Dodaj do ulubionych

Frasyniuk chce być prezydentem

IP: 195.117.149.* 09.02.02, 09:06
No właśnie, a wy nic?
Obserwuj wątek
    • spoden Re: Frasyniuk chce być prezydentem 09.02.02, 18:04
      no i dobrze,że chce,nawet go popieram,ale szanse to ma bardzo niewielkie,bo nie
      ma żadnej mozliwości co do koalicji(z po się pokłócili wiadomo kiedy,z aws-em
      przy odwołaniu waszkiewicza,a sld nie potrzebna jest żadna koalicja)więc szanse
      są bardzo mizerne,ale będe na niego głosował.
    • Gość: Magnes Re: Frasyniuk chce być prezydentem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 15:13
      Jestem zaaaaaa...
    • Gość: Janek Re: Frasyniuk chce być prezydentem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.02, 22:57
      Nieprawda. Dzisiaj został wybrany szefem Unii Wolności.
    • gruda Re: Frasyniuk chce być prezydentem 17.02.02, 23:49
      i nim zostanie!
    • Gość: Homar Re: Frasyniuk chce być prezydentem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 00:41
      Gość portalu: kacha napisał(a):
      > No właśnie, a wy nic?

Nie mozna jednoczesnie: bojkotowac izraelskie produkty i glosowac na prezydenta.

• Gość: gangster Nie sadze IP: *.enh.org 18.02.02, 02:59
      nie sadze aby chcial byc prezydentem. Mysle ze zna swoje granice.
    • Gość: bonczek no i co z tego? IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 18.02.02, 10:36
      Coraz częściej dochodzi między nami do sprzeczek w naturze własciwego prezydenta.A to złodziej, kombinator,
      cwaniak, darczyća, dobry organizator itd.Przestałem już w to wnikać i obojętne mi jest kto bedzie tym
      prezydentem.Chciałbym jednak przed wydaniem opini wiedzieć czym na takie stanowisko sobie zasłużył?
      Poniewarz historia lubi się powtarzać tak jak obecnemu przezydentowi tak i Frasynikowi stawiam pytanie co
      zrobili dla miasta by startować na tak zacne stanowisko?
      Jaki pozytywny dorobek mają w swojej karierze i jakie konkrety są w stanie przedstawić jako argument za?
      pozdrawiam
      zmęczony bonczek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka