Dodaj do ulubionych

Prof. Zdrojowy - opinie

IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.01.10, 23:14
Szykuję się do poważnej operacji prostaty. Będzie mnie operował prof.
Zdrojowy. Czy ktoś ma w tym temacie doświadczenie- opinie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Prof. Zdrojowy - opinie IP: *.e-wro.net.pl 05.01.10, 10:32
      www.znanylekarz.pl/16989/prof-dr-hab-med-romuald-zdrojowy/urolog-chirurg/wroclaw
      • Gość: dziejanusz Re: Prof. Zdrojowy - opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.10, 11:04
        Dzięki za informacje. Ale zastanawiam się czy należy się przygotować na
        dodatkowe ''koszty''. Mam na myśli tzw. wdzięczność dla profesora. I czy przed
        czy po operacji.Proszę mnie pouczyć. Pozdrawiam
        • nomina Re: Prof. Zdrojowy - opinie 08.01.10, 18:30
          Na ile znam profesora - chyba "dodatkowe koszty" nie byłyby mile widziane.
          Przypominam Ci też, że koperta przed to zwykła łapówka i lekarz, któremu ją
          zaproponujesz, może poczuć się urażony i zagrożony (prowokacja).
          • dziejanusz Re: Prof. Zdrojowy - opinie 08.01.10, 21:40
            dzięki nomina za informacje. Chciałbym się z Tobą skontaktować ale z racji mojej
            słabej znajomości zasad komputerowych dopowiedz proszę jak wykonać ten kontakt
            przez stronę verbamet.pl. Pozdrawiam
            • nomina Re: Prof. Zdrojowy - opinie 09.01.10, 23:56
              Wchodzisz na stronę i klikasz w zakładkę kontakt. Przepraszam, ale na tym samym
              serwerze mam popularny serwis zdrowotny, intensywnie atakowany przez różne
              roboty od Chin po USA, więc wolę nie podkładać się pełnym adresem podawanym
              publicznie :).
              Możesz też przez pecherz.pl.
              • dziejanusz Re: Prof. Zdrojowy - opinie 10.01.10, 10:37
                witaj nomina. Zalogowałem się na forum portalu pecherz.pl pod hasłem ..No
                właśnie. Co to zmieni jak podam ten nowy mój nick ? A naprawdę zależy mi pilnie
                na Twojej informacji. Pozdr.
                • nomina Re: Prof. Zdrojowy - opinie 10.01.10, 11:12
                  Nic nie zmieni, pytałeś, jak się skontaktować, to podałam Ci dwa serwisy, gdzie
                  masz opcję wysyłania maila.
                  • dziejanusz Re: Prof. Zdrojowy - opinie 10.01.10, 19:44
                    Witaj nomina, napisałem przez Verbamet.pl. Oczekuję informacji. Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka