Dodaj do ulubionych

Dutkiewicz Rafal

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.04, 09:10
Nie wiem nic o facecie - jestem z innego miasta i potrzebuje opinii - co
byscie o nim napisali takiej osobie jak ja? Jak go oceniacie? Jako czlowieka
i jako prezydenta?
Obserwuj wątek
    • Gość: Igi Re: Dutkiewicz Rafal IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.01.04, 19:03
      Wejdz w watek w temat: Dutkiewicz - miasto to nie firemka i sobie poczytaj :)
    • wielki_czarownik Jak oceniam? 29.01.04, 19:18
      Jako człowieka? Nie wiem - nie spotkałem się z nim prywatnie.
      Jako prezydenta? Gorzej niż źle. Niezwykle bierny, a jeżeli już się na coś wielkiego decyduje to wychodzą mu potworki pokroju tego nieszczęsnego lodowiska.
      • Gość: Igi Re: Jak oceniam? IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.01.04, 19:22
        To fakt, niestety jest bierny :(
    • Gość: kotbehemot Re: Dutkiewicz Rafal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 19:30
      Przede wszytskim- z przeprowadzonych ostatnio badań sondażowych wynika ze około
      70% Wrocławian pozytywnie ocenia jegoprezydenture. To chyba ewenement na skale
      kraju. Ja oceniam go pozytywnie głównie ze względu na stabilną i mądrą
      strategie inwestycyjną i ekonomiczną;)
      • Gość: Igi Re: Dutkiewicz Rafal IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.01.04, 19:33
        Tak nalezy przyznac, ze zgodnosc i mobilnosc wroclawian jest godna podziwu
        • Gość: Szarak1 Re: Dutkiewicz Rafal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.04, 19:56
          Zdolny biznesmen.Potrafi robić świetne interesy.Kupił od miasta nieruchomość w
          Rynku, za 10% jej realnej wartości.
        • Gość: maga Re: Dutkiewicz Rafal IP: 62.233.250.* 29.01.04, 20:06
          70% i takie mamy skutki.
          zakomuny też było takie i wieksze poparcie.
          I co!
          Jak wybieramy tak mamy.
          460 posłow obecnych 5 tez ich wybralismy. Wybieramy barachło zapakowane w
          ładny papierek.
          Tacy juz jestesmy nie potrafimy robic selekcji.
          Narzekamy ,złorzeczymy a stale w polityce mamy te same miernoty.
          Czy w blisko 700tyś miescie nie ma innych wybranców .
          Od kilkunastu lat miastem rzadzą ci sami ludzie zmieniaja tylko stanowiska.
          Teraz ty bedziesz przewodniczacym a ja vice, za 4 lata sie zamienimy.
          Rafał jeszcze moze zostać na kolejną kadencje nadaje sie jest dobry jak mini
          moris mozna nim kierować z tylnego siedzenia.
          A potem akurat dzieci dorosną to przejmą synekure.
          A zeby to zmienić to niestety musimy zacząc od siebie.
          A tak mamy nasze polskie piekiełko(słynne już w europie).
    • kecajkilwap Re: Dutkiewicz Rafal 29.01.04, 20:20
      Jeżeli jesteś z innego miasta to po co te informacje.Prosciej byłoby jestem
      Dutkiewicz co o mnie sądzicie.
    • Gość: Rafis Re: Dutkiewicz Rafal IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 30.01.04, 00:10
      Ma szanse stac się najlepszym prezydentem Wrocka i przycmic słynnego Zdroja.
      Choc ma większe zadłużenie budżetu to jednak lepszy okres(wejście do UE).
      Na najwyższe oceny zasługuje polityka budżetowa(cięcie deficytu przy jednych z
      najwyzszych wskaźników inwestycji w kraju) oraz przyciaganie inwestorów(
      Wrocławiem interesuje się teraz więcej inwestorów niż zainwestowało tu w ciagu
      ostatnich 10 lat).
      Dutkiewicz zna bardzo dobrze język angielski i niemiecki. Jest biznesmenem
      więc wie czego potrzebują inwestorzy.
      To oraz kilka innych cech sprawia, że lokalni frustraci bardzo sie denerwuja
      na dzwięk tego nazwiska :)

P.S. Pozdrawiam piekny Szczecin i życze podobnego prezydenta, który wykorzysta
      wielki potencjał waszego miasta!
      • Gość: Igi Re: Dutkiewicz Rafal IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 30.01.04, 14:50
        a propos Szcz. Czytałem artukuł o tym mieście parę miechóe temu. Podobno mały
        budzet, nieciekawe perspektywy, zły prezydent i miasto prowincjonalne.
      • Gość: dyro Re: Dutkiewicz Rafal IP: *.prw.pl 30.01.04, 15:20
        poza tym udowodnił, że ma jaja jak balony - wciągając hel i smiejąc się
        również z siebie dziś rano w radiu RAM. Było wesoło jak w Kingsajzie i nawet
        coś gadał po japońsku - czyli potrafi się władza wyluzować ku uciesze publiki.
        Mi pasuje.
        • Gość: minija Re: Dutkiewicz Rafal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 16:46
          jakiego mamy prezydenta ? ciekawe pytanie , odpowiedzieć można dopiero po
          zakończeniu kadencji - na razie dość się stara chociaż czasem mu nie
          wychodzi ,myślę że za dużo bierze na siebie i za mało wymaga od innych ,
          czasem też brak mu daru decyzyjności - w sumie ocena pozytywna z zastrzeżeniem
          prawa do krytyki zwłaszcza decyzji kadrowych , btw wrocławianom którzy w
          czambuł potępiają wybranego przez siebie prezydenta , nie podawając żadnej
          argumentacji życzyłbym więcej obiektywizmu
      • Gość: Woj Re: Dutkiewicz Rafal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.04, 01:28
        Rafis, ile Ci za ten tekst zapłacili?
        • Gość: Rafis Re: Dutkiewicz Rafal IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 31.01.04, 11:48
          woj i inni ja napisałem o faktach jeśli nie potrafisz na nie odpowiedziec to
          sie nie odzywaj bo jesteś żałosny :)
          Zgadzam sie ztym co napisał minija(co mnie zdziwiło), że nikt z krytyków nie
          jest w stanie przytoczyc żadnych argumentów. Ja napisałem dlaczego Dudek jest
          ok.Wszystko to co napisałem mozna sprawdzić.

• Gość: ania-drukarska Re: Dutkiewicz Rafal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.04, 01:15
            rafis ja wiem że pryjażn i fascynacja ma rózne odcienie.wiem nawet dlaczego tak
            bezkrtycznie kochasz dudka i wszystkich głównodowodzących bez cienia
            zastanowienia.o twoje prawo, przywilej, wolnosc wypowiedzi.mam jednak prosbe
            bys wypowiedzial sie co sadzisz o zasadach na jakich przyznano kredyt dudkowi
            na zakup kamienicy w rynku - bardzo w tej materii mnie twoja opinia
            interesuje.O kulisach kredytu zapewne wiesz bo wszystkie gazety podawaly je za
            conajmniej kuriozalne.
            czekam odpowiedzi twojej twoja fanka - anka barmanka
            • wroclawczyk Re: Dutkiewicz Rafal 01.02.04, 15:25
              Gość portalu: ania-drukarska napisał(a):

> rafis ja wiem że pryjażn i fascynacja ma rózne odcienie.wiem nawet dlaczego
              tak
              >
              > bezkrtycznie kochasz dudka i wszystkich głównodowodzących bez cienia
              > zastanowienia.o twoje prawo, przywilej, wolnosc wypowiedzi.mam jednak prosbe
              > bys wypowiedzial sie co sadzisz o zasadach na jakich przyznano kredyt
              dudkowi
              > na zakup kamienicy w rynku - bardzo w tej materii mnie twoja opinia
              > interesuje.O kulisach kredytu zapewne wiesz bo wszystkie gazety podawaly je
              za
              > conajmniej kuriozalne.
              > czekam odpowiedzi twojej twoja fanka - anka barmanka

Ja nie kocham Dudka i innych głównodowodzących. Kocham dziewczyne i rodzine :)
              Co do Dudka to tylko podaje fakty, które można sprawdzic.
              Nie wiem na jakich zasadach Dudkowi przyznano kredyt na zakup kamienicy i
              szczerze mówiąc nic mnie to nie obchodzi. To sprawa banku i Dudka-nie sądzisz?
              Nie wiem tez jaki wpływ na to jakim jest prezydentem ma ta sprawa! :)
              Choc rozumiem mentalnośc polskiego społećzenstwa które zazdrości tym, którzy
              coś osiagneli a stawa na piedestale nieudaczników, populistów.
              Po raz kolejny apeluje więc żebyśmy się zajęli faktami a nie tematami
              zastępczymi. Jesli masz jakies wiadomości o popełnieniu przestępstwa to zgłoś
              sie do prokuratury.

pzdr.
              • Gość: ania Re: Dutkiewicz Rafal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 22:26
                a szkoda, że nie wiesz bo zapewne gdybys wiedział to inaczej oceniałbys
                równośc prawa wobec osób i podmiotów gospodarczych.po drugie sszanowny kolego
                przez małe w. nie negowałem jego zdolnosci ani nikogo bo tego robić nie musze
                wystarczy dług 800 mln zlotych jakie ma miasto to samo za siebie mówi.
                zanim zaczniesz negowac i brac w obrone , zanim zaczniesz zrzucac wszystko na
                typowe polskie malkontenctwo i narzekanie po prostu poczytaj i dowiedz sie.
                mnie jest naprawde obojetne czy do zdrój, dudek, komuch czy murzyn.moja ulica
                jak byla jest dziurawa, przedszkole zlikwidowali bo miasto kasy nie dawalo
                wiec moj swiat i pryzmat postrzegania jest nieco mniejszy niz wzniosle idee
                wielkich inwestycji /vide ostanie wizyty koreanczykow/nie interesuje mnie do
                kogo nalezy decyzja i wladza jesli chodzi np o lodowisko za 800 tys z
                jednoczsnym brakiem kasy w tym miescie na szpital i jego sprzet...
                czasem po prostu uważam że jest to niesprawiedliwe. drugiej jednak strony
                przyznaje wszystkim tym racje ze to wszystko nie wina tych co u władzy ale nas
                czyli ich naiwnych wyborców
                pozdrawiam
                ania
                • Gość: Rafis Re: Dutkiewicz Rafal IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 01.02.04, 22:33
                  Gość portalu: ania napisał(a):

> a szkoda, że nie wiesz bo zapewne gdybys wiedział to inaczej oceniałbys
                  > równośc prawa wobec osób i podmiotów gospodarczych.po drugie sszanowny
                  kolego
                  > przez małe w. nie negowałem jego zdolnosci ani nikogo bo tego robić nie
                  musze
                  > wystarczy dług 800 mln zlotych jakie ma miasto to samo za siebie mówi.
                  > zanim zaczniesz negowac i brac w obrone , zanim zaczniesz zrzucac wszystko
                  na
                  > typowe polskie malkontenctwo i narzekanie po prostu poczytaj i dowiedz sie.
                  > mnie jest naprawde obojetne czy do zdrój, dudek, komuch czy murzyn.moja
                  ulica
                  > jak byla jest dziurawa, przedszkole zlikwidowali bo miasto kasy nie dawalo
                  > wiec moj swiat i pryzmat postrzegania jest nieco mniejszy niz wzniosle idee
                  > wielkich inwestycji /vide ostanie wizyty koreanczykow/nie interesuje mnie do
                  > kogo nalezy decyzja i wladza jesli chodzi np o lodowisko za 800 tys z
                  > jednoczsnym brakiem kasy w tym miescie na szpital i jego sprzet...
                  > czasem po prostu uważam że jest to niesprawiedliwe. drugiej jednak strony
                  > przyznaje wszystkim tym racje ze to wszystko nie wina tych co u władzy ale
                  nas
                  > czyli ich naiwnych wyborców
                  > pozdrawiam
                  > ania

Kolejna osoba, która nir rozróżnia kompetencji samorzadu lokalnego i
                  państwowego... smutne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka