Gość: dziejanusz IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.01.10, 23:14 Szykuję się do poważnej operacji prostaty. Będzie mnie operował prof. Zdrojowy. Czy ktoś ma w tym temacie doświadczenie- opinie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Prof. Zdrojowy - opinie IP: *.e-wro.net.pl 05.01.10, 10:32 www.znanylekarz.pl/16989/prof-dr-hab-med-romuald-zdrojowy/urolog-chirurg/wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziejanusz Re: Prof. Zdrojowy - opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.10, 11:04 Dzięki za informacje. Ale zastanawiam się czy należy się przygotować na dodatkowe ''koszty''. Mam na myśli tzw. wdzięczność dla profesora. I czy przed czy po operacji.Proszę mnie pouczyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nomina Re: Prof. Zdrojowy - opinie 08.01.10, 18:30 Na ile znam profesora - chyba "dodatkowe koszty" nie byłyby mile widziane. Przypominam Ci też, że koperta przed to zwykła łapówka i lekarz, któremu ją zaproponujesz, może poczuć się urażony i zagrożony (prowokacja). Odpowiedz Link Zgłoś
dziejanusz Re: Prof. Zdrojowy - opinie 08.01.10, 21:40 dzięki nomina za informacje. Chciałbym się z Tobą skontaktować ale z racji mojej słabej znajomości zasad komputerowych dopowiedz proszę jak wykonać ten kontakt przez stronę verbamet.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nomina Re: Prof. Zdrojowy - opinie 09.01.10, 23:56 Wchodzisz na stronę i klikasz w zakładkę kontakt. Przepraszam, ale na tym samym serwerze mam popularny serwis zdrowotny, intensywnie atakowany przez różne roboty od Chin po USA, więc wolę nie podkładać się pełnym adresem podawanym publicznie :). Możesz też przez pecherz.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
dziejanusz Re: Prof. Zdrojowy - opinie 10.01.10, 10:37 witaj nomina. Zalogowałem się na forum portalu pecherz.pl pod hasłem ..No właśnie. Co to zmieni jak podam ten nowy mój nick ? A naprawdę zależy mi pilnie na Twojej informacji. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nomina Re: Prof. Zdrojowy - opinie 10.01.10, 11:12 Nic nie zmieni, pytałeś, jak się skontaktować, to podałam Ci dwa serwisy, gdzie masz opcję wysyłania maila. Odpowiedz Link Zgłoś
dziejanusz Re: Prof. Zdrojowy - opinie 10.01.10, 19:44 Witaj nomina, napisałem przez Verbamet.pl. Oczekuję informacji. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś