agap25 21.12.09, 16:47 a ja myslałam, że to jest wreszcie normalny zegar, żeby człowiek jadąc przez miasto widział, która jest godzina... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tyl Życki Re: Zegar będzie odliczał dni do rozpoczęcia Euro IP: *.dip.t-dialin.net 21.12.09, 16:56 "Na dziś zaplanowano inaugurację zegara odmierzającego czas do rozpoczęcia turnieju. Zostanie on usytuowany tuż obok przejścia podziemnego przy ul. Świdnickiej, a honorowym starterem będzie prezydenta Wrocławia Rafał Dutkiewicz". Jeżeli rzeczywiście honorowym starterem będzie PREZYDENTA Wrocławia - to chętnie bym przyszedł, ale mąż mi nie pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro Re: Zegar będzie odliczał dni do rozpoczęcia Euro IP: 94.42.104.* 21.12.09, 18:43 Krój chiński trochę :) wroclaw.fotolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny_troll_forum Re: Zegar będzie odliczał dni do rozpoczęcia Euro 21.12.09, 19:43 pzpn tradycyjnie w kulki leci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Zegar będzie odliczał dni do rozpoczęcia Euro IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 21.12.09, 16:58 Z tego co widziałem to jest tam i zegar wskazówkowy jak i działa także w wersji elektronicznej więc nie wiem dlaczego się czepiasz. Wszystko widoczne nawet dla kierowców pędzących ulica obok przejścia. Mi się zegar i pomysł podoba i jest na pewno lepszy niż zwykły odmierzacz czasu do Euro jaki ma Poznań. Super pomysł i brawo dla zamawiającego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozmarzona jak ja sie ciesze, jak ja sie ciesze IP: *.viol8r.org 21.12.09, 18:20 Drogi Panie Prezydencie Szanowni i Drodzy Radni Wrocławia Zarządzie Spółki Wrocław 2012 w budowie. Dziękujemy !! Dziękujemy za wspaniały prezent Świąteczny i Noworoczny. Niezbędny, aby każdego dnia przypominać nam o zbliżającym się wspaniałym wydarzeniu jakim będą niezapomniane 3 przecudowne mecze rozgrywane na najwspanialszym w Europie stadionie im. Dutkiewicza. A przy okazji zbliżającego się Nowego Roku, chciałbym Państwu podziękować za sukcesy i wspaniałe wyniki w zarządzaniu naszym ukochanym Wrocławiem. Miasto jakich mało na Świecie, ale to dzięki Wam to miasto właśnie takie jest. www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=895248&page=8 www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=895248&page=2 To dzięki Wam można zachować te historyczne zakątki i ulice, jakich w Europie jest coraz mniej. I to dzięki Wam można pokazać na żywo, takie kamienice, podwórka, przejścia, fasady, tynki, bramy wejściowe, okna, balkony, i inne zachowane fragmenty wystroju zewnętrznego. Prosimy, nie czyńcie zbyt pochopnych kroków i nie przeprowadzajcie szybkich i nie daj Boże generalnych remontów, aby to co widać na tych zdjęciach tych ulic mogło jeszcze przez jak najdłuższy czas cieszyć nas jako mieszkańców i tych turystów, którzy docenią te perełki architektury. Mamy nadzieję, że taki stan doczeka się finałów Mistrzostw Europy w piłce nożnej - EURO 2012, i nie zapomnicie, aby w materiałach reklamowych o Wrocławiu, w przewodnikach turystycznych, materiałach informacycyjnych były umieszczone stosowne wmianki i zaproszenia do zwiedzania tych rejonów miasta. Wesołych Świąt ! Szczęśliwego Nowego Roku 2010 !! PS. Przepraszamy za nasze nieodpowiedzialne zbiorowe zachowania w ostatnich mroźnych dniach. Nasze niepohamowane przejazdy naszymi prywatnymi samochodami po ulicach Wrocławia. Nasza pogoń za promocjami i prezentami i krążenie od Centrum Handlowego do innego Centrum Handlowego, przejazdy z jednego krańca na drugi kraniec Wrocławia, doprowadziła znowu do uszkodzeń nawierzchni wielu ulic. Ulic niedawno remontowanych, i zniweczeniu waszych wysiłków, aby ulice były w jak najlepszym stanie. Przepraszamy za to. I obiecujemy, że będziemy jeździć rzadziej, albo nawet i wcale, w dniach w których będą opady śniegu, a temperatury będą ujemne. Nie zdawaliśmy sobie sprawy, że używanie samochodów w takich warunkach , może znowu doprowadzić do stanu uszkodzenia nawierzchni. A uszkodzone ulice są powodem Waszego złego sampoczucia i nie dają Wam spokojnie pracować, obradować, planować, i na przykład przeznaczyć funduszy remontowych na działania reklamy i promocji naszego Wrocławia, organizowanie balów miejskich czy nawet Balu Prezydenckiego. Pieniądze wydane na remonty , są przecież czystym marnotrawstem środków publicznych i za nasze nieodpoiwiedzialne zachowanie na ulicach, jeszcze raz bardzo, bardzo przepraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypis Re: do rozmarzona IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.09, 20:01 Chciałaś być śmieszna???Żałosny ten twój post Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozmarzona Re: do rozmarzona IP: *.war.clearwire-wmx.net 22.12.09, 08:49 To nie miało być śmieszne i chyba nie może być śmieszne. To miało zwrócić uwagę na niespójność tego co widać, co jest, z tym co się robi. Buduje się zegary, stadiony, i inne wodotryski, a dzisiątki tysięcy ludzi żyje w tych i podobnych kamienicach. www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=895248&page=8 www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=895248&page=2 To przypomina sytuację bezdomnego obdartusa , który zamówił zegarek z diamentami i telewizor o przekątnej 200 cali ( dwieście cali . A jeszcze większe i to kilka, będzie takich telewizorów na trybunach stadionu za te drobne 850 000 000 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
klutek Zegar będzie odliczał dni 21.12.09, 17:00 A czy to beda dni robocze czy wszystkie razem ? Odpowiedz Link Zgłoś
koloko2 Re: Zegar będzie odliczał dni 21.12.09, 17:20 Wszystkie razem, nawet ze Świętem Trzech Króli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BartekP Ale tandeta IP: 78.8.142.* 21.12.09, 17:40 Wygląda jakby go zrobiła firma Mariana z Pcimia. Wyświetlacze wogóle niewidoczne przy świetle słonecznym. Dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furora A potem go Dutkiewicz* zdemontuje, jak... IP: *.magma-net.pl 21.12.09, 18:24 ....zdemontował inne zegary w mieście. *o ile to on będzie wtedy prezydentem tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
radeberger kolejna propozycja PRu 21.12.09, 19:23 zegar który odlicza czas do odśnieżenia ulic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz-wroc Zegar będzie odliczał dni do rozpoczęcia Euro 2012 21.12.09, 19:16 Trafiła mi się dzisiaj piłeczka z podpisem Laty...;/ niech ktoś zabierze ode mnie to świństwo!!! Dobrze zapłacę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aktyntasza Re: Zegar będzie odliczał dni do rozpoczęcia Euro 21.12.09, 19:34 Precz z euro 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypis Re: Zegar będzie odliczał dni do rozpoczęcia Euro IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.09, 20:03 aktyntasza napisał: > Precz z euro 2012 precz z tobą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bldc Re: Zegar będzie odliczał dni do rozpoczęcia Euro 21.12.09, 20:43 Chętnie odbiorę od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz-wroc Re: Zegar będzie odliczał dni do rozpoczęcia Euro IP: *.connecta.pl 21.12.09, 22:08 Spoko. Autograf zdrapałem i jako tako się prezentuje...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
etx-ls Re: Zegar będzie odliczał dni do rozpoczęcia Euro 22.12.09, 08:49 > Chętnie odbiorę od ciebie. Ale ryzykant. Chcesz potem siedzieć za współudział? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_76 Ile kosztował ten zegar i kto za niego zapłacił? 22.12.09, 12:34 Czyżby kolejny przepłacony gadżet Dudtka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Zatrzymac i cofnąc zegar! IP: *.ip.netia.com.pl 31.12.09, 00:47 W związku z wczorajszymi przerażającymi wydarzeniami nalezy zatrzymać zegar i cofnąc wskazówki o trzy miesiące. Można uruchomoc dopiero gdzy nowy-stary oferent wkroczy na stadion. Uprasza się o oddanie wszystkich piłeczek:))) Odpowiedz Link Zgłoś