktorym ktos stwierdzil, ze mamy wiecej postow bo...u nas dostep do netu jest tanszy :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jajaccek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 08.02.02, 22:52 Z tanszym dostepem, to pewnikiem mnie miaaaal na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 23:02 byc moze :-))) ale chyba bardziej mu jednak o "dialog" chodzilo... to chyba nie jest kryptoreklama??? a jak tak, to blagam admina o wybaczenie... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
monil Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) 08.02.02, 23:05 w niedzielę wyjeżdżam, ale dziś i może jutro trochę pobuszuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.txucom.net 08.02.02, 23:05 Ten weekend jestem on call. Cyfer- mnie to juz nic nie bawi;jedeny co ciekawe to to,ze chyba caly zakon salezjanow(w Polsce)bedzie wnet siedziec (za przestepstwa finansowe) to beda musieli zmienic regule na "zamknieta". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 23:12 a ja jednak twierdze, ze jest jeszcze z czego sie posmiac... ot, nie dalej jak wczoraj w telewizorze byl filmik dokumentalny "polska: update". cudzoziemcy mieszkajacy w naszym pieknym kraju opowiadali co im sie podoba, a co nie. i tak wlasnei a'propos zakonu mi sie przypomnialo... otoz jeden z wystepujacych opowiadal, ze byl w kosciele, czestochowie. z ambony ksiezulo grzmial na temat aborcji. po dluzszej chwili wstal czerwony ze zlosi, znajomy opowiadajacego lekarz-ginekolog i na glos stwierdzil: "moze zaczniecie od siebie i przestaniecie przyprowadzac do nas ciezarne zakonnice?" zatkalo mnie. duch w narodzie nie ginie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 08.02.02, 23:22 Gość portalu: cyfer napisał(a) ... przestaniecie przypro > wadzac do nas ciezarne zakonnice?" zatkalo mnie. Mnie tez zatkalo. Zakonnice.! W ciazy??!!Partagenoza???;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 23:07 Jestem. Poświęciłem sie dla forum i z oślej ławki nie schodzę. Admnin nie chce, to sam równam szanse. Robię grzecznie i po pańsku to co robią Warszawiacy. Zgodnie z poleceniem Pani z mojej klasy muszę ich przeprosić 1000 razy. Zostało jeszcze 900. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto.65 Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) 08.02.02, 23:25 egoist napisał(a): > jesteś głupcem Chciałem do ciebie się updobnić.Ale tylko na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 23:28 roberto.65 jestes Jankiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 23:33 Tyrysku. Niestety On nie jest mną, a ni ja NIm. Szkoda. Mamy inne adresy. Popatrz. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto.65 Re: egoist -0 08.02.02, 23:42 egoist napisał(a): > zastanów się kiedyś dajesz dobry przyklad. To się człowiek uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 23:30 egoist napisał(a): > jesteś głupcem Uprzejmość za uprzejmość. Na honorowym miejscu w oślej ławce Warszawiacy Twoje wypociny umieścili. Trzymaj się i pisz więcej. Postów im brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 23:31 Janku, zostan na glownym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 23:38 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > Janku, zostan na glownym! Tyrysku. Prosiłem Warszawiaków o fair play. Prosiłem o kasowanie głupich seryjnych wątków admina. Nasze krasnale, nawet wysuszone to sam miód przy ich niektórych wątkach. Zabawa przekroczyła określone ramy i staram sie to upakować. A mam jeszcze sporo czasu do połowy lutego to się bawię. Odpowiedz Link Zgłoś
egoist Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) 09.02.02, 00:09 ??? może ktoś ci pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do egoisty. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 23:47 Kundlu ze spuszczonym ogonem. Jak obrabiasz nam d.... na forum warszawskim to miej odwagę wymienić nicki, a nie pisać "paru kretynów". Mnie możesz uważać za durnia bo nim jestem zajmując się takim g..... jak ty. Bez wzajemności jełopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Do egoisty. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 23:59 a taki fajny watek sie zapowiadal... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Do egoisty. IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 09.02.02, 00:02 Gość portalu: cyfer napisał(a): > a taki fajny watek sie zapowiadal... :-( No wlasnie. Tu nie trzeba sie denerwowac.Tu trzeba postowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: Do egoisty. IP: *.txucom.net 09.02.02, 00:03 Piatek.ludzie sie denerwuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Do egoisty. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 00:07 a po co? ie lepiej sie cieszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Do egoisty. IP: 192.168.0.* 09.02.02, 00:11 od kilku minut mamy sobotę-oby nie było dziś chamów na Forum, i niech Warszawiakom zatnie się serwer Gazety :))) dobrej nocy czuwającym! M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Do egoisty. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 00:13 zgadzam sie stres nas niszczy nie warto mu pomagac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.txucom.net 09.02.02, 00:11 jajacek jak w Chicago? u mnie rano byl przymrozek ale teraz jest 58.Zakwitly (w East Texas) pierwsze krzaki,cos takiego jak bez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.txucom.net 09.02.02, 00:14 My (Ja i Jajacek) to siedem godzin do tylu to u nas ciagle piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer pytanie de ferana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 00:19 od kilku dni chcialem sie zapytac... jakim cudem po mojej lakonicznej wypowiedzi na temat operacji jednego z blizniakow, bezblednie postawiles diagnoze, a twoim kolegom po fachu zajelo to prawie 3 tygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: pytanie de ferana IP: *.txucom.net 09.02.02, 00:40 Well ,chcialbym napisac, ze jestem mistrzem swiata w medycynie ale to nieprawda. Duza czesc mojej pracy to noworodki,wiele lat praktyki i tzw educated guess;poza tym wyraznie opisales objawy i sposob leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: pytanie de ferana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 00:58 wracaj do wroclawia, prosze... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: pytanie de ferana IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 01:07 przez 3 tyg. nikt na to nie wpadl, czy tyle trwal pobyt w szpitalu razem z leczeniem? troche to mi sie dziwne wydaje, bo to jest jedna z czestszych wad wrodzonych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: pytanie de ferana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 01:10 nikt na to nie wpadl przez trzy tygodnie. konsultowalo sie trzech lekarzy a jak juz wpadli co malemu dolega - wyladaowal w klinikach na sklodowskiej i po czterech dniach byl w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 09.02.02, 00:18 Czesc, rano bylo 29F ale kolo 10:00 WYSZLO SLONCE !!!I caly dzien byl przepiekny.Ludzie chodza do pobliskiego parku Cumberland. Z dzieciakami na slizgi. Polnocna strona zbocza w sniegu.Piekny dzien.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) do Ferana IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 00:20 zajrzyj, prosze, do watku o czasie wolnym krotkie pytanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) do Ferana IP: *.txucom.net 09.02.02, 00:28 Tyrysek juz odpowiedzielm.Jak tak dalej pojdzie to zdopingujesz mnie do zbudowania web page ,ale cholera czasy malo bo musze odnowiac specjalizacje i by wypadalo cos sie pouczyc. W USA w wielu specjalnosciach lekarskich nie ma stponia na cale zycie tylko na kilka lat.W mojej co 7 lat trzeba zdawac egzamin.Co prawda ma to swoje zalety.Na kurs przygotowawczy wtybieram sie do Las Vegas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) do Ferana IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 00:51 dzieki czyli nie ma tego zlego... ;-) mysle, ze te egzaminy to wcale nie glupi pomysl tutaj tez by sie cos takiego przydalo jak oceniasz poziom tych egzaminow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) do Ferana IP: *.txucom.net 09.02.02, 01:11 Poziom egzaminu:jak sie troche poucysz to 90% zdaje.Ten egzamin ma na celu sprawdzenie czy aplikant ma minimum wiadomsci potrzebnych,nie maximum. W wielu specjalnoscich go nie ma,zwlaszcza chirurgicznych.Nazyaw sie to recertyfikacja.By byc dopuszczonym trzeba spelnic tez inne warunki(minimum350 postow na wrclawskim forum tygodniowo),wniesc oplaty no i dojechac na egzamin jest w cos 10 miastach,tak ze sa spore wydatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) do Ferana IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 01:12 jak bys Feran potrzebowal zetonow na egzamin to napisz , ale wczesniej przyslij wzor , to Ci pomozemy pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) do Ferana IP: *.txucom.net 09.02.02, 01:25 Pomocy nigdy nie za duzo. mam problem bo moja zona chce ze mna leciec do Las vegas,mowie jej ze ja nic tylko nauka ale czy uwierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) do Ferana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 01:27 nie uwierzy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) 09.02.02, 02:01 Gość portalu: cyfer napisał(a): > cyfer na posterunku :-)) a tak na marginesie: rozbawil mnie jeden post na warsz > awskim forum, w ktorym ktos stwierdzil, ze mamy wiecej postow bo...u nas dostep > do netu jest tanszy :-)))) Chle, chle. Mieszkam w Warszawie. I co. Mam niby drozszy dostęp , a jestem tu ? szczecinianin - pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 15:00 Ciekawe kto dzisiaj na dyżurze będzie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
melancho Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) 09.02.02, 15:08 Wsystkich zainteresowanych w liczbie "0" informuje że jestem---zagrajcie surmy pochwalne !! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 15:11 i nasze sdi jest obecna na posterunku pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Weekendowa lista obecnosci :-)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 18:07 kirkol, moge sie pod Ciebie podszywac he he Odpowiedz Link Zgłoś