majciaolcia 12.01.10, 22:15 Słyszałam, że w Smolcu powstaje nowe żłobko-przedszkole. Czy wiecie może jaki mają adres www? Ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alcea3 Re: Akademia Malucha" Magiczne Lata" 14.01.10, 22:34 Znalazlam tylko takie info: Drogi Mamo i Tato, od września 2009 r. rozpocznie działalność nowy Klub Maluszka Mieścić się on będzie w Smolcu w nowym domu jednorodzinnym w którego skład wchodzą 4 pokoje, duży ogród, taras etc. Domek jest położony w bardzo cichym i przyjemnym miejscu. Klub Maluszka powstał dla dzieciaczków w wieku od 1 do 4 latek, (mamy zamiar przyjąć ok. 15 dzieci). Dla Maluszków przewidziane jest aby każdy dzień był dla nich ciekawy, rozwijał ich wyobraźnie i upłynął w wesołej i zabawowej atmosferze. W ofercie będą znajdować się dodatkowe zajęcia z dogoterapii ,warsztaty teatralne i przedstawienia prowadzone przez profesjonalnych aktorów i wiele innych ciekawych zajęć. Dla nas najważniejsze jest aby Wasze dzieciaczki, które będą u nas były szczęśliwe ,uśmiechnięte a co najważniejsze bezpieczne. Klubik będzie czyny od godziny 7 do 17 lub 18. Koszt całodziennego pobytu dziecka w przedszkolu z wyżywieniem to 1000 zł. W najbliższym czasie powstanie strona internetowa. Zainteresowanych Rodziców prosimy o kontakt klubmaluszka.malusiwo@gmail.com Serdecznie pozdrawiamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
voda_ja Re: Akademia Malucha" Magiczne Lata" 04.02.10, 23:22 Ich strona to www.magicznelata.pl Byłam tam u zastanawiam się czy nie zostawić tam swojego dziecka.Panie są bardzo miłe i ciepłe.Mają ładnie urządzone przedszkole, kolorowe i widać, że wszystko nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kirsza1 Re: Akademia Malucha" Magiczne Lata" 11.02.10, 22:14 posyłam tam córeczkę i jestem bardzo zadowolona a córcia jeszcze bardziej, wszystko jest nowe, a przede wszystkim Panie naprawdę lubiące dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś