Gość: tyrysek Re: Recepta na życie w Polsce IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 21:20 Oddychaj, oddychaj powietrzem Nie bój się troszczyć Odejdź, ale nie ode mnie Rozejrzyj się, znajdź swą dziedzinę Żyjesz długo i wznosisz się wysoko Uśmiechy, którymi obdarzysz i łzy, które wypłaczesz Wszystko, czego dotykasz i wszystko, na co patrzysz Czy twoje życie jeszcze takie będzie Uciekaj, tchórzu uciekaj Wykop sobie norę, zapomnij o słońcu I gdy w końcu skończysz robotę Nie przystawaj, czas zacząć drugą Żyjesz długo i wzniesiesz się wysoko Jeśli tylko poskromisz przypływ Niezachwiany na najwyższej fali Mknąc w kierunku wczesnego grobu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Recepta na życie w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 17:40 Tyrysku. Ta recepta mi nie odpowiada. Absolutnie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Recepta na życie w Polsce IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 17:57 "...jak zobaczysz długi czarny tunel to nie idz w stronę światła!" ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Recepta na życie w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 19:11 Wynika z tego, żeby do tuneli nie wchodzić i to jest prawda, to jest fakt. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: DO TYRYSKA. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.02.02, 22:34 Tylko w tym tunelu to sie nie idzie , tylko leci i to z zawrotna szybkoscia i myslisz sobie nie ja nie chce, jesli sie nie zatrzymam to znaczy , ze umarlam, a ja tak bardzo chce zyc , albo przebijasz sie do rzeczywistosci. Ja doszlam do rzeczywistosci. Uffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Recepta na życie w Polsce IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 19:59 Janku, a co Ty bys do recepty dorzucil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Recepta na życie w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 22:43 Jeżeli tak by było można to Bułata Okudżawy "Francois Villon" do recepty bym dopisał: "Dopóki nam Ziemia kręci się, Dopóty jest tak czy siak, Panie, ofiaruj każdemu z nas Czego mu w życiu brak. Mędrcowi darować głowę racz. Tchórzowi dać konia chciej, Sypnij grosza szczęściarzom I mnie w opiece swej miej....." Odpowiedz Link Zgłoś