Gość: kacha IP: 195.117.149.* 09.02.02, 09:06 No właśnie, a wy nic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spoden Re: Frasyniuk chce być prezydentem 09.02.02, 18:04 no i dobrze,że chce,nawet go popieram,ale szanse to ma bardzo niewielkie,bo nie ma żadnej mozliwości co do koalicji(z po się pokłócili wiadomo kiedy,z aws-em przy odwołaniu waszkiewicza,a sld nie potrzebna jest żadna koalicja)więc szanse są bardzo mizerne,ale będe na niego głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnes Re: Frasyniuk chce być prezydentem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 15:13 Jestem zaaaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Frasyniuk chce być prezydentem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.02, 22:57 Nieprawda. Dzisiaj został wybrany szefem Unii Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Frasyniuk chce być prezydentem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 00:41 Gość portalu: kacha napisał(a): > No właśnie, a wy nic? Nie mozna jednoczesnie: bojkotowac izraelskie produkty i glosowac na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangster Nie sadze IP: *.enh.org 18.02.02, 02:59 nie sadze aby chcial byc prezydentem. Mysle ze zna swoje granice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek no i co z tego? IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 18.02.02, 10:36 Coraz częściej dochodzi między nami do sprzeczek w naturze własciwego prezydenta.A to złodziej, kombinator, cwaniak, darczyća, dobry organizator itd.Przestałem już w to wnikać i obojętne mi jest kto bedzie tym prezydentem.Chciałbym jednak przed wydaniem opini wiedzieć czym na takie stanowisko sobie zasłużył? Poniewarz historia lubi się powtarzać tak jak obecnemu przezydentowi tak i Frasynikowi stawiam pytanie co zrobili dla miasta by startować na tak zacne stanowisko? Jaki pozytywny dorobek mają w swojej karierze i jakie konkrety są w stanie przedstawić jako argument za? pozdrawiam zmęczony bonczek Odpowiedz Link Zgłoś