Dodaj do ulubionych

Oddam meble potrzebującym.

28.12.09, 10:28
Witam!
Od paru dni poszukuję kogoś, kto przyjmie używane meble. Nie są stare ani zniszczone. Parę lat temu kupione zostały w IKEI (mdf), w skład kompletu wchodzi (obrazowo): szafa narożna z drążkiem i przegrodami, szafa wysoka z przegrodami (jak regał, ale zamykana), spore biurko komputerowe, dwie komody z szufladami i wisząca, duża szafa (drzwi podwójne / półki / drzwi pojedyncze). Wszystko w kolorze niebieskim + sosna. Co do wad: zużycie mebli widać min. na laminacie blatu biurka, ale nie są to przetarcia aż do płyty, wewnątrz wysokiej szafy jest małe przypalenie pochodzące do halogenu, gdzieniegdzie mogą się zdarzyć jakieś obicia itp, ale nie są one duże. Ogólnie, to świetny komplet mebli, którego szkoda mi wyrzucić. Jeśli zna ktoś jakąś potrzebującą rodzinę, to proszę o kontakt. Oczywiście oddam je za darmo (ale transport własny!), najlepiej jak najszybciej I WSZYSTKIE RAZEM. Ważne jest także, aby meble nie poszły do pieca.

kontakt: taki-o(malpa)gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: guantanamo Re: Oddam meble potrzebującym. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 11:36
      Oto przykład szlachetnego człowieka. Szkoda że ci najbiedniejsi nie
      mają internetu. Ja niestety nie znam nikogo potrzebującego.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Taki ktoś napisałam na @ IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.09, 11:39
        :)
    • Gość: Taka jedna Re: Oddam meble potrzebującym. IP: *.xdsl.centertel.pl 28.12.09, 12:25
      Ja dałabym jeszcze papierowe ogłoszenie w najbliższym hipermarkecie
      i wirtualne na: gumtree, autogielda, dwukropek. A nuż trafi się
      jakiś życzliwy, który przekaże ogłoszenie potrzebującym?
      • taki-o Re: Oddam meble potrzebującym. 28.12.09, 12:49
        Dałem. Zgłosiły się dwie osoby po samo biurko. Odpowiedziałem też na prośbę z gumtree, ale Pan nie chce mi uwierzyć, że oddam meble za darmo i potrzebuje zdjęć etc. Nie za bardzo też ma ochotę się skontaktować przez telefon, więc nie będę nikogo na siłę uszczęśliwiał. Jest już jedna osoba chętna, zobaczymy co z tego wyjdzie.
    • alicez Re: Oddam meble potrzebującym. 28.12.09, 15:48
      Tu na pewno znajdą się chętni: forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html
      • taki-o Ogłoszenie nieaktualne. 28.12.09, 18:39
        Autor.
    • Gość: taki-o Re: Oddam meble potrzebującym. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 14:36
      Osoba, która początkowo zgłosiła się po meble, nie przyjechała po odbiór - z tej okazji ogłoszenie jest ciągle aktualne.

taki-o(at)gazeta.pl
      • Gość: ja Re: Oddam meble potrzebującym. IP: *.wroclaw.mm.pl 06.01.10, 16:06
        Daj ogłoszenie na gratyzchaty.pl Tam często zaglądają ludzie potrzebujący. Sama
        się w ten sposób pozbyłam paru niepotrzebnych rzeczy.
        • Gość: ktoś taki napisałam na @ IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.10, 21:06
          Późno zobaczyłam i odczytałam @.
          • Gość: aaaaaaa Re: napisałam na @ IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.01.10, 19:17
            ja bym wziela. jestem studentka wynajmuje mieszkanie i nie za bardzo mam gdzie
            trzymac wszystkie rzeczy
            • Gość: taki-o Ogłoszenie nieaktualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 12:03
              I to już definitywnie.

Autor.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka